Valla bana konu sahibinin yaptığı çok abes gelmedi. Yok siz farklı boyuta taşımışsınız yok siz farklı anlam yüklemişsiniz değil olay... Bir insanin tanımadığı biriyle oturmak istememesi çok normal. Bizde farklı şekillerde farklı kişilerle telefonda sosyal medyada iletişim kuruyoruz. Hepsiyle buluşuyor muyuz? Hayır.
Ayrıca adamın verdiği ergence tepkide konu sahibinin ne kadar doğru birşey yaptığını kanıtlar nitelikte.
Boşver bazıları boyle iste ... Boyle insanlar hayatında olsa ne olmasa ne...
Adam evine cagirmamis ki cay icelim demis gayet seviyeli sekilde.
Senden hoslanmadim cay icmek istemiyorum diye durust olmak yerine yok senin kizin olsa falan diye carpitmissin konuyu bir de ustune.
Disarida cay icmekte ne var insanlar nasil tanisip evleniyor zannediyorsunuz ki?
Kusura bakmayın bence çok çocukça davranmışsınız, insan 3 gündür konuştuğu biriyle çay içebilir, bu normal arkadaşlıktır ama siz hemen "of zaten arkadaş olunmuyo baksana" moduna girmişsiniz. Telefonda sohbet etmek hoşunua gidiyorsa çay içerken de edebilirsiniz bence, sonuçta sohbetini beğeniyosunuz. Hemen triplere girmeniz olgunca olmamış, ayrıca hiç mi arkadaşlarınızla dışarda çay içmiyosunuz?
Wurstria... tatlım...
Neden bu kadar sorun ettiğini anlayamadım ? Zaten konuşmalarınız gayet normal, fikrimce. Hani "normal" iletişim hiç kuramaz mı bir erkek ve kadın diye yazmışsın ya...
"Tanımıyorum seni" demişsin eeee zaten bir insanı görüşerek tanımalı bir insan. Whatsapp tan tanıyamazsın ki... değil mi ?
Neyse...
Tanimadigim insanla cay icmem demissinizde
Nasil hangi aralikta tanıyacaksiniz
3 gun degil 3 ay yazissaniz taniyacak misiniz.
Bulusalim cay kahve icelim bir gorusup tanisalim demis aslinda dogru bir teklif
Siz abartmışsınız
Çay içelim teklifine, henüz erken demeniz abes olmuş biraz.
Aranızda belli bir muhabbet oluşmuş sonuçta, oturup çay içmenin ne sakıncası var ki, evine çağırmamış sonuçta?
Böyle cevap vererek sizin normal şekilde iletişim kuramayacağınız algısı oluştu bende tam tersi.
E normal değil mi bu muhabbet?
Bence cinsiyet odaklı düşünen siz olmussunuz.
Karşınızdaki kadın olsaydı böyle uzatır miydiniz?
Satir aralarında, oksanan egonun bıyık altından gülüşünü görmek hiç zor olmuyor.
Altiustu çay icelim demis cok uzatmişsiniz. Yazisarak güven saglanmaz. Aylarca yazisip oyle bulusmakti niyetiniz galiba ama bencede saçma. Insanlardan bu kadar korkuyorsaniz tanimadiginiz insanlarlada sohbet etmeyin bence.
Aysenaz'a katiliyorum ha 3 gun ha 3 saat ne fark eder ki? Kalabalik bir mekanda bulusup kahve icebilirdiniz , belli ki adam hoslanmis , kafa dengi bulmus sizi ve gorusmek istemis
Cok absurt bi talep degil
Bide senib kizin olsaydi muhabeti cok itici oluyor gercekten :)
hiç tanışıklığın olmadığı biri değil ki..
e üç gündürde muhabbet ediyormuşsunuz.
çay içmeye değilde evine çağırmış gibi tepkilere gerek yokmuş..
hem insan yazışarak tanınmaz. yüz yüze, oturması kalkması, hali tavrıyla sohbetiyle tanınır..
