buluşalım teklifine "seni daha tanımıyorum" cevabını vermedim hemen. bakın gözden kaçmış sanırım, kendisi bana 2 gündür ısrar ediyor. ilk dün söyledi, işim var yoğunum dedim. aynı günün akşamı yine söyledi, evle alakalı işler var çıkamam dedim. bugün yine söyledi yine yoğunum dedim ki hakikaten öyle. senin de hep işin var dedi, evet bu aralar öyle dedim. ne diyim? boşluk yarat fırsat yarat falan dedi mümkün değil dedim. ben öyle deyince ne var alt tarafı çay ne var bunda, dedi. e ne var işim var işte ama sorun şu ki adam anlamıyor. e ben başka ne deseydim? işimin olduğunu, zamanım olmadığını söylüyorum anlamıyor. e ben de bu kadar ısrarın ve anlamazlığın üzerine güvenmiyorum dedim. yani ben bu güvenmiyorum lafını ona ilk cevabımda söylemedim. peki ben de size soruyorum şimdi, 3 oldu, 3'ünde de işim var dedim, işim var lafından anlamayarak "ne var alt tarafı çay içmek" diyen insana ne diyebilirdim alternatif olarak?Çay içelim,buluşalım teklifine ,daha erken seni tanımıyorum demeniz sizin normal bir arkadaşlik kurma düşüncesinde olmadığınız hissini verdi bana. Hani diyorsunuz ya kimseyle arkadaş olamayacakmıyız,buna istinaden söylüyorum.
Belki adamın niyeti yazmak,asılmak vs değil sadece" kiminle konuşuyorum oturup yüzyüze iki lafın belini kıralım"dan ibaretti. Ve belki yüzyüze oturup konusunca bundan ibaret kalacaktı.
Sizin tepkinizi abartıli buldum.
İnternetten tanışmaya karşı değilim,kapalı görüşlü değilim bu konuda ama illaki bu konuşmanın sonu buluşma teklifine gelir,kimse yüzünü görmeden yıllarca internet üzerinden sohbet etmez yani. Ya bu mevzulara girmemelisiniz karşıysanız,yada işse iş konuşup,mevzu kişisel sohbete gelince orda önünü kesmelisiniz.
Altında illaki art niyet aramamak lazım.
Kalabalık bir yerde oturup konuşulabilir bunda bir sakınca yok.
Ha adam evime gel diyordur,belden aşağı vuruyordur vs orada bir hooop ne oluyoruz denir muhakkak ama çay içelim teklifi abest değil.
Siz bence kendinizi şartlandırıp inanmışsınız ama gördüklerinizden ama yaşadıklarınızdan,bu sebeple art niyet arıyorsunuz altında.
zor kadın olmakla ne alakası var?Zor kadın olacam derken komik kadın olmuşsunuz.
arkadaşlar burası dertlerimizi cesurca paylaştığımız ve cesurca yorumlar yaptığımız bi platform.o yüzden yorumlara çok tepkili olmayalım.Yok ben kotu yoruma gelemem diyorsanız derdinizi açmayacaksınız.zor kadın olmakla ne alakası var?
gözden kaçmış sanırım, kendisi bana 2 gündür ısrar ediyor. ilk söyledi, işim var yoğunum dedim. aynı günün akşamı yine söyledi, evle alakalı işler var çıkamam dedim. bugün yine söyledi yine yoğunum dedim ki hakikaten öyle. boşluk yarat fırsat yarat falan dedi mümkün değil dedim. ben öyle deyince ne var alt tarafı çay dedi. yani ben bu güvenmiyorum lafını ona ilk cevabımda söylemedim. peki ben de size soruyorum şimdi, 3 oldu, 3'ünde de işim var dedim, işim var lafından anlamayarak "ne var alt tarafı çay içmek" diyen insana ne diyebilirdim alternatif olarak?
işim vardan anlamıyor çünkü. o ısrar etmeseydi belki de ben saçmalamayacaktım. size birisi devamlı ısrar etse sonuç ne olur? ne zor kadınlığı ya? işim var dedim kaç dilde daha söylemem lazım sizce?
neyse ben zaten çok boş insanım, uğraşacak hiçbir şeyim yok, herifin biri bana gelse buluşma teklif etse de ben de zor kadın rolü yapsam diye pusuda bekliyorum. İŞİM VAR, ekmeğimden mi olayım?
zor kadın olmakla ne alakası var?
gözden kaçmış sanırım, kendisi bana 2 gündür ısrar ediyor. ilk söyledi, işim var yoğunum dedim. aynı günün akşamı yine söyledi, evle alakalı işler var çıkamam dedim. bugün yine söyledi yine yoğunum dedim ki hakikaten öyle. boşluk yarat fırsat yarat falan dedi mümkün değil dedim. ben öyle deyince ne var alt tarafı çay dedi. yani ben bu güvenmiyorum lafını ona ilk cevabımda söylemedim. peki ben de size soruyorum şimdi, 3 oldu, 3'ünde de işim var dedim, işim var lafından anlamayarak "ne var alt tarafı çay içmek" diyen insana ne diyebilirdim alternatif olarak?
işim vardan anlamıyor çünkü. o ısrar etmeseydi belki de ben saçmalamayacaktım. size birisi devamlı ısrar etse sonuç ne olur? ne zor kadınlığı ya? işim var dedim kaç dilde daha söylemem lazım sizce?
neyse ben zaten çok boş insanım, uğraşacak hiçbir şeyim yok, herifin biri bana gelse buluşma teklif etse de ben de zor kadın rolü yapsam diye pusuda bekliyorum. İŞİM VAR, ekmeğimden mi olayım?
kötü yoruma gelemem değil de anlamayana gelemem. anlamadığın konu hakkında sen de yorum yapmayacaksın o zaman. hadi güle güle sana.arkadaşlar burası dertlerimizi cesurca paylaştığımız ve cesurca yorumlar yaptığımız bi platform.o yüzden yorumlara çok tepkili olmayalım.Yok ben kotu yoruma gelemem diyorsanız derdinizi açmayacaksınız.
ilk sayfadaki mesajı daha dikkatli okumanızı rica etsem? hani şu ilk yazdığım şeyi.İyi de Watsap üzerinden muhabbet etmeye zaman varsa çay da içilir
Ada'm ay bi sevişek dememiş muhabbeti hoşuna gitti ise yüz yüze de muhabbet edersin yok gitmedi ise de vay tanımıyorum güvenmiyorum diye uzatmazsın zira Ada'm tanışma imkanı yaratmaya çalışmış
shape sizi niçin göz ardı ettiğimi şu yorumu okuyunca yeniden hatırladım ve anladım. :) yine de teşekkür ederim.Benimle konusmuyorsun küsüz galiba ama olsun yine de yazicam :)
3 gun 4 gun. Bi sekilde konusuyorsun ve buda hosuna gitmis. Cocugun yasini meslegini belirtmen, kisisel gelisim uzerine bile ^^ edebildiginiz sohbete keyifli bir sekilde vurgu yapmis olmandan
Seninde gonlun var gibi gibi hissettik hepimiz. (Çunku oyle)
Cok israr etti ne deseydim.
O israr etmeseydi bende sacmalamasaydim. En azindan sacmaladigini kabul ediyorsun.
Ne diyecektin biliyormusun.
Bu aralar cidden bir yogunlugum var
Onumuzdeki gunlerde kismen rahatlamis olacagim ( 3-4 gunluk degil en azindan 10-15 gunluk konustugun adam olurdu)
sende musait olursan ayarlariz.
Bu kadar.
Adamin tavrinda hala bir sorun oldugunu dusunmuyorum.
Bana da senin anan bacin yok mu edebiyatiyla gelse karsimdaki insan evladi
Once biraz kafa bulur sonra guler gecerdim.
konu nereden nereye geldi, ya benim ifade yeteneğimde sorun var ya da sizlerin okuyup anlamasında. karar verin ben mi gidip Türkçe dersi çalışayım yoksa siz mi okuduğunuzu anlama üzerine biraz daha çalışmalısınız?Hadi ama wurstria adamın flört etmek icin sana aylar sonra mesaj attığını sen de anladın. Amaç o yani.
Hayır bi de şu "dolu insanlarla konuşmayı severim bana bir sey katar. Kişisel gelişim üzerine bilr konustuk düşünün" falan... sen kendini her ne kadar "sadece arkadaşça" diye göstermeye çalışsan da buradan bakınca senin de sırf arkadaşça yaklaşmadığın anlaşılıyor. Bu ayıp da değil ayrıca. Kac yaşında kadınsın, gayet normal. Bunu gizlemene, yokmus gibi davranmana gerek yok.
Adam biraz kıro gibi. Ama sen fazlaca kendi kendine gelin güvey olmuş gibisin. Evet ortada dile dökülmeyen bir elektriklenme olmuş, ama adam daha relax bir tavır takınırken sen ondan fazla ciddiye almışsın gibi. Senin anana bacına yapsalar moduna girmen falan.. fazla gereksiz değil mi? Yani ne var bunda? Ben seni açık görüşlü bir kadın zannediyordum ama sanırım burada yansıttığın ve reel hayatta var oldugunukişi biraz farklı. Adamın söylediği gibi kendini biraz dışarıya açmalısın.
ilk sayfadaki mesajı daha dikkatli okumanızı rica etsem? hani şu ilk yazdığım şeyi.
eğer tanışma imkanı yaratmak istiyorsa bayağı bi yaratıcıymış damdan, 48 saat içinde 3 kere dışarıda buluşmayı teklif etti,
ilkinde işim var dedim.
aynı gün içinde bir kez daha sordu yine işim var, evden çıkamam dedim. evde işlerim vardı.
bugün öğle sıralarında yine sordu aynı şeyi, yine işim olduğunu söyledim, saçma sapan ısrarları üzerine de patladım.
yani bu kk kadınları da sırf işim var diye beni bi linç etmedikleri kaldı, 3 kere sorup 3'ünde de aynı cevabı verdiğim adam "işim var gelemem" lafını anlamıyorsa ben güvenmem de derim her şeyi derim yani akıl var mantık var.
ben daha ne deseydim siz söyleyin, işim olduğunu ve bu yüzden gelmemin mümkün olmadığını başka hangi dilde ifade etmem gerekiyordu? amuda mı kalksaydım belki o zaman anlardı?
sevişelim deseydi daha mantıklı olurdu yani taş kafa gibi 3 kere sorup da "işim var" lafını anlamamasından daha iyidir en azından akıllı derdim.
yok görmedikAma tek ile laflıyorsun işte
O da diyor ki bir çay içeceğiz yarım saat
Ha burada ha orada laflayalım
Yalnız ben konudan birbirinizi daha önce görüp görmediğinizi anlayamadım
Görmedi ise tipine bakayım tel ile kaptırmayayım demiştir o nedenle ısrar etmiştir
shape sizi niçin göz ardı ettiğimi şu yorumu okuyunca yeniden hatırladım ve anladım. :) yine de teşekkür ederim.
yok görmedik
yarım saat diyorsunuz da öyle olmuyor işte. ne bileyim ne gerek var diye düşündüm o an özellikle dün 2 kere aynı şeyi söylemesi üzerine neden anlamıyor, anlama sorunu var galiba e ben bununla buluşsam ne olacak şu ısrara bak dedim kendi kendime. anlayış çok önem verdiğim birşeydir, anladığım kadarıyla herkes buna önem vermiyor.
ben ısrardan hoşlanmam ama bazıları bunu yanlış anlıyor.
konu nereden nereye geldi, ya benim ifade yeteneğimde sorun var ya da sizlerin okuyup anlamasında. karar verin ben mi gidip Türkçe dersi çalışayım yoksa siz mi okuduğunuzu anlama üzerine biraz daha çalışmalısınız?
evet felix haklısın, herifte gönlüm olduğu için zaten 3 kere ettiği teklifi 3 kere reddettim. evet gönlüm var çünkü ben tanımadığım etmediğim, sesini bile duymadığım birine gönlümü kaptıracak kadar salağım. çünkü biz kadınlar bir erkeğe asla arkadaş gözüyle bakamayız, hoşlanmıyorsak işimiz ne zaten di mi? çoook doğru! hepimiz erkek avcısıyız. ben de biri bana mesaj atsa diye pusuda bekliyordum.
hatta ben kendimden bihaber bir insanım ama burada hislerimi falan sizden öğreniyorum, ne kadar akıllı kadınlarsınız, hislerimi bile siz söylüyorsunuz vallahi bravo. açık görüşlü olmak da konuştuğum her erkeğe koşa koşa gitmek zaten, evet açık görüşlü değilim, büyük kayıp.
istediğin cevap bu mu? buysa aldın, sana iyi forumlar.
Allah başka dert vermesin ozaman ne diyelimkötü yoruma gelemem değil de anlamayana gelemem. anlamadığın konu hakkında sen de yorum yapmayacaksın o zaman. hadi güle güle sana.