normal doguma hayir!!!

Gerizekali!!ben cektim baskasi cekmesin yaziyorum.kus beyinli..sabahtan beri ayni seyleri yaziyorum cikardigin sonuca bak...ben yasadim bu aciyi kimse yasamasin diyorum.salakkk!!!!sen cocuk mocuk dogurma cocugunda kendin gibi ozurlu olur.beyin yok sende.ondada olmaz.genetik bu durumlar.malum...

:stop:
:KK54:
Allah senin eşine, çocuklarına, arkadaşlarına ve cevrende ki herkese sabır versin.
Sana da birazcık saygı ve terbiye.:110:

Anne olmak senin dilinde anlam bulmamis hic
Yazık. :KK20:

Bende oyle diyorum..gunumuz imkanlarini kullanalim ve gule oynaya dogum yapalim...1,5 aylik hamileyim ve imkanlar sayesinde kafam rahat cok sukur.yasasin sezeryann...
Herkesin kendi tercihi tabi :) ben severim normallikleri anormal olaylar bana göre değil :) Tarzım değil

Benim gibi olumsuz orneklerde olsun ki ,insanlar tercih haklarini kullanabilsinler.hersey sizin o kopkolay 5 dakkalik dogumunuz gibi lay lay lom olmuyor malesef...ve gercekten istisnasiniz.9 saatlik dogum sancisi ceken biri olarak,5 dakikalik dogumla bence dunyada bir ilksiniz...
Bende 12 saat cektim.
:KK43:

İlk defa doğum yapacağım Allah kismet ederse.. Konu sahibinin zirvaliklari yüzünden yemin ederim korktum. Bu kadar bencillik olamazz..

Konu sahibi ya doktor, daha fazla para kazanmak için sezeryan diyen doktorlardan; yada ciddi sorunları var..

Bende bu hafta normal dogum yapacagim Allah izin verirse. Ilk bebegim. Zaten korkuyordum iyice korktum. Allah yardimcimiz olsun

İlk defa doğum yapacağım Allah kismet ederse.. Konu sahibinin zirvaliklari yüzünden yemin ederim korktum. Bu kadar bencillik olamazz..

Konu sahibi ya doktor, daha fazla para kazanmak için sezeryan diyen doktorlardan; yada ciddi sorunları var..
Dediğiniz gibi zırvalıyor hiç etkilenmeyin her şeyi zamana bırakın doğum anı geldiğinde yaşayıp göreceksiniz bunları düşünüp stres olmaya gerek yok

Gerizekali!!ben cektim baskasi cekmesin yaziyorum.kus beyinli..sabahtan beri ayni seyleri yaziyorum cikardigin sonuca bak...ben yasadim bu aciyi kimse yasamasin diyorum.salakkk!!!!sen cocuk mocuk dogurma cocugunda kendin gibi ozurlu olur.beyin yok sende.ondada olmaz.genetik bu durumlar.malum...

konuma olan ilginize ,seviyeli mesajlariyla fikir alisverisinde bulunan gecenin bu vaktinde beni yalniz birakmayan arkadaslara coook tesekkur ederim... hepinize hayirli geceler hayirli dogumlar ve bebisler dilerim...

Bu iki mesaj arasındaki Bağlantıyı bulunuz.
Seviyeli mesajlara teşekkür ederken siz nasıl bir yol izlemişsiniz?
Konuda Yazdığınız mesajlara bunu araştırmış bir insan olarak ben de Katılıyorum.
Fakat üslubunuz çok çirkin. Isteyen istediği gibi doğum yapsın size ne yahu?
Ayrıca idrar kaçırma ve cinsel tatmin konusu da o çok bilmiş bünyeniz 'kegel egzersizi' de araştırmalı.
Belki faydası dokunur.
Üslubunuz için ise yapılacak hiçbirşey yok. Bitmiş okeye dönüyorsunuz ne yazık ki...

