normal bir kadın-erkek iletişimi kurmak çok mu zor?

"işim var" lafından anlamayan bir insan seninle buluşmak istemiyorum lafından da anlamayacaktı. anlamadı da zaten, güven sorunu yaşıyorum dediğimde bulunmaz hint kumaşı mısın sen diyen biri... neyse siz böylelerini haklı görmeye devam edin benim söyleyeceklerim bu kadar.

Size karşı cephe almak istemedim. Türk erkekleri genelde konuştukları kadınlardan naz yapmalarını /kacmalarini bekliyor. Kadınlar da buna uygun olarak gönlü olsa bile naz yapıyorlar. Defalarca çevremde görüp oldukça anlamsız bulduğum bir tiyatro bu. Benimle flört eden biri varsa ve ben istemiyorsam açık ve kesin bir dille defalarca söylemem gerekiyor naz yapmadığımın anlaşılması için. Bu sebeple yeterince açık olmadığınızı düşündüm.

E peki sence insanlar nasıl tanışabilmeli?
valla herkesin düşüncesi doğrusu yanlışı farklıdır da 2 gün içinde bir kadına ısrarla buluşma teklif edip, "yoğunum" cevabından anlamayıp hala ısrar edip, hep işin var zaten gibi trip yapan, sonra reddedilince sen hint kumaşı mısın diyerek konuyu farklı bir yere çekerek hala daha meseleyi anlamayan biriyle zaten tanışmama gerek yok. isteyen gidip tanışabilir.

ben insan gözüyle baktım, ne bileyim buluşmak isteyeceğini. işim gereği bir sürü insanla internet üzerinden irtibata geçiyorum, her yazışmanın devamı buluşmaya gitmek zorunda değil bana göre. o yazdıkça yazdı ben de cevap verdim çünkü bana bi zararı yoktu, reel hayata çekmeye gerek görmedim, o görmüş demek ki. görebilir, onun fikri. ben havadan sudan yazıştım diye buluşmak, çay kahve işine girmek zorunda değilim ki. o bunu istedi, işim olduğunu söyledim. yalan değil zaten ona yalan söylememi gerektirecek birşey yok ortada. aynı günün akşamı yine sordu yine yoğun olduğumu, işlerim olduğunu söyledim. ertesi gün yine söyledi, ısrar etti ben de sinirlendim patladım yani. bir insan nasıl oluyor da "işim var yoğunum" lafından anlamıyor bilmiyorum.

internet üzerinden tanışılmaz diye birşey yok evlenenler de var, olabilir olmaz değil. ama 3-4 günlük bir yazışma var diye buluşmak istemek bana göre gereksiz, çok erken. ben onunla neden buluşayım? kaldı ki zaten istesem de buluşamazdım meşguldüm. ama bana göre olmaz, ben yapmam. 3-4 günlük adamla dışarıda ne işim var? 2-3 hafta yoğun bir şekilde yazışıp konuşur, telefon falan edersiniz bakın o zaman olabilir yani de 3-4 gün nedir ya? kimdir, nedir? bu devirde kimseye de güven olmuyor ki, ben bu konuda ön yargılıyım. havadan sudan bi whatsapp muhabbeti neden 3 günde gerçek hayata geçsin? bana göre gerek yoktu, zaten gerek olsaydı bile zamanım yoktu, ısrarı ve itici tavırları da tuz biber ekti. olay bu yani.

evet, kendisi hayatımda karşıma çıkan ilk ve o mükemmel erkek olduğu için kastım, öyle böyle değil kastım, aman allahım bi daha kimseye kasmam herhalde böyle. 24 yaşındayım, aslında onunla evlenmem de gerekirdi çünkü yaşım geçiyor tüh yaa karşıma çıkan erkeği nasıl da kaçırdım! yazık bana.

ya hanımlar allah aşkına ya... sadece internet üzerinden yazıştığınız bir erkekle yazmaya başladıktan 3 gün sonra oturup birşeyler içmek size çok mu normal geliyor? gelebilir ona bir sözüm yok. bana gelmiyor, nokta. siz her yazıştığınızla gerçek hayatta da dost oluyorsunuz herhalde.

bana 48 saatte 3 kez aynı soruyu sorup üçünde de aynı cevabı alan, ısrarıyla zaten insanı irrite eden erkek saçma değil ama saçma olan benim öyle mi? adam olan insan yoğun olduğunu bildiği birine ısrar etmez, efendi gibi bekler bu kadar basit. bu benim şahsi tercihim kardeşim 3 gündür yazıştığın adama koşmak açık görüşlülükse ben dünyanın en kapalı görüşlü insanıyım ve bundan da hiç utanmam yani. çünkü bana burada laga luga yapan zihniyet benim başıma bir iş gelse "3 gündür tanıdığı adamın yanında ne işi varmış" der arkamdan, bunu da adım gibi biliyorum. siz erkeklerin her istediğini hemen yapmaya çok alışmışsınız belli ki, ben yapmam, bitti. bu kadar. dünyayı erkeklerin etrafında döndürmekten siz memnun olabilirsiniz ama ben değilim.

