normal bir kadın-erkek iletişimi kurmak çok mu zor?

Bu kadar sallamiyorduysan, israri bu kadar rahatsiz ettiyse tamamen kestirip atmaliydin. Bulusucam ama erken seklinde muhabbeti uzatmanin alemi yokmus. Kimse bulusmadigin icin anormalsin demiyor. Tepkilerin abes sadece.
ya o da benim salaklığım işte, salak gibi insanca konuşuruz diye düşündüm. erkeklerin ne mal olduğu belli, insan olup insan yerine koyup konuşanda kabahat. buluşma teklif etti diye kestirip atıp bi daha asla konuşmama fikri çok katı geldi. ben ne bileyim bu kadar ısrar edip bir de saçmalayacağını?

Cay icmek istemesini kotu algilamazdim. Bize gelsene film izleriz dememiş sonuçta. Ama gercektende bazı erkekler arkadasca yaklassaniz da baska yere çekmeye calisiyor. Yapıları böyle

Valla sorun erkeklerde.Herkesten heran yeşil ışık bekliyorlar.
Belli ki senin pek kanın bu arkadaşa ısınmamıs, hissetmişsin
O da gerçek yüzünü engelleyerek göstermiş.
gitsin kendisiyle 1 gün sonra buluşabilecek kızlarla yazışsın hiiç umrumda değil. bunların bu saçma sapan tavırlarına sinir oldum.

Cay icmek istemesini kotu algilamazdim. Bize gelsene film izleriz dememiş sonuçta. Ama gercektende bazı erkekler arkadasca yaklassaniz da baska yere çekmeye calisiyor. Yapıları böyle
ilk etapta ben de kötü algılamadım. dedim ya 2 gündür buluşma teklif edip duruyor diye. ilk söyledi, yoğunum dedim. aynı gün içinde bir de akşam söyledi, yine yoğunum evde işlerim var dedim. boya badana işimiz falan var zaten neyse detaylarda sıkmayayım. bugün yine söyledi, yine işim var dedim. boşluk yarat dedi mümkün değil dedim. alt tarafı çay ne var bunda deyince sinirlendim. size işim var diyen insana böyle mi denir?

iyi algıladıklarımız kötüye dönüyor valla.

Aslında şu kısmı tekrar okuyunca ben size hak verdim.

''x- akşam 7 gibi çay içelim diyecektim bi boşluk yaratırsın belki?
ben- mümkün değil gerçekten yoğunum
x- ne var bunda alt tarafı bi çay içicez''

Yani olay sizin kaç günde tanışmak isteyip istemeyeceğiniz değil ısrarcı bir tip belli ki,rahatsız edici.

Biri sizi sürekli rahatsız etse hadi çıkalım hadi çıkalım diye buradaki herkes rahatsız olur hanımlar.

biraz da buna sinir oldum zaten, e arkadaş sen karşındaki kadını anlamıyor musun? bir de bana ben kadınları iyi tanıyorum diyordu. gördük bayağı iyi tanıyormuş. 2 gün içinde 3 kere teklif etti, 3'üne de verdiğim ilk cevap "işim var" oldu zaten. adam işim vardan anlamayınca ben de güvenmiyorum dedim. ne yapayım...

bi kere bi çay içsek olarak muhabbete evlendirme programındakiler gibi girmiş
ikincisi senin iyiliğin için sana yaklaşacak. x'in cümlelerinden artık ne kadar ileriye giderse o kadar gidecek.
sarkmada devrim mi yapmış acaba bu x ?
üçüncüsü de bakmış pas yok senden zor insanlarla uğraşamayacak daha böyle çay içmeyle başlayıp sonsuz faaliyetler yapabileceği daha kolay ucuz birini aramaya çıktığı için engellemiş.

ben de bunu anlatmaya çalışıyorum zaten. benim ilk cevabım hep "işim var "şeklinde oldu. e ben yoğunum dediğim insan bana "ne var ya alt tarafı çay" derse ne diyeyim? işim var yoğunum lafından anlamıyor demek ki. mesela ben o konuşma yerine şunu söyleseydim:

''x- akşam 7 gibi çay içelim diyecektim bi boşluk yaratırsın belki?
ben- hayır ben seni henüz tanımıyorum daha çok yeni.
x- ne var bunda alt tarafı bi çay içicez''

şu cevabı vermiş olsaydım ne var bunda demesi normal olurdu.

Tamam ben sizi çok iyi anladım şu an,ilk mesajınızdan net anlamamıştım ama siz adamla arkadaş olmak istediniz,ama onun sürekli ''hadi gel çıkalım'',''bir şeyler içelim'' diye ısrar etmesi,sizinle farklı fikirleri olduğunu gösterdi.Siz de bundan rahatsız oldunuz,çünkü niyetiniz farklıydı.
Katılıyorum size.İlk mesajınızda sizi sürekli rahatsız ettiğini bir cümleyle falan yazmışsınız o yüzden kimsenin dikkatini çekmemiş.Biri bana her gün hadi çıkalım,hadi çıkalım dese niyetimizin aynı olmadığı çok açık olurdu zaten.Yani arkadaş olmak istese bu kadar ısrarcı olmaz,zamana bırakır biraz da bence.
Niyetini yanlış bulmadım adamın,sadece ortak payda yok,boşverin can sıkmaya değmez.Eminim erkek bir dostunuz da olur ileride.Biraz da şans oluyor.

