tam kezban yaGerizekali!!ben cektim baskasi cekmesin yaziyorum.kus beyinli..sabahtan beri ayni seyleri yaziyorum cikardigin sonuca bak...ben yasadim bu aciyi kimse yasamasin diyorum.salakkk!!!!sen cocuk mocuk dogurma cocugunda kendin gibi ozurlu olur.beyin yok sende.ondada olmaz.genetik bu durumlar.malum...
Üsluba bakarmiisiniz o kadar sinirlendim ki milletin aklini karıştırıyorsun madem öyle sezaryen la yapsaydin burda millete öfkeli kusmana gerek yok tövbe yarabbimGerizekali!!ben cektim baskasi cekmesin yaziyorum.kus beyinli..sabahtan beri ayni seyleri yaziyorum cikardigin sonuca bak...ben yasadim bu aciyi kimse yasamasin diyorum.salakkk!!!!sen cocuk mocuk dogurma cocugunda kendin gibi ozurlu olur.beyin yok sende.ondada olmaz.genetik bu durumlar.malum...
Kizlar benim ilki normal oldugu icin tamm 14 yil cocuk istemedim..normal dogum bir bayanin hayatindaki ennn buyuk tramvalardan birisi.bebeginizin dogduguna sevinemez annelik duygusunu bile yasayamazsiniz...o oyle lanet bir sancidirkii 10 kez kolunuz kesilse o aciya yetişemez.ustelik birileri torun sahibi olacak,birileri baba olacak diye vucudunuzu istismar ettirmeyin.kesssinlikle sezeryanla dogum yapin...simdiki aklim olsaydi sezeryanla yapardim.normal dogumda butun acilar yetmezmis gibi genislemede oluyor.sık sïk enfeksiyon mantar idrar kacirma cinsel zevk alamama da cabasi.akli olan tercihini sezeryandan yana kullanir ....
Kizlar benim ilki normal oldugu icin tamm 14 yil cocuk istemedim..normal dogum bir bayanin hayatindaki ennn buyuk tramvalardan birisi.bebeginizin dogduguna sevinemez annelik duygusunu bile yasayamazsiniz...o oyle lanet bir sancidirkii 10 kez kolunuz kesilse o aciya yetişemez.ustelik birileri torun sahibi olacak,birileri baba olacak diye vucudunuzu istismar ettirmeyin.kesssinlikle sezeryanla dogum yapin...simdiki aklim olsaydi sezeryanla yapardim.normal dogumda butun acilar yetmezmis gibi genislemede oluyor.sık sïk enfeksiyon mantar idrar kacirma cinsel zevk alamama da cabasi.akli olan tercihini sezeryandan yana kullanir ....
Teşekkür ederim düşünceleriniz için rahatlattiniz beniBence hic korkmayin. Benimde az kaldi dogumuma. O kadar cok arkadasim sezeryan oldu ki biriside mutlu degil. Keza işim nedeniyle hepsi okumus ekonomik olarak cok rahat, entellektuel insanlar. Dikisler hemen iyilesmiyor, sogukta sizliyor ki bunu diyen 10 yil oldu sezeryan yapali. Eltim daha 6 ay oldu. Zorunlu sezeryan. Her konustugumuzda sakin sezeryan yapma dior. Bende sezeryandan korkuyorum karnimin kesilmesi fikrine katilamiyorum. Oksurme oturma gulme yeme kaslari hepsi orada ve bunlarin hepsi kesilecek.
Mutlaka sanci cekecegiz biraz ugrasacagiz ama o bebis icerde kalmayacak.
normal dogumda dogum oncesi en fazla 10 saat sanci cekiyorsunuz( e artik epidural var) dogumla beraber sip diye bitiyor.
Sezeryan olanlarin ameliyat dikisleri dogumdan gunler sonra geciyor. Konu sahibi bu hususu atlamis.
Kusura bakmayin uzun yazdim ama sen ne kadar rahat yaklasirsan dpgumda oyle kolay olur.
Avrupa da amerikada herkes normal yapiyor. Ama oncesinde dogum icin Egzersiz ve ruhen hazirlik yapiyor. Mutlaka nefes kegel gebe platesi yapmaya calis derim
bu nekadar CAHİLCE bir konuGerizekali!!ben cektim baskasi cekmesin yaziyorum.kus beyinli..sabahtan beri ayni seyleri yaziyorum cikardigin sonuca bak...ben yasadim bu aciyi kimse yasamasin diyorum.salakkk!!!!sen cocuk mocuk dogurma cocugunda kendin gibi ozurlu olur.beyin yok sende.ondada olmaz.genetik bu durumlar.malum...
Dombik isimli uye bana defalarca hakaret iceren mesajlar gonderdi.hic birine cvp vermedim onemsemedim cunku o tarz insanlar burda sadece cahillikleriyle insanlara bulasirlar.siz ya dombik uyesinin arkadasisiniz.ya da diger uyeligisiniz.bunu dombikin bana yazdigi mesajlari gormemenizden anladim.gorseydiniz hak verir alintilayip boyle yazmazdiniz.onca sayfa arasindan tek tek okuyup benimkileri alintilamissiniz. dombikinleri neden bulup alintilamadiniz ? Diger uyeligioldugunuz belli.Bu iki mesaj arasındaki Bağlantıyı bulunuz.
Seviyeli mesajlara teşekkür ederken siz nasıl bir yol izlemişsiniz?
Konuda Yazdığınız mesajlara bunu araştırmış bir insan olarak ben de Katılıyorum.
Fakat üslubunuz çok çirkin. Isteyen istediği gibi doğum yapsın size ne yahu?
Ayrıca idrar kaçırma ve cinsel tatmin konusu da o çok bilmiş bünyeniz 'kegel egzersizi' de araştırmalı.
Belki faydası dokunur.
Üslubunuz için ise yapılacak hiçbirşey yok. Bitmiş okeye dönüyorsunuz ne yazık ki...
Bir tecrubemi paylastim diye 1 uye resmen uzererime saldirdi.keske herkes senin gibi saygili olsa arkadasim.INSAN gibi paylasmissin dusunceni tesekkurler...13ay once normal dogumla oglumu kucagima aldim Rabbime şükürler olsun normal oldu sezeryan olan arkadaslarm hala sarkik karinlaryla ugrasiyolar bnm daha 6 aylikken bebegim vücudum eski halini almıştı her şeyinen mukkemmeli ddoğali diye düşünüyorum ve ewet zordu ama yine olsa yine normali tercih ederim kocaman gobegim kalsin istemiyrm ayrica vajinada bir buyumede söz konusu olmadi eski haline döndü bunlar psikolojik bence çünkü doktorum vajinanjn elastik bir yapisi oldugundan bahsetmisti ve dogum sonrasi dogru dikisleme yapilirsa eski halini cik rahat alır demişti bilmiyorum tabi bu bnm duygularim herkesinkine saygim var...