normal doguma hayir!!!

Şu an benim tek istedigim şey :burada bana hakaret eden,düşuncelerime saygisizca satasan insanlarin normal dogum yapmasi:)) innnsallahhh normal dogum yaparsiniz da o aciyi gorup ıslah olurdunuz
hem saygisizca cumlelerinize karsin benim de icim sogur ehehehe

Şu an benim tek istedigim şey :burada bana hakaret eden,düşuncelerime saygisizca satasan insanlarin normal dogum yapmasi:)) innnsallahhh normal dogum yaparsiniz da o aciyi gorup ıslah olurdunuz
ben buna ancak amin derim cnmmmmm :KK36::KK36::KK36:

ne alakası var cahillikle çatın dardır ya da ağrı eşiğin düşüktür yani o kadadar çok acıması seninle alakalı bir durum lütfen bunu kabul et eskilerin söylediklerine de cahillik deme lütfen hepsi tecrübe avaz demek bır kere ıkınmak demek ve gerçekten bı 5 dakıkada doğum yapan insanlar var değim gibi çatıyla ve bebeğin durumuyla alakalı bır durum bu ben ölü doğum yaptım 4 gün sürdü doğumum kesinlikle benimkinden zor olamazdı senin doğumun hiç buraya konu açıp aman sakın normal dogum yapmayın demek gelmedi cahilim herhalde

kiminin 4 saat sürer kiminin 4 dakika bu kadar kişisel bir şeyi burada genellemen çok yanlış ve saçma burda seni destekleyen de pek olmamış zaten bence daha fazla savunma yapma
Destekleyen de oldu.elestirende.mesajlarimi begenende oldu.sezeryanla dogum yapip haklisin diyende.normal dogurup acimadi diyende.herkes herşeyi soyler.savunma siper etme siper olma degil olay.gorus alisverisi.ha sen konudan hoslanmadiysan yazma olsun bitsin...

Karşılşıklı cezalar verildi sizde aldınız ağır eleştirenlerde. İnsanlar fikirlerini saygı çerçevesinde ifade edemeyecekse bu forum neden var ?

X