• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

29.haftada bebeğin ters durması. Bu haftadan sonra bebek döner mi?

womanme

Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2024
174
-220
13
33
Normal doğum istiyordum ama bebeğim uzunca bir süredir makat geliş pozisyonunda duruyor. 29 haftalık olacağız yarın. Bu haftadan sonra döner mi? Sezaryen hiç istemiyorum ama mecburi olcak gibi görünüyor :(

Daha vakit var ben de 29dayim neden mecburi olsun, buna karar vermek için daha haftalar var önünde, biz temmuz annelerinde konuşuyoruz, hicbirimize henüz gelişi gidişi konusmasi yapilmadi, size biraz erken söylenmiş 🙄

Ben de 29. Haftayı bitiyorum. Geçen hafta makat gelişiydi. Ondan 15 gün önce gittiğimde baş aşagıydı. Daha da çok değişir. Bu haftalarda nihai pozisyon alınmaz. Dolayısıyla doğum şeklini konuşmak yada endişelenmek için çok erken.

Daha vakit var ben de 29dayim neden mecburi olsun, buna karar vermek için daha haftalar var önünde, biz temmuz annelerinde konuşuyoruz, hicbirimize henüz gelişi gidişi konusmasi yapilmadi, size biraz erken söylenmiş 🙄
Kimse öyle bir şey söylemedi, kendi yorumum bu. Doktor demedi.

Neye karar vermişim? Sorduğum soruda herhangi bir karar ifadesi var mı? Merak ettiğim bir şeyi sordum, ne kararı?
İyi misin sen? Sana doğru düzgün cevaplar verildi, yardım etmeye çalıştık bana verdiğin cevaplara bak. Ne dememiz gerekiyordu anlayamadım yani öyle bı durum yok dedik, doğru düzgün aciklasaydin böyle olabilir mi böyle düşünüyordum diye, yani nerede hata yaptık anlamadım?!

İyi misin sen? Sana doğru düzgün cevaplar verildi, yardım etmeye çalıştık bana verdiğin cevaplara bak. Ne dememiz gerekiyordu anlayamadım yani öyle bı durum yok dedik, doğru düzgün aciklasaydin böyle olabilir mi böyle düşünüyordum diye, yani nerede hata yaptık anlamadım?!
E zaten öyle yazdım. Sizin algılamanızda problem var.

Back
X