ne etiketlemesi ya? bana ne milletten. buluşmak istiyor madem kendisiyle buluşacak olanla yazışsın dedim, nokta.
işiniz gücünüz konuyu saptırmak, faydanız yoksa zararınız da olmasın, güle güle.
Bir günde buluşacak kızlar tamlamasını yapan sizsiniz. Hala da devam ediyorsunuz kendisiyle buluşacak olana yazsın diyerek. Alnında mı yazıyor kızların bi günde çay içer beş günde içer diye. Adam sormuş işte. O ısrar etmese iyiymiş siz de ya sizin kızınıza bacınıza yapılsa muhabbetine girmeseniz iyiymiş.

ortada bir flört görmedim ben, gayet normal konuşuyorduk. yoksa bu benim tanıdığım ilk erkek değil ben de biliyorum yani flört edenle etmeyenin halini. önce normal konuşup sonra işi buluşmaya çeken bir insandan bahsediyoruz. flört ışığı görmediğim için ortada önünü kesmeyi gerektirecek birşey görmedim. burada bana sen bu çocuktan etkilenmişsin diyen bile oldu ki onlara hala gülüyorum. isyanım o yüzden neden kadın ve erkek normal bir iletişim kuramıyor şeklinde zaten. ben bir erkeğe arkadaş, insan gözüyle bakamaz mıyım? ona isyan ediyorum. flört ışığı alsaydım karşı taraftan ben de dediğiniz gibi naz yapmadığımı anlamasını sağlardım. sonradan tutturdu, ya bir insan aynı gün içinde 2 kez buluşalım der mi? yetiştirmem gereken işler olduğunu bildiği halde.

siz meseleyi hala anlamadığınız için ve anlamayacağınızı düşündüğüm için size iyi geceler diliyorum.

muhabbeti sadece whatsapp üzerinden sürdürmek istedim. whatsappta havadan sudan konuştuğum insanla yüz yüze gelme zorunluluğum yok ki. karşı cinsle iletişim kurmak için arada mutlaka bi hoşlantı, flört mü olmalı? bana göre hayır. siz demişsiniz ki zaten onunla birşey düşünmüyordum. ben de diyorum ki birşey düşünmediğim insanla da konuşabilirim birşey düşünmem şart değil. gerekli görmem şart değil.

yüz yüze daha iyi tanıma konusunda siz haklısınız. ama ısrarları, anlamaz tavrı, daha sonra ettiği saçma sapan laflar yüzünden çok doğru bir karar verdiğime emin oldum burada eleştirenler olsa da. yani bu eleştirenler istediği insanla istediği gibi buluşabilir o onlarla alakalı, ben böyleyim.

beni bu kadar yakından takip edip, beni doğru ya da yanlış ama bir şekilde kendince betimleyebilecek kadar benimle ilgilendiğin, bana zaman ayırdığın için teşekkür ederim. ama senin beni umursadığın kadar ben seni umursamıyorum, tek taraflı takılmaya devam et kolay gelsin. :)

göz ardı etmiş olduğum üyeler konuyu açtığımdan beri konumu yakından takip ediyorlar, yazılan mesajları beğenmelerinden belli. her şeyin tek taraflısı daha tatlı demek ki. :)

valla bu kadar çok sevildiğimi bilmiyordum, bu kadar ilginizi çektiğimi, bu kadar umursadığınızı... ama benim için hiçbir anlamı yok bunun o yüzden size kolay gelsin.

buna ben de katılıyorum, teşekkür ederim.

dediğim şu; eğer istemediğin biriyse ne yaptığı seni incitmemeli.

eğer istediğin biriyse de biraz yeşil ışık yakmalısın.

ama hem istemediğin ama whatsapptan yazıp gönlümü hoş tutsun dediğin biri ise erkekler umut görmedikleri kadına emek harcamıyorlar artık. harcayanlar da gerçekten ezik tipler oluyorlar.

yani beni nasıl engeller diye sinir olman bile bana tuhaf geldi. ben de benzer bir şey yaşadım ve sildiğini fark edince gülüp ben de sildim. önem verdiğim biri olsa bahane bulmazdım adama zaten.

sözün özü bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?

aynen bu dediğiniz gibi oldu maalesef. sözlerinize katılıyorum bence beni gayet güzel anlamışsınız. teşekkür ederim...

tam olarak sinir olmak denmez, bardağı taşıran son damla diyebilirim. çünkü her şey gayet normal giderken birden buluşma ısrarlarına başladı. ve ben sorgulamaya başladım bu insanlar niye böyle falan diye o yüzden başka şeyleri de hesaba katarak buraya yazmak istedim. incitmedi ama absürd geldi.

O değil de adamın kızımın internete bile girmesini istemezdim lafı nedir ya hsksld.
Allahım böyle düşünen erkekler gebersin tez zamanda lütfen ureyemesinler allahım dinimiz amin.
valla şaka mı yaptı ciddi mi söyledi ben de bilmiyorum ama ikisi de saçma bence.

Hayir arada yaptiginiz yorumlari okumadim. Ilk yorumu okudugum kadariyla bana caya cagirmasi cok olamayacak birsey gibi gelmedi sadece. Cunku anlatim seklinizde adamdan, sohbetinden hoslanma ve birikiminden etkilenme sezdim
Ama o an aldiginiz intiba cagrilma sekliniz ya da israrin fazlasi sizi ittiyse tabi ki bisey diyemem.

Dönüp baştan okudum mesajımı eskaza çay içelim yazmış olabilir miyim diye ama 'üff kesin benim platoniğim :s :s' çıkarımını başka bir ayrıntıdan yapmışsın sanırım bu sefer.

+++++

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…