valla hanımlar madem anormal olan benim, ben buna güven sorunu yaşıyorum dediğim zaman bulunmaz hint kumaşı mısın? diye cevap verilmesi doğru mu sizce? ben de biliyorum elbette yazışarak tanımanın mümkün olmadığını ama iki gündür ısrar etmesi beni rahatsız etti. bir kere söyler geçer insan, ne bu ısrar? en son bugün patladı kendince de toplu iğne başı kadar yer yakar anca onun patlaması. ne olursa olsun bana abes geliyor 2 hafta falan konuşuyor olsak hadi anlarım da 3 gün ayol 3 gün. siz gider misiniz 3 gündür yazıştığınız birine? giden olur, ben gitmem. 3-4 gündür tanıdığı bir kadına 2 gün boyunca ısrar eden erkek de zaten hayatımda ne arkadaş olarak ne de başka birşey olarak olmamalı zaten. belki de mesele benim bu adamı çok da fazla sallamıyor oluşumdur, bu abeslik de oradan geliyordur bilmiyorum. şimdi düşünüyorum da ben bu çocuğa hiçbir zaman ekstra zaman ayırmadım. yazdı, geç baktım, geç okudum mesajlarını, başka şeylerle ilgilendim. abesse abes valla ne yapayım zaten beklentiler uymuyor. bana göre uygun değil yani ayrıca yazıda sadece bu olaydan örnek vermedim de okuduğunu anlamakla alakalı böyle şeyler.İnsanların karşılarındaki kişilerden farklı beklentileri olabilir, nasıl siz 3 gündür yazıştığınız biriyle görüşmek istemediyseniz, karşıdaki kişi de görüşmediği biriyle muhabbete devam etmek istememiş olabilir. Aynı şekilde cinsellik yaşamadığı için sevgilisinden ayrılan insanları eleştirmişsiniz ama bazı insanlar için bu olmazsa olmaz bir koşul olabilir ve bu son derece normal. Hayatta sadece sizin bakış açınız yok. Saygısızlık edilmediği sürece insanların taleplerini dile getirip karşılanmayınca ilişkiyi sonlandırmasından daha normal bir şey olamaz.
Adamın tarzı bence de hoş değil ama yazdığınız sebepten dolayı değil, direkt olarak iletişim tarzını sevmedim. Yoksa görüşmek istemeyen biriyle ben de iletişimi sürdürmek istemeyebilirdim.
valla hanımlar madem anormal olan benim, ben buna güven sorunu yaşıyorum dediğim zaman bulunmaz hint kumaşı mısın? diye cevap verilmesi doğru mu sizce? ben de biliyorum elbette yazışarak tanımanın mümkün olmadığını ama iki gündür ısrar etmesi beni rahatsız etti. bir kere söyler geçer insan, ne bu ısrar? en son bugün patladı kendince de toplu iğne başı kadar yer yakar anca onun patlaması. ne olursa olsun bana abes geliyor 2 hafta falan konuşuyor olsak hadi anlarım da 3 gün ayol 3 gün. siz gider misiniz 3 gündür yazıştığınız birine? giden olur, ben gitmem. 3-4 gündür tanıdığı bir kadına 2 gün boyunca ısrar eden erkek de zaten hayatımda ne arkadaş olarak ne de başka birşey olarak olmamalı zaten. belki de mesele benim bu adamı çok da fazla sallamıyor oluşumdur, bu abeslik de oradan geliyordur bilmiyorum. şimdi düşünüyorum da ben bu çocuğa hiçbir zaman ekstra zaman ayırmadım. yazdı, geç baktım, geç okudum mesajlarını, başka şeylerle ilgilendim. abesse abes valla ne yapayım zaten beklentiler uymuyor. bana göre uygun değil yani ayrıca yazıda sadece bu olaydan örnek vermedim de okuduğunu anlamakla alakalı böyle şeyler.
Bu kadar sallamiyorduysan, israri bu kadar rahatsiz ettiyse tamamen kestirip atmaliydin. Bulusucam ama erken seklinde muhabbeti uzatmanin alemi yokmus. Kimse bulusmadigin icin anormalsin demiyor. Tepkilerin abes sadece.
niye bulunmaz hint kumaşı misin diyen birine bundan sonra verilen hicbir tepki bu cümle kadar abes olamazSelam verdiginle buluş diyen olmadi zaten konu sahibine. 3 gündür bircok konu uzerine yogun sekilde konusulmus bellki. Bulusmak istemesi gayet normal.
Ha konu sahibi bulusmak istemiyorsa "bu arkadasligi disari tasimak istemiyorum." Der kapatir. Yok senin kizina yapilsaydi, yok daha 3 gun oldu, yok tanimiyorum filan muhabbetinin anlami yok. Istemiyorsan kestirip atarsin, istiyorsanda 3 gun oldu, 5 gun oldu kotasi koymazsin.
Adamın karakter zaten ofsayt ona diyecek hiç bi şey yok. Benim yaptığım yorum geneldi, arkadaş ortamında tanışıp o an kaynaştığın bi insanla da gruptan kopup çay içip muhabbet edebilirsin, çay içmenin- "arkadaşça"- bir süresi olduğuna inanmıyorum ama sanırım siz de flört anlamı yüklediğiniz için erken gelmiş 3 gün.valla hanımlar madem anormal olan benim, ben buna güven sorunu yaşıyorum dediğim zaman bulunmaz hint kumaşı mısın? diye cevap verilmesi doğru mu sizce? ben de biliyorum elbette yazışarak tanımanın mümkün olmadığını ama iki gündür ısrar etmesi beni rahatsız etti. bir kere söyler geçer insan, ne bu ısrar? en son bugün patladı kendince de toplu iğne başı kadar yer yakar anca onun patlaması. ne olursa olsun bana abes geliyor 2 hafta falan konuşuyor olsak hadi anlarım da 3 gün ayol 3 gün. siz gider misiniz 3 gündür yazıştığınız birine? giden olur, ben gitmem. 3-4 gündür tanıdığı bir kadına 2 gün boyunca ısrar eden erkek de zaten hayatımda ne arkadaş olarak ne de başka birşey olarak olmamalı zaten. belki de mesele benim bu adamı çok da fazla sallamıyor oluşumdur, bu abeslik de oradan geliyordur bilmiyorum. şimdi düşünüyorum da ben bu çocuğa hiçbir zaman ekstra zaman ayırmadım. yazdı, geç baktım, geç okudum mesajlarını, başka şeylerle ilgilendim. abesse abes valla ne yapayım zaten beklentiler uymuyor. bana göre uygun değil yani ayrıca yazıda sadece bu olaydan örnek vermedim de okuduğunu anlamakla alakalı böyle şeyler.
niye bulunmaz hint kumaşı misin diyen birine bundan sonra verilen hicbir tepki bu cümle kadar abes olamaz
Adamın karakter zaten ofsayt ona diyecek hiç bi şey yok. Benim yaptığım yorum geneldi, arkadaş ortamında tanışıp o an kaynaştığın bi insanla da gruptan kopup çay içip muhabbet edebilirsin, çay içmenin- "arkadaşça"- bir süresi olduğuna inanmıyorum ama sanırım siz de flört anlamı yüklediğiniz için erken gelmiş 3 gün.
Der tabi. Bir cay icelim dedim diye 2 saat naz yapana ne desindi? Istemiyorsan, bulusmak istemiyorum dersin, israr ederse kestirip atarsin bitti gitti. Oyle 3 gun oldu 5 gun oldu buluscam ama erken, daha seni tanimiyorum filan ne? Evlenme teklif etmedi, cay teklif edildi. Adami %100 hakli bulmuyorum ama konu sahibinin tepkileride cok olgun degil yani.
Ya bisi diycrm simdi burda hani hemen hemen herkes hakkinda bir dusuncemiz oluyor ya uyeleri boyle belli kaliplara oturtuyoruz beynimizde , yada konulara nasil tepkiler vereceklerini kestirebiliyoruz falan
Bugun bu ikinci konu beni sasirtan , konuyu okup yazani yanlis gordum diye yukari cikip bi daha baktim
Tuhaf bir gun geciriyor bdv
Ya evet bizim sitenin tatli kizlarina bi haller oldu bugunBirinci konu da benimki
bak buna ben de katılıyorum. ama biz kadınlar pek öyle değiliz en azından ben öyle değilim konuştuğum her karşı cinse şey yaklaşayım. yani öyle ya da böyle oldu işte bu konuşma, artık ne düşünürse de düşünsün bayağıııı bi hayal kırıklığına uğradı belli ama ne yapalım, kısmet değilmiş.şimdi erkeklerde emin olmaya başladığım bişey var benim;
bir erkek çekici, hoş, sempatik bulmadığı belki bir şeyler olur düşüncesi gütmediği kadınla öyle vizir vizir yazışmıyor, ona zaman ayırmıyor anacım.burda bir anlaşalım.adamda onunla konuşmayı ilerletmiş olmanızdan güç alarak yüzyüze görüşmek istemiş.