Benim gibi olumsuz orneklerde olsun ki ,insanlar tercih haklarini kullanabilsinler.hersey sizin o kopkolay 5 dakkalik dogumunuz gibi lay lay lom olmuyor malesef...ve gercekten istisnasiniz.9 saatlik dogum sancisi ceken biri olarak,5 dakikalik dogumla bence dunyada bir ilksiniz...
Ben sancı çekmedim demedim açılmam olsun diye suni sancı çektim açılmam olduktan sonra çatala çıkıp beş dakika içinde doğurdum sonra kuzumu kucağıma verdiler bütün sancı uçtu gitti
Ama siz nasıl bir karaktere sahipseniz bir kadın için en güzel şeyi anne olma anını berbat bir olay olarak hatırlıyorsunuz ve bunuda korkunç bir şekilde aktarıyorsunuz

Eeeee bende sezeryan ile dogum yapmak zorunda kaldim...
Bende sezeryan ile yapmayin derim....
Geriye baska bir dogum yontemi kalmadi ne olacak simdi ?
Sizin vucudunuzun verdigi tepkiyi her vucut verecek diye birsey mi var ?
Kusura bakmayin sizi kirmak icin yazmak istemiyorum fakat buradaki yazdiklarinizi okuyan onlarca hamile kisi var...
Onlari bu yazdiklarinizla strese sokmus oluyorsunuz sanki....
Sizde sezeryanın eksilerini anlatırmısınız

Siz öyle hissediyorsunuz diye neden başkalarının aklını karıştırıyorsunuz olumsuz düşüncelerinizle ben normal doğum yapmış biri olarak tekrar normal istiyorum dua ediyorum inşallah sezaryen olmaz diye bence düşüncelerinizi kendinize saklayın
Canim sen bikdugin gibi yap. Ben 6 ay once normal dogum yaptim. Evet sanci cekiyorsun ama çooook tatlı bir bebegin okuyor. Bu doğanın kanunu.kim ne derse desin sezeryan bir ameliyattır ve zorunlu olmadığı sürece yapılmamalıdır. Bu arada sezeryandan sonra gobegi kalan tanidiklarim da var. Dogumdan once 45 kilo olan.

Bir cocugum olsun diye okumadığım dua, gitmediğim doktor yapmadığım şey kalmadı. Eşim bebek sevdigini onlarla oynadığını gördüğum zaman nasıl icim parçalanır. Keşke diyorum hanile kalsam dogursam bir kez gorsem de Rabbim isterse canımı alsın. Cocugumdan gelecek her acıya razı kalırım yeterki olsun.

Canim sen bikdugin gibi yap. Ben 6 ay once normal dogum yaptim. Evet sanci cekiyorsun ama çooook tatlı bir bebegin okuyor. Bu doğanın kanunu.kim ne derse desin sezeryan bir ameliyattır ve zorunlu olmadığı sürece yapılmamalıdır. Bu arada sezeryandan sonra gobegi kalan tanidiklarim da var. Dogumdan once 45 kilo olan.

13ay once normal dogumla oglumu kucagima aldim Rabbime şükürler olsun normal oldu sezeryan olan arkadaslarm hala sarkik karinlaryla ugrasiyolar bnm daha 6 aylikken bebegim vücudum eski halini almıştı her şeyinen mukkemmeli ddoğali diye düşünüyorum ve ewet zordu ama yine olsa yine normali tercih ederim kocaman gobegim kalsin istemiyrm ayrica vajinada bir buyumede söz konusu olmadi eski haline döndü bunlar psikolojik bence çünkü doktorum vajinanjn elastik bir yapisi oldugundan bahsetmisti ve dogum sonrasi dogru dikisleme yapilirsa eski halini cik rahat alır demişti bilmiyorum tabi bu bnm duygularim herkesinkine saygim var...

Konu sahibide tercihine anlatıyo sert çıkışlara ne gerek var
herkes bildiğini yapsın

Kizlar benim ilki normal oldugu icin tamm 14 yil cocuk istemedim..normal dogum bir bayanin hayatindaki ennn buyuk tramvalardan birisi.bebeginizin dogduguna sevinemez annelik duygusunu bile yasayamazsiniz...o oyle lanet bir sancidirkii 10 kez kolunuz kesilse o aciya yetişemez.ustelik birileri torun sahibi olacak,birileri baba olacak diye vucudunuzu istismar ettirmeyin.kesssinlikle sezeryanla dogum yapin...simdiki aklim olsaydi sezeryanla yapardim.normal dogumda butun acilar yetmezmis gibi genislemede oluyor.sık sïk enfeksiyon mantar idrar kacirma cinsel zevk alamama da cabasi.akli olan tercihini sezeryandan yana kullanir ....

