normal doguma hayir!!!

melis1978

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
796
168
46
Kizlar benim ilki normal oldugu icin tamm 14 yil cocuk istemedim..normal dogum bir bayanin hayatindaki ennn buyuk tramvalardan birisi.bebeginizin dogduguna sevinemez annelik duygusunu bile yasayamazsiniz...o oyle lanet bir sancidirkii 10 kez kolunuz kesilse o aciya yetişemez.ustelik birileri torun sahibi olacak,birileri baba olacak diye vucudunuzu istismar ettirmeyin.kesssinlikle sezeryanla dogum yapin...simdiki aklim olsaydi sezeryanla yapardim.normal dogumda butun acilar yetmezmis gibi genislemede oluyor.sık sïk enfeksiyon mantar idrar kacirma cinsel zevk alamama da cabasi.akli olan tercihini sezeryandan yana kullanir ....

Evet.malesef.oyle pismanimki..yillar gecse bile pisman oluyorsunuz.sezeyanla d.yapan arkadaslariniz bile sizi kucumsuyor..ayyy yok ben oyle ıkina ıkına dogum yapamamm sen nasil yaptin oyle yaa.diyenler cok asap bozucu oluyorlar.biz hayvaniz ya(afedersiniz) normal doguruyoz .onlar hanimefendi prenses oluyolar basimiza..bir daha aslaaa

Şaka mı bu?
Normal doğumdan en çok korkan ben 7 ay önce bebeğim haftasını doldurmadan geldiği için
normal doğum yapmak zorunda kaldım ve yine olsa yine yaparım.
Doğanın kanunu normal doğum zaten,
diğeri olumsuz durumlarda yapılabilecek alternatif olarak bir operasyon şekli.
İnsanları bu yazıyla korkutup strese sokmaktan başka bişey yapmıyorsunuz.

Strese sokmayim,dogum esnasinda mi aci gercekle yuzlessinler.amerikada erkeklere yapay dogum sancisi verildi. erkekler bile dayanamadi.yazik gunah degilmi bu aciya tesvik ediyosunuz insanlari..gunumuz teknoloji ve saglikta kolaylik devri..neden insanlari omurleri boyunca gecirecekleri ve assla unutamayacaklari tramvalari yasamaya itiyosunuz.siz aci yasadiniz diye herkesmi yasasin.bu ne mazosistlik...

Eeeee bende sezeryan ile dogum yapmak zorunda kaldim...
Bende sezeryan ile yapmayin derim....
Geriye baska bir dogum yontemi kalmadi ne olacak simdi ?
Sizin vucudunuzun verdigi tepkiyi her vucut verecek diye birsey mi var ?
Kusura bakmayin sizi kirmak icin yazmak istemiyorum fakat buradaki yazdiklarinizi okuyan onlarca hamile kisi var...
Onlari bu yazdiklarinizla strese sokmus oluyorsunuz sanki....

Normal doğumla kadının vucudunun ve rqhminin yeniden doğmuş gibi arındığını, temizlendiğini biliyorum ben. Ağrısı sancısı olabilir ancak bence sezeryandan daha sağlıklı
Ben normal dogum yaptim ve saglik acisindan bir faydasini gormedim arkadasim.psikolojim bozuldu .kabuslar gordum.dogum tramvasindan sonra lohusalik sendromu yasadim bana onca aci verdigi icin bende guzel bir ani olarak kalmadi.uzgunum...

Allah yardımcınız olsun..

Ya ben korkuyoruuuuuum

Korkma arkadaşım böyle şeyleri okuyarak
Konu sahibi psikolojim bozuk demiş zaten...

S
Ben normal dogum yaptim ve saglik acisindan bir faydasini gormedim arkadasim.psikolojim bozuldu .kabuslar gordum.dogum tramvasindan sonra lohusalik sendromu yasadim bana onca aci verdigi icin bende guzel bir ani olarak kalmadi.uzgunum...

Saglik acisindan faydasini gormedim ne demek inceleme mi yaptirdiniz vicudunuzda?

bir belgeselde izlediğim kadarıyla normal doğum bebekleri sezeryanlı bebeklere oranla daha sağlıklı, vucut dirençleri daha yuksek ve doğuştan mucadeleci bi yapıya sahip oluyorlar.. Her açıdan normal doğum taraftarıyım ben. Bugun doktorlar bile aciliyet dışında sezeryanı onermiyorken sizin bukadar curetkar olmanıza şaşırdım...

O hamileler arasinda bende varim.normal dogum tecrubemi paylastim.hersey tos pembe olmuyor malesef.bazi gercekler var mutlu anlara golge dusuruyor.benim durumuma dusmeyin diye yazdim.toplumda boyle bir kani var malesef.hamile olanin yaninda acidan sancidan bahsedilmez..ama cok yanlis..neyin ne oldugu acikca soylenmeliki.kisi tercih hakkini kullanabilsin...

E herkes biliyor ki sanci diye bir gercek var aci cekiliyor siz susunca aci cekmicez sanmiyoruz yani
Tabi ki kolay birsey degil keske sizinkide bu kdr zor olmasaydi ..

Kızlar ben ebe nasıl ıkınmak gerektiğini anlatırken tek ıkınmayla beş dakika bile sürmeden doğurdum ondan önce çektiğiniz sancıyı unutuyorsunuz zaten herkesin yaşayacağı farklı böyle olumsuz örneklerle stres yapmayın herkese benim ki gibi kolay doğumlar nasip olsun inşallah ve tekrar bana da :)

S

Saglik acisindan faydasini gormedim ne demek inceleme mi yaptirdiniz vicudunuzda?
S

Vucut benim vucudum ve onu gayet iyi taniyorum.normal dogumda genisleyen rahim oldugu gibi kaliyor..yara sorunu yillarca sizinle oluyor.yarayi yaktirma diktirme hic bir sonuc vermiyor.bu sık sık akinti ve mantara yol aciyor.psikolojik tramvasi ve yirtilan bolgenin dikiş yarasi cabasi.idrara buyuk abdeste gunleerce cikamiyosunuz.bebeginizin kolu bacagi bir uzvu kopabiliyor.cekistirmeden dolayi sakatliklar kalca cikiklari ,beyinsel hasarlar olabiliyor.eş dolanmasi ters gelmesi cabasi...daha sayayim mi?

Burada çocuk isteyen, hamile olan yada ileride anne olacak bir sürü bayan var. Niye korkutuyorsunuz insanları?
Acı eşiği diye bir şey var. evet siz çok zorlanmış olabilirsiniz ama bir başkası da çok rahat bir şekilde doğum yapabiliyor. böyle genelleyip insanları korkutmanız çok saçma.
Ki benim doğum hakkında ki şahsi fikrim her şeyin doğal olanı iyidir, sağlıklıdır. Gerek duyulursa diğer yollara başvurulur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…