"işim var" lafından anlamayan bir insan seninle buluşmak istemiyorum lafından da anlamayacaktı. anlamadı da zaten, güven sorunu yaşıyorum dediğimde bulunmaz hint kumaşı mısın sen diyen biri... neyse siz böylelerini haklı görmeye devam edin benim söyleyeceklerim bu kadar.3 gün 5 gün muhabbetine gireceğinize açık bir şekilde buluşmak istemediğinizi söylemeliydiniz. Yoğunum vs bahanesi bulmak yerine. Birini kırmamaya çalışırken çok daha kırıcı oluyorsunuz bu şekilde. Bana olay biraz saçma geldi. 2. sormasında düzgün bir şekilde açıklardım ben olsam ne düşündüğümü. Gereksiz uzatmışsınız.
Size karşı cephe almak istemedim. Türk erkekleri genelde konuştukları kadınlardan naz yapmalarını /kacmalarini bekliyor. Kadınlar da buna uygun olarak gönlü olsa bile naz yapıyorlar. Defalarca çevremde görüp oldukça anlamsız bulduğum bir tiyatro bu. Benimle flört eden biri varsa ve ben istemiyorsam açık ve kesin bir dille defalarca söylemem gerekiyor naz yapmadığımın anlaşılması için. Bu sebeple yeterince açık olmadığınızı düşündüm."işim var" lafından anlamayan bir insan seninle buluşmak istemiyorum lafından da anlamayacaktı. anlamadı da zaten, güven sorunu yaşıyorum dediğimde bulunmaz hint kumaşı mısın sen diyen biri... neyse siz böylelerini haklı görmeye devam edin benim söyleyeceklerim bu kadar.
valla herkesin düşüncesi doğrusu yanlışı farklıdır da 2 gün içinde bir kadına ısrarla buluşma teklif edip, "yoğunum" cevabından anlamayıp hala ısrar edip, hep işin var zaten gibi trip yapan, sonra reddedilince sen hint kumaşı mısın diyerek konuyu farklı bir yere çekerek hala daha meseleyi anlamayan biriyle zaten tanışmama gerek yok. isteyen gidip tanışabilir.E peki sence insanlar nasıl tanışabilmeli?
evet, kendisi hayatımda karşıma çıkan ilk ve o mükemmel erkek olduğu için kastım, öyle böyle değil kastım, aman allahım bi daha kimseye kasmam herhalde böyle. 24 yaşındayım, aslında onunla evlenmem de gerekirdi çünkü yaşım geçiyor tüh yaa karşıma çıkan erkeği nasıl da kaçırdım! yazık bana.Son derece saçma bir konuşma olmuşya ben seni hiç böyle düşünmemiştim , çok çocuksu cevaplar vermişsin, ne o öyle daha çok erken , çay içemem senle , 3 gündür konuşuyoruz , senin kızın olsa falan... çok kasmışsın, öyle böyle değil kasmışsın
Bir günde buluşacak kızlar tamlamasını yapan sizsiniz. Hala da devam ediyorsunuz kendisiyle buluşacak olana yazsın diyerek. Alnında mı yazıyor kızların bi günde çay içer beş günde içer diye. Adam sormuş işte. O ısrar etmese iyiymiş siz de ya sizin kızınıza bacınıza yapılsa muhabbetine girmeseniz iyiymiş.ne etiketlemesi ya? bana ne milletten. buluşmak istiyor madem kendisiyle buluşacak olanla yazışsın dedim, nokta.
işiniz gücünüz konuyu saptırmak, faydanız yoksa zararınız da olmasın, güle güle.
ortada bir flört görmedim ben, gayet normal konuşuyorduk. yoksa bu benim tanıdığım ilk erkek değil ben de biliyorum yani flört edenle etmeyenin halini. önce normal konuşup sonra işi buluşmaya çeken bir insandan bahsediyoruz. flört ışığı görmediğim için ortada önünü kesmeyi gerektirecek birşey görmedim. burada bana sen bu çocuktan etkilenmişsin diyen bile oldu ki onlara hala gülüyorum. isyanım o yüzden neden kadın ve erkek normal bir iletişim kuramıyor şeklinde zaten. ben bir erkeğe arkadaş, insan gözüyle bakamaz mıyım? ona isyan ediyorum. flört ışığı alsaydım karşı taraftan ben de dediğiniz gibi naz yapmadığımı anlamasını sağlardım. sonradan tutturdu, ya bir insan aynı gün içinde 2 kez buluşalım der mi? yetiştirmem gereken işler olduğunu bildiği halde.Size karşı cephe almak istemedim. Türk erkekleri genelde konuştukları kadınlardan naz yapmalarını /kacmalarini bekliyor. Kadınlar da buna uygun olarak gönlü olsa bile naz yapıyorlar. Defalarca çevremde görüp oldukça anlamsız bulduğum bir tiyatro bu. Benimle flört eden biri varsa ve ben istemiyorsam açık ve kesin bir dille defalarca söylemem gerekiyor naz yapmadığımın anlaşılması için. Bu sebeple yeterince açık olmadığınızı düşündüm.
komikse komik ne yapayım.saçma davranmışsınız komik olmuş
siz meseleyi hala anlamadığınız için ve anlamayacağınızı düşündüğüm için size iyi geceler diliyorum.Bir günde buluşacak kızlar tamlamasını yapan sizsiniz. Hala da devam ediyorsunuz kendisiyle buluşacak olana yazsın diyerek. Alnında mı yazıyor kızların bi günde çay içer beş günde içer diye. Adam sormuş işte. O ısrar etmese iyiymiş siz de ya sizin kızınıza bacınıza yapılsa muhabbetine girmeseniz iyiymiş.
e bi cem yılmaz değilim ama komiğimdir evet.saçma davranmışsınız komik olmuş
muhabbeti sadece whatsapp üzerinden sürdürmek istedim. whatsappta havadan sudan konuştuğum insanla yüz yüze gelme zorunluluğum yok ki. karşı cinsle iletişim kurmak için arada mutlaka bi hoşlantı, flört mü olmalı? bana göre hayır. siz demişsiniz ki zaten onunla birşey düşünmüyordum. ben de diyorum ki birşey düşünmediğim insanla da konuşabilirim birşey düşünmem şart değil. gerekli görmem şart değil.aynısı benim de başıma geldi ama ben umursamadım çünkü zaten onla birşey düşünmediğim için görüşmüyordum. silmiş vs bi ton çok umrummuş gibi ben de sildim sonra neyse.
3 gündür konuşuyoruz görüşecek miyiz olayı bana saçma geldi. bi insan net üzerinden kendini farklı gösterebilir çünkü. esas yüzyüze daha iyi tanırsın. gerçekten biraz kapalısınