Evet.malesef.oyle pismanimki..yillar gecse bile pisman oluyorsunuz.sezeyanla d.yapan arkadaslariniz bile sizi kucumsuyor..ayyy yok ben oyle ıkina ıkına dogum yapamamm sen nasil yaptin oyle yaa.diyenler cok asap bozucu oluyorlar.biz hayvaniz ya(afedersiniz) normal doguruyoz .onlar hanimefendi prenses oluyolar basimiza..bir daha aslaaagerçektenmi
Strese sokmayim,dogum esnasinda mi aci gercekle yuzlessinler.amerikada erkeklere yapay dogum sancisi verildi. erkekler bile dayanamadi.yazik gunah degilmi bu aciya tesvik ediyosunuz insanlari..gunumuz teknoloji ve saglikta kolaylik devri..neden insanlari omurleri boyunca gecirecekleri ve assla unutamayacaklari tramvalari yasamaya itiyosunuz.siz aci yasadiniz diye herkesmi yasasin.bu ne mazosistlik...Şaka mı bu?
Normal doğumdan en çok korkan ben 7 ay önce bebeğim haftasını doldurmadan geldiği için
normal doğum yapmak zorunda kaldım ve yine olsa yine yaparım.
Doğanın kanunu normal doğum zaten,
diğeri olumsuz durumlarda yapılabilecek alternatif olarak bir operasyon şekli.
İnsanları bu yazıyla korkutup strese sokmaktan başka bişey yapmıyorsunuz.
Ben normal dogum yaptim ve saglik acisindan bir faydasini gormedim arkadasim.psikolojim bozuldu .kabuslar gordum.dogum tramvasindan sonra lohusalik sendromu yasadim bana onca aci verdigi icin bende guzel bir ani olarak kalmadi.uzgunum...Normal doğumla kadının vucudunun ve rqhminin yeniden doğmuş gibi arındığını, temizlendiğini biliyorum ben. Ağrısı sancısı olabilir ancak bence sezeryandan daha sağlıklı
Strese sokmayim,dogum esnasinda mi aci gercekle yuzlessinler.amerikada erkeklere yapay dogum sancisi verildi. erkekler bile dayanamadi.yazik gunah degilmi bu aciya tesvik ediyosunuz insanlari..gunumuz teknoloji ve saglikta kolaylik devri..neden insanlari omurleri boyunca gecirecekleri ve assla unutamayacaklari tramvalari yasamaya itiyosunuz.siz aci yasadiniz diye herkesmi yasasin.bu ne mazosistlik...
Ya ben korkuyoruuuuuum
Ben normal dogum yaptim ve saglik acisindan bir faydasini gormedim arkadasim.psikolojim bozuldu .kabuslar gordum.dogum tramvasindan sonra lohusalik sendromu yasadim bana onca aci verdigi icin bende guzel bir ani olarak kalmadi.uzgunum...
bir belgeselde izlediğim kadarıyla normal doğum bebekleri sezeryanlı bebeklere oranla daha sağlıklı, vucut dirençleri daha yuksek ve doğuştan mucadeleci bi yapıya sahip oluyorlar.. Her açıdan normal doğum taraftarıyım ben. Bugun doktorlar bile aciliyet dışında sezeryanı onermiyorken sizin bukadar curetkar olmanıza şaşırdım...Ben normal dogum yaptim ve saglik acisindan bir faydasini gormedim arkadasim.psikolojim bozuldu .kabuslar gordum.dogum tramvasindan sonra lohusalik sendromu yasadim bana onca aci verdigi icin bende guzel bir ani olarak kalmadi.uzgunum...
O hamileler arasinda bende varim.normal dogum tecrubemi paylastim.hersey tos pembe olmuyor malesef.bazi gercekler var mutlu anlara golge dusuruyor.benim durumuma dusmeyin diye yazdim.toplumda boyle bir kani var malesef.hamile olanin yaninda acidan sancidan bahsedilmez..ama cok yanlis..neyin ne oldugu acikca soylenmeliki.kisi tercih hakkini kullanabilsin...Eeeee bende sezeryan ile dogum yapmak zorunda kaldim...
Bende sezeryan ile yapmayin derim....
Geriye baska bir dogum yontemi kalmadi ne olacak simdi ?
Sizin vucudunuzun verdigi tepkiyi her vucut verecek diye birsey mi var ?
Kusura bakmayin sizi kirmak icin yazmak istemiyorum fakat buradaki yazdiklarinizi okuyan onlarca hamile kisi var...
Onlari bu yazdiklarinizla strese sokmus oluyorsunuz sanki....
O hamileler arasinda bende varim.normal dogum tecrubemi paylastim.hersey tos pembe olmuyor malesef.bazi gercekler var mutlu anlara golge dusuruyor.benim durumuma dusmeyin diye yazdim.toplumda boyle bir kani var malesef.hamile olanin yaninda acidan sancidan bahsedilmez..ama cok yanlis..neyin ne oldugu acikca soylenmeliki.kisi tercih hakkini kullanabilsin...
S
Vucut benim vucudum ve onu gayet iyi taniyorum.normal dogumda genisleyen rahim oldugu gibi kaliyor..yara sorunu yillarca sizinle oluyor.yarayi yaktirma diktirme hic bir sonuc vermiyor.bu sık sık akinti ve mantara yol aciyor.psikolojik tramvasi ve yirtilan bolgenin dikiş yarasi cabasi.idrara buyuk abdeste gunleerce cikamiyosunuz.bebeginizin kolu bacagi bir uzvu kopabiliyor.cekistirmeden dolayi sakatliklar kalca cikiklari ,beyinsel hasarlar olabiliyor.eş dolanmasi ters gelmesi cabasi...daha sayayim mi?
Saglik acisindan faydasini gormedim ne demek inceleme mi yaptirdiniz vicudunuzda?
SS
Saglik acisindan faydasini gormedim ne demek inceleme mi yaptirdiniz vicudunuzda?