canım allah sana istediğin gibi kolay bir doğum nasip etsin inşallah.Siz öyle hissediyorsunuz diye neden başkalarının aklını karıştırıyorsunuz olumsuz düşüncelerinizle ben normal doğum yapmış biri olarak tekrar normal istiyorum dua ediyorum inşallah sezaryen olmaz diye bence düşüncelerinizi kendinize saklayın
arkadaşım sen çevrendekilerin laflarına, seni ezmelerine takılıp kalmışsın. suçu normal doğuma atmışsın.Kizlar benim ilki normal oldugu icin tamm 14 yil cocuk istemedim..normal dogum bir bayanin hayatindaki ennn buyuk tramvalardan birisi.bebeginizin dogduguna sevinemez annelik duygusunu bile yasayamazsiniz...o oyle lanet bir sancidirkii 10 kez kolunuz kesilse o aciya yetişemez.ustelik birileri torun sahibi olacak,birileri baba olacak diye vucudunuzu istismar ettirmeyin.kesssinlikle sezeryanla dogum yapin...simdiki aklim olsaydi sezeryanla yapardim.normal dogumda butun acilar yetmezmis gibi genislemede oluyor.sık sïk enfeksiyon mantar idrar kacirma cinsel zevk alamama da cabasi.akli olan tercihini sezeryandan yana kullanir ....
Ben normal dogum yaptim ve saglik acisindan bir faydasini gormedim arkadasim.psikolojim bozuldu .kabuslar gordum.dogum tramvasindan sonra lohusalik sendromu yasadim bana onca aci verdigi icin bende guzel bir ani olarak kalmadi.uzgunum...
Normal doğum isteyen ve bundan korkan biri olarak hiç iyi olmadı bu okuduklarimzaten korkuyorum .. keşke düşüncelerinizi kendinize saklasaydiniz ..
Ben doğum şeklini geçtim de, çocuğunuza acıdım kusura bakmayın.... Kim bilir senin yüzünden bunları yaşadım diye yavrunuzun başına da kakıyosunuzdur
normal ve ağrılı doğumun anne için sağlıklı olduğunu söyler doktorlar..Kizlar benim ilki normal oldugu icin tamm 14 yil cocuk istemedim..normal dogum bir bayanin hayatindaki ennn buyuk tramvalardan birisi.bebeginizin dogduguna sevinemez annelik duygusunu bile yasayamazsiniz...o oyle lanet bir sancidirkii 10 kez kolunuz kesilse o aciya yetişemez.ustelik birileri torun sahibi olacak,birileri baba olacak diye vucudunuzu istismar ettirmeyin.kesssinlikle sezeryanla dogum yapin...simdiki aklim olsaydi sezeryanla yapardim.normal dogumda butun acilar yetmezmis gibi genislemede oluyor.sık sïk enfeksiyon mantar idrar kacirma cinsel zevk alamama da cabasi.akli olan tercihini sezeryandan yana kullanir ....
Uslüp biraz yanlış haklısınız ama cevaplarında bi okadarı yanlış.Tercihini anlatabilir de gebelik bile her bünyeye has değişiklik gösteriyor doğum da öyledir.. Bunu genelleme yapıp bu kadar kötülemeye gerek yok... Sadece nacizane ben çok çektim önermem acı çekmenizi istemem gibi anlatsa kimse böyle tepki vermez... Ama vücudunuzu istirmar etmeyin vs. gibi tuhaf yerlere getirmiş.. Bence yanlış...
Bu kadın dünyada sadece kendi doğum yaptı sanıyor galiba!Malesef benim aci eşigim o kadar yuksektir ki.doguma ben dayanamiyosam kimseler dayanamaz.korkunc bir olay.bir bayanin donum noktasi diyebiliriz.o anlar akla geldikce insan kafayi bozacak noktaya geliyor.bazen dusunmemeye calisiyorum.hayatinizdan neyi silmek istersiniz diye sorsalar dogum anini ve acisini derdim...
YuhGerizekali!!ben cektim baskasi cekmesin yaziyorum.kus beyinli..sabahtan beri ayni seyleri yaziyorum cikardigin sonuca bak...ben yasadim bu aciyi kimse yasamasin diyorum.salakkk!!!!sen cocuk mocuk dogurma cocugunda kendin gibi ozurlu olur.beyin yok sende.ondada olmaz.genetik bu durumlar.malum...
Kıyamam :)) Ama eminim bu şekilde yapmıyodur ve sen iyi ki doğmuşsunannem de aynı bir doğum hikayesi yaşayıp her doğum günümde başıma kakıyor