konuşmayı çok kötü yönetmişsiniz wurstria, daha farklı cevaplar verilebilirdi.böyle şeyler için erken falan yazmak yerine kusura bakma buluşma için vaktim yok diye kestirip atabilirdin.ayrıca çay teklifinde birşey yok, telefonda konuşabiliyorsan dışarda çayda içebilirsin yani banada farklı yöne çeken senmişsin geldi biraz
tamam onun buluşmak istememesi gayet normal olabilir de bana 2 gündür ısrar ediyor ona ne demeli? onun istemesi normal ama benim istememem anormal mi? bana ilk söylediğinde çok işim var, yoğun bir dönemdeyim dedim. aynı gün içinde yeniden konusunu açtı, yine aynı cevabı verdim, kendime zor vakit ayırıyorum evle ilgilenmem lazım dedim. e bugün de yapınca ben de böyle dedim işte. bulunmaz hint kumaşı mısın? lafı konuyu diğer taraflara çekti. buluşmak istemedim diye neden böyle bir cevap verdi? bir insan size "yok şimdi görüşmeyelim sonra görüşelim" dese hint kumaşı mısın? mı dersiniz?Selam verdiginle buluş diyen olmadi zaten konu sahibine. 3 gündür bircok konu uzerine yogun sekilde konusulmus bellki. Bulusmak istemesi gayet normal.
Ha konu sahibi bulusmak istemiyorsa "bu arkadasligi disari tasimak istemiyorum." Der kapatir. Yok senin kizina yapilsaydi, yok daha 3 gun oldu, yok tanimiyorum filan muhabbetinin anlami yok. Istemiyorsan kestirip atarsin, istiyorsanda 3 gun oldu, 5 gun oldu kotasi koymazsin.
ne naz yapması hanımefendi? işim var diyorum gerçekten de var iş yetiştirmeye çalışıyorum ben neyin nazını yapayım yahu? ne yapsaydım işi bırakıp bunun gönlünü mü yapsaydım? adam bana dünden beri söyledi, işlerim var zamanım yok dedim. evle ilgilenmem lazım dışarı çıkmayacağım dedim. bana ilk gel çay içelim dedğinde hayır ya çok erken demiş falan değilim. ilk söylediği zaman işlerim vardı, işim var dedim yoğunum dedim. akşamına yine söyledi yok dedim çıkamam evle ilgileneceğim dedim. e bugün yine söyledi ne bu ısrar? ki bana bugün söylediğinde de bu aralar çok işim var diye cevap verdim ilk olarak. hep işin var bilmem ne diye konuyu uzatan o, anlatamadım mı ben? ısrar edince de erken yani daha, güvenmiyorum dedim. nasıl daha olgun olunabilir bana bunu açıklayın madem.Der tabi. Bir cay icelim dedim diye 2 saat naz yapana ne desindi? Istemiyorsan, bulusmak istemiyorum dersin, israr ederse kestirip atarsin bitti gitti. Oyle 3 gun oldu 5 gun oldu buluscam ama erken, daha seni tanimiyorum filan ne? Evlenme teklif etmedi, cay teklif edildi. Adami %100 hakli bulmuyorum ama konu sahibinin tepkileride cok olgun degil yani.
ilk mesajımı yeniden okumanızı rica ediyorum zaten kendisine verdiğim ilk cevap "işim var yoğunum" şeklinde. yeniden kopyalayayım:şimdi erkeklerde emin olmaya başladığım bişey var benim;
bir erkek çekici, hoş, sempatik bulmadığı belki bir şeyler olur düşüncesi gütmediği kadınla öyle vizir vizir yazışmıyor, ona zaman ayırmıyor anacım.burda bir anlaşalım.adamda onunla konuşmayı ilerletmiş olmanızdan güç alarak yüzyüze görüşmek istemiş.
konuşmayı çok kötü yönetmişsiniz wurstria, daha farklı cevaplar verilebilirdi.böyle şeyler için erken falan yazmak yerine kusura bakma buluşma için vaktim yok diye kestirip atabilirdin.ayrıca çay teklifinde birşey yok, telefonda konuşabiliyorsan dışarda çayda içebilirsin yani banada farklı yöne çeken senmişsin geldi biraz
o üye karşılar bence hiç şaşırmam :) ona göre nerde saçma sapan birşey var onların hepsi normal.konu sahibinin tepkileri yersiz evet. Ama buluşmak istememesi olabilir. Biri istemediğiniz bir durumda size hint kumaşı misin dese bence bu kadar normal karşılamazsınız çünkü çok çirkin bir tepki