Normal doğum yapanlar var mi

Haftalık kontrole gidiyorsundur canım doktorun söyler gidişatı çocuk Normal doğum pozisyonu Almadıktan sonra tabi ki doğru olan sezaryen ama ayaklarıyla midene doğru baskı hissi yaşıyorsan normal doğum pozisyonundadır muhtemelen

Normal doğum istiyorum Allah nasip ederse bı sıkıntı olmazsa ama çok korkuyorum normal doğum dan sezeryandanda korkuyorum bu korku nasıl geçer acaba çok mu zor doğum eylemi
Öncelikle hic korkmayın korkuyu bir kenara bırakmazsanız bu is zor olur korkmak ta haklimisiniz tabiki haklısınız.
Ben 2 tane normal doğum yaptım. Suni sancı dahi almadım. Ilk doğumunda tecrübesiz olduğum için çok korkmustum 10 saat kadar şancı cektim. Söyle düşünün evet ağrı cekiyosunuz ama doğum eylemi dogru ikinmayi yaparsanız 5 dk sürüyor. Çok video var nasil ikinmaniz gerektiğiyle ilgili.
Diğer taraftan dünyanın en güzel en mucize olayı kesinlikle bu olmali sancılarınıza degil doğum anına bebeğinize konsantre olun.
2. Doğumumda 3 de hastaneye gittim kesinlikle sancılarım dayanilmayacak degildi 5.20 de doğum yaptim eşim bile nasil yani demişti. Yine muhteşem bir duyguydu. Zaten vücudunuz ne yapacağını biliyor. Allah vücudumuzu buna uygun yaratmış. Korkularınızı kesinlikle unutun. Tavsiyem bol bol yürüyün kesinlikle cok faydasi oluyor 2. Doğumumun bukadar hızlı ilerlemesini buna borçluyum. Hareketsiz doğumu beklemeyin kesinlikle. Birde annelerimizin komsumuzun şunun bunun negatif doğum hikâyelerine kulaklarınızı tıkayın. Iyi düşünün pozitif olun.
Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız

Teşekür ederimmmm içimi çok rahatlattin canım , bugün 37+4 teyim dün ilk kez çatı muayenesi oldum çok acıdı kastım kendimi haftaya tekrar var ve çok korkuyorum Neyse doktorumda dedi ki böyle yaparsan kasarsan bebek doğum sırasında başı sıkışır herkes sıkıntıya girer dedi öyle deyince çok korktum doğum sancisiyla orayı sıkar miyiz ki öyle bişey olur mu çocuk çıkarken çok acı olur mu

Zaten o anki sancıyla kendini sıkmazsın merak etme bir an önce bitsin derdinde oluyo insan. Bebek cikarkende acı oluyo evet ama acıya odaklanma bunu düşünme şimdiden bebek doğduktan hemen sonra da inanılmaz bir rahatlama oluyo

Şimdiki devlet hastaneleri çok fazla ilgisiz duyarsız hem doktorlar hem hemşireler ben annemle giderken baya baya yanımızda ki kadınları azarlıyorlardı hatta bi hemşire ilk doğumunu yapacak olan bir kadına başına geleceğini biliyordun neden hamile kaldım dediğini bile duydum ben doğumun çok rahat geçmesini şans işi buluyorum doktor hemşire iyiyse rahat geçer kötüyse seni strese koyarlar ve daha zorlu geçer ve annem ben 10 saatte sürse kendi kendine açılmam olsun istiyorum dedikten 4 5 saat sonra anneme suni sancı verdiler yani normal doğum süper bide evde yapılan normal doğum çok daha süper

Merhaba,
Normal doğum mu yaptınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…