Gerçekten dehşet oldum yazdıklarınızla... Yaşadığınız travmayı acıyı paylaşmak eyvallah ama bu kadar yanlış bir yönlendirme yapmak hiç hoş olmamış.. Ben de normal doğum diye çok çabaladım sabah 7 den gece 12 ye kadar o sancıları çektim ama doğuramadım çünkü perde varmış rahmimde sezeryan oldum ve o sancılar da hiç çekilmez sancılar değil gerçekten Allah yardım ediyor.. Şimdi ikinci çocuğum için muhakkak normal olsun istiyorum... Kendi isteğiyle sezeryan olanlara da sezeryan sonrası çok şaşırmıştım o kadar çok insanda olumsuz şeyler bırakıyor ki... Önünüzdeki hayatınızı etkiliyor... O kadar sene sonra bu öfke neden onu da anlamadım... İkinci çocuk istiyorsanız Allah nasip etsin sezeryan olun onu görün bakın kıyaslayın hangisi gerçekten "normal" olan... Tabi ki önce sakinleşin ve "anne" olabilmenin hissine kapılın sonra...

Konu sahibide tercihine anlatıyo sert çıkışlara ne gerek var
herkes bildiğini yapsın

Tercihini anlatabilir de gebelik bile her bünyeye has değişiklik gösteriyor doğum da öyledir.. Bunu genelleme yapıp bu kadar kötülemeye gerek yok... Sadece nacizane ben çok çektim önermem acı çekmenizi istemem gibi anlatsa kimse böyle tepki vermez... Ama vücudunuzu istirmar etmeyin vs. gibi tuhaf yerlere getirmiş.. Bence yanlış...

Kizlar benim ilki normal oldugu icin tamm 14 yil cocuk istemedim..normal dogum bir bayanin hayatindaki ennn buyuk tramvalardan birisi.bebeginizin dogduguna sevinemez annelik duygusunu bile yasayamazsiniz...o oyle lanet bir sancidirkii 10 kez kolunuz kesilse o aciya yetişemez.ustelik birileri torun sahibi olacak,birileri baba olacak diye vucudunuzu istismar ettirmeyin.kesssinlikle sezeryanla dogum yapin...simdiki aklim olsaydi sezeryanla yapardim.normal dogumda butun acilar yetmezmis gibi genislemede oluyor.sık sïk enfeksiyon mantar idrar kacirma cinsel zevk alamama da cabasi.akli olan tercihini sezeryandan yana kullanir ....
bence her şeyin doğalı güzel. ben ikizlerimi bile normal doğumla dünyaya getirdim. şimdi oğlumda normal doğdu. insan bebeği için mümkünse doğalını seçer ve bunların hepsine katlanır. ha sağlık sorunlarından sezeryan olanlar ayrı tabi. sezeryan olmayanlar akılsız mı sayılıyor?

henüz hamile kalıp doğum yapmak kısmet olmadı tecrübem olmadığı için bişey diyemem
ama adı üstünde normal doğum o ağrılar kadının dayanamıyacağı şekilde olsaydı Allah öyle yaratmazdı zaten. 14 yıl boyunca ne çok şey biriktirmişin içinde şu an gelip aynı nefretle açmışsın konuyu.sezeryan doğum yapanlar hemen ayağa kalkamıyo üşütse dikişleri acıyo sızlıyo.
burda bi doktor gereksiz yere sırf para için herkesi sezeryan yaptığı için hapse atıldı, sezeryanın savunalacak bi yanı yok acil durular dışında tabi
ayrıca dombiğe yalaka deyip durmuşsun kimin yalakalığını yapmış anlamadım :KK53:

X