Ben eski sinifimdaki erkek arkadasimi sosyal medyadan ekledim diye ona asik oldugumu falan dusunmustu, selam naberden 5-6 mesaj sonra numarani versene canım, sevgilin var mı canım dedi. Attım engeli. Anliyorum o yuzden :)

Konuştuğunuz kişi fazla ısrar etmiş işim var demişsin gereksiz uzatmış fakat sizin de tavrınız farklı geldi.
Güven yoksa zaten direk yol vermeniz gerekirdi nereye kadar yazışıp tanıyacaktınız .

Konuştuğunuz kişi fazla ısrar etmiş işim var demişsin gereksiz uzatmış fakat sizin de tavrınız farklı geldi.
Güven yoksa zaten direk yol vermeniz gerekirdi nereye kadar yazışıp tanıyacaktınız .

teşekkür ederim evet buradaki çoğu üyenin gözünden kaçan bir detay oldu o :)
valla özeniyorum erkek kankası olanlara sanki bi benim yok.

ya o da benim salaklığım ama güven konusu dışarıda buluşmak için güvenmeyle ilgili. ön yargı da denebilir işte adına ne derseniz farketmez aslında. salağım yani bunların hangi biri bana normal bi niyetle geldi ki bu da gelsin?

gözden kaçmış sanırım, kendisi bana 2 gündür ısrar ediyor. ilk söyledi, işim var yoğunum dedim. aynı günün akşamı yine söyledi, evle alakalı işler var çıkamam dedim. bugün yine söyledi yine yoğunum dedim ki hakikaten öyle. boşluk yarat fırsat yarat falan dedi mümkün değil dedim. ben öyle deyince ne var alt tarafı çay dedi. yani ben bu güvenmiyorum lafını ona ilk cevabımda söylemedim. peki ben de size soruyorum şimdi, 3 oldu, 3'ünde de işim var dedim, işim var lafından anlamayarak "ne var alt tarafı çay içmek" diyen insana ne diyebilirdim alternatif olarak?

işim vardan anlamıyor çünkü. o ısrar etmeseydi belki de ben saçmalamayacaktım. sizce kiminle iletişim kurulamaz? size birisi devamlı ısrar etse sonuç ne olur?

neden böyle düşündünüz ki? :) daha erken demiş olmamı özür dilerim ama kezbanca mı buldunuz? :)

herkese yazdım size de yazayım gözden kaçmış galiba:

diyorum ki, kendisi bana 2 gündür ısrar ediyor. ilk söyledi, işim var yoğunum dedim. aynı günün akşamı yine söyledi, evle alakalı işler var çıkamam dedim. bugün yine söyledi yine yoğunum dedim ki hakikaten öyle. boşluk yarat fırsat yarat falan dedi mümkün değil dedim. ben öyle deyince ne var alt tarafı çay dedi. yani ben bu güvenmiyorum lafını ona ilk cevabımda söylemedim, ısrar etmesi üzerine söyledim çünkü işimin olduğunu söylüyorum adam boşluk yarat diyor. peki ben de size soruyorum şimdi, 3 oldu, 3'ünde de işim var dedim, işim var lafından anlamayarak "ne var alt tarafı çay içmek" diyen insana ne diyebilirdim alternatif olarak? yani beni hangi kalıba oturttunuz bilmiyorum ama ben bu çocuğa kabalık ettiğimi düşünmüyorum. benim hayret ettiğim şey, bu adam kendisinin 3 defadır buluşma teklifine işim var yoğunum diye cevap veren ve aslında "yoğunum ama ayarlarız bi ara" şeklinde bir cevap da almıyorsa demek ki bu kadın istemiyor ya da beni daha yeni tanıyor diye mesafeli yaklaşıyor diye düşünemez mi? bence düşünmeliydi.

şaşırdım, işim vardan anlamıyor çünkü. o ısrar etmeseydi belki de ben saçmalamayacaktım. sizce kiminle iletişim kurulamaz? size birisi devamlı ısrar etse sonuç ne olur? sonra böyle saçmalatıyorlar işte.

Hmm ben olsam tamam derdim sonuçta dışarıda,evinde falan değil de bana komik gelen adamın ''açık görüşlü ol'' deyip ''kızım olsa internet kullanmasını istemezdim'' yazışı
o çok komikti ya ne varsa internette?

çok güzelsin lafını dedi, nerem güzel çok espiritüelsin diye karşılık verdim. normalde insan teşekkür ederim falan der di mi? belki de hatayı orada yaptım bilmiyorum.

Kişisel gelişim üzerine vs. O kadar konuştuğunuz biriyle çay içmenizde ne var ki? Gereksiz triplere girmişsiniz hele ki kızın olsa konusu tam falso. Ben de olsam ben de engellerdim sizi.

Yanlis anladin beni kotu anlamda soylememistim :) senin parlak , akilli , cagdas bir kiz oldugunu dusunuyorum :)
Yani kafamdaki kalip bu , sanirim konuyu anlatis tarzinda bir eksiklik var bu sefer cunku pek cok kisi tepki verdi farkindaysan
Tabi ki israrci erkek hic cekilmez ama konudaki ana fikir adamin israrciligindan ziyade sanki 3 gundur tanisiyoruz 3 gunluk yazisilan adamla bulusulmaz gibi anlasiliyor
Halbuki israrci erkek can sıkıcıdir ve kabul etmemekte haklisin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…