Gebeliğin ilk haftalarında kasık ağrısı olmaması normal mi

nazenin15

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2025
81
20
3
27
Hanımlar ilk haftalarda kasık ağrısı vs olmaması normal midir. Çoğu kişi bunun iyi olmadığını söylüyor. Korkuyorum bilginiz var mı

Kaç hafta canım gebelik? Normal bence herkeste farklı ilerleyebilir
Henüz 4 haftalık. Çoğu kişi adete benzer ağrıların olması gerektiğini söylüyor. Ama benim zaten normalde de adet olduğumda hiç ağrım olmaz. O yüzden ayırt edemiyorum

Evet bebiş tutunurken hafif hafif iğne batması gibi sancılar olabilir, regl olacak gibi kasık bacak ağrıları olabilir ama bence olmaması da normal sonuçta bu çok bireysel bir şey. Beta verip kontrol ettiniz mi artışı

Evet bebiş tutunurken hafif hafif iğne batması gibi sancılar olabilir, regl olacak gibi kasık bacak ağrıları olabilir ama bence olmaması da normal sonuçta bu çok bireysel bir şey. Beta verip kontrol ettiniz mi artışı
Bi kaç gün öncesine kadar ufak ufak ağrılar hissettim batmalar vs. Dünde kan verdim ilk defa ikinciyi yarın vereceğim onun için burda bi sormak istedim canım.

Normaldir bence o zaman canım hiiçç canını sıkma, ben de bir tık erken farketmiştim o zamanlar beklemek çok zordu aklımda sürekli sorular dolanıyordu falan çok iyi anlıyorum seni 😅 Rabbim kolaylaştırsın sürecini, sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de görürüz inşallah 🤲🏻

Normaldir bence o zaman canım hiiçç canını sıkma, ben de bir tık erken farketmiştim o zamanlar beklemek çok zordu aklımda sürekli sorular dolanıyordu falan çok iyi anlıyorum seni 😅 Rabbim kolaylaştırsın sürecini, sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de görürüz inşallah 🤲🏻
Aminnn çok amin teşekkür ederim 🥹💞🌸

Back
X