Normal bir zayıflık mı yoksa daha fazlası mı?

LatEtiCin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2010
6.388
6
size göre hangisi??

boyumuza uygun sağlıklı aynı zamanda da zayıf göründüğümüz bir kilo mu??

yoksa idealin daha altında yani boyumuza göre daha aşağıda olan bir kilo mu güzel duruyor??

hangisi? bu konudaki görüşleri merak ediyorum bayanlar:82::82:

Son düzenleyen: Moderatör:
ben kendi görüşümü yazmamışım..

kesinlikle ideal kiloda olmak zayıf aynı zamanda da kıvrımlarını kaybetmemiş şekilde..

bence de canım zayıf görünmek güzel ama çok da zayıf değil.sağlıklı görünmek önemli kıvrımlarını kaybetmemek

Adı üstünde canım boyuna uygun İDEAL kilo diğeri ideal olsa ona ideal denirdi. Çok şişmanlık kadar çok zayıflıkta son derece itici geliyor bana.

Yer baklası gibi olup ,üstüne kilolu olmak da görüntü kirliliği yaratıyor.Zayıflamak için çok çaba sarf ediyorlar,üzülüyorum onlar için.:118:

Herkese göre aşırı zayıf kavramı değişir. :79:
Mesela ben 175 boyundayım 57 kiloyum.
:KK54:
Bugüne kadar çok zayıfsın da diyen oldu, normalsin diyen de :82:
Herkes istediği kiloda mutluysa sorun yok. :KK3:
Kıvrım derken tabii ki kıvrım önemli :80:
Ama yandan yağların çıkmasıyla kıvrım falan hikaye olur pek hoş da durduğunu söyleyemem kendi adıma :94:

Ben ideal kilonun biraz altında seviyorum, idealin 3-4 kilo altında daha hoş bana göre. Benim kilom 48, ideal kilom bu ama ben 45 olmak istiyorum.

Yer baklası gibi olup ,üstüne kilolu olmak da görüntü kirliliği yaratıyor.Zayıflamak için çok çaba sarf ediyorlar,üzülüyorum onlar için.:118:

Resmen hakaret etmişsin be canım.. Herkes için mümkün değil mükemmel bir fiziğe sahip olmak...

Son düzenleme:
Resmen hakaret etmişsin be canım.. Herkes için mümkün değil mükemmel bir fiziğe sahip olmak...

evet canım,bu tarz konularda hakaretler havada uçuşuyor,biz de oldukça zayıfız neden hafif dolgun arkadaşlara yüklenmiyoruz,problemli ilişkileri olanların işleri bunlar,net ortamından hakaretle insanlarla uğraşmak,ayrıca ben okulumda 42 beden arkadaşlarımın da baya güzel bulunduğuna tanık oldum,kendimin de 2-3 kilo aldığımda dolgunca bulunup daha çok ilgi gördüğüme tanık oldum,hoş her zaman aynı kiloyu tutturamıyorum,bende de hızlı zayıflama durumu var,özellikle yazın çok fazla yemek isteği olmuyor sıcaktan çok hızla kilo veriyorum 49-50 kilo civarında kalmak istiyorum olmuyor,iş tamamen insanın böyle şeyleri kişiselleştirmemesinde:KK34:

evet canım,bu tarz konularda hakaretler havada uçuşuyor,biz de oldukça zayıfız neden hafif dolgun arkadaşlara yüklenmiyoruz,problemli ilişkileri olanların işleri bunlar,net ortamından hakaretle insanlarla uğraşmak,ayrıca ben okulumda 42 beden arkadaşlarımın da baya güzel bulunduğuna tanık oldum,kendimin de 2-3 kilo aldığımda dolgunca bulunup daha çok ilgi gördüğüme tanık oldum,hoş her zaman aynı kiloyu tutturamıyorum,bende de hızlı zayıflama durumu var,özellikle yazın çok fazla yemek isteği olmuyor sıcaktan çok hızla kilo veriyorum 49-50 kilo civarında kalmak istiyorum olmuyor,iş tamamen insanın böyle şeyleri kişiselleştirmemesinde:KK34:

Saglik problemleri olan insanlar var, istese de kilo veremiyorlar. Boyumuzu da degistiremeyiz, elimizde olmayan sebebler yüzünden hakaret duymak cok can sIkIci. O yüzden gercekten rahatsiz oldum o yorumdan.
Kilolu olup da cekici olan, zayif olup da kadinsi olan bir cok kadin var. Benim begendigim tip ideal kilosundan 3-5 kilo zayif olan kadin, köprücük kemikleri belirgin oldu mu hosuma gidiyor.
Aynen canim sicakta yenmiyor, ben de bu aralar cok zayifladim ve umarim verdiklerimi geri almam, memnunum bu halimden... :21:

X