normal doguma hayir!!!

Normal dogum unutamayacaginiz kadar aci veriyor .sezeryanla dogumda ise dogumun ve anneligin tadini cikariyosunuz.ben sadece paylasim yaptim.tercih tabiki sizin...

Ben doğum şeklini geçtim de, çocuğunuza acıdım kusura bakmayın.... Kim bilir senin yüzünden bunları yaşadım diye yavrunuzun başına da kakıyosunuzdur
Oglum 14 yasinda bu yasina kadar aklimin ucundan gecmedi boyle bir dusunce nasil akliniza geldi.cok ilginc bir yaklasim.ben sizin cocugunuza acidim.zira annesinin aklindan cok ilginc dusunceler geciyor...

Oglum 14 yasinda bu yasina kadar aklimin ucundan gecmedi boyle bir dusunce nasil akliniza geldi.cok ilginc bir yaklasim.ben sizin cocugunuza acidim.zira annesinin aklindan cok ilginc dusunceler geciyor...
Valla 14 yıl sonra bile buraya öfke kustuğunuzu görünce insan farklı düşünemiyor. Ben bekarım ve çocuğum yok ama evlenir ve çocuğum olursa da onun için en sağlıklı ne olacaksa onu düşünürüm, sizin gibi 14 yıl sonra bile öfke kusmam etrafa. Benim aklımdan en azından ilginç düşünceler geçiyor fakat sizin aklınızdan geçenler ortada

Normal dogum unutamayacaginiz kadar aci veriyor .sezeryanla dogumda ise dogumun ve anneligin tadini cikariyosunuz.ben sadece paylasim yaptim.tercih tabiki sizin...
12 saat sancı çektim suyumda az kalmış suni sanciyla doğum yaptım 11 de gittim gece 11 de ancak doğum yaptım bizimki can değilmi eskiden sezeryanmi varmış doğru dürüst araba bile yokmuş ninelerimiz tek cocuklami kalmışlar en az 5 tane dogurmuslar onların cani yokmu hemde koy ebeleriyle

nasıl ya normal doğum acısı yüzünden bebeğinizin doğduğuna sevinemiyorsunuz? burası çocuğu için gözünü kırpmadan canını verecek nice annelerle dolu farkında mısın?
anne olmadım, acısını bilmeden atıp tutmam doğru değil ama inş normal doğum yaparım. doğanın kanunu bu, ninelerimiz duvar dibinde tek başına üstesinden gelmiş, ben bir can için canımın yanmasına razıyım.

Bu neyin öfkesi?
Rica ederim gidip başka yerde kusun...
Çok iticisiniz.
Burasi benim actigim bir konu.siz itici buluyosaniz yazmayin v
evet malesef bebeginizi bile goremiyosunuz.kan revan aci sanci yerinizden dogrulamiyorsunuz bile.herkes bebegi icin canini verir.dogum anida oyledir.caninizdan can gider.diger tarafa gider gider gelirsiniz...bunlar eskiden daha cok yasanan seylerdi.simdi ise imkanlar var.gozunuzu bir aciyosunuz bebek dogmus ve bebeginizi doya doya opup koklayip o anin guzelligini yasayabiliyorsunuz....

siz isterseniz sezerya yapın kimse size karışamaz, sizin tercihiniz sizi ilgilendirir. bence bu kadar tepkili cevaplar almanızın sebebi üslubunuz. normal doğum yapanları küçümsemek yerine, sadece sezeryanı övüp neden tercih ettiğinizi paylaşabilirdiniz.
elmanın ayvadan daha lezzetli olduğunu söylemek için, bence elma daha lezzetlidir demeniz yeterli, ayvayı kötülemenize göre yok. ayvayı sevenlerin de tercihine saygı duyalım yani. bu saatte başka örnek gelmedi aklıma : )

Iki ç
iki Çocuğum var ikisi de normal yolla doğdu 10 tane yapsam elimde olsa hepsini de normal doğururum :) o duyguyu tatmak için nelerimi vermem :) eşimin gözünde kahraman bir anneyim 21 yaşında iki çocuklu genç bir kahraman anne :) bence insanları böyle konuşarak bu güzel duygulardan mahrum etmeyin 14 sene önceki imkanlar ile şimdiki imkanlar bir mi Gül'e oynaya doğum Yapılıyor şimdi :)

Himm bekar ve cocuksuzsunuz.simdiden boyle dusunceler gecirmeyin aklinizdan.. yada demekki anneniz sizin dogumunuzu basiniza kakiyor.uzuldum.allah kolaylik versin...

Bende oyle diyorum..gunumuz imkanlarini kullanalim ve gule oynaya dogum yapalim...1,5 aylik hamileyim ve imkanlar sayesinde kafam rahat cok sukur.yasasin sezeryann...

Himm bekar ve cocuksuzsunuz.simdiden boyle dusunceler gecirmeyin aklinizdan.. yada demekki anneniz sizin dogumunuzu basiniza kakiyor.uzuldum.allah kolaylik versin...
Annemi kendinizle karıştırmışsınız sanırım. 14 yıl sonra gecenin bi yarısı KK'ya dalıp öfke saçan bir anne modeline ilk defa rastladım... Asıl sizin çocuğunuza Allah kolaylık versin zira endişelenmemek elde değil...

konuma olan ilginize ,seviyeli mesajlariyla fikir alisverisinde bulunan gecenin bu vaktinde beni yalniz birakmayan arkadaslara coook tesekkur ederim... hepinize hayirli geceler hayirli dogumlar ve bebisler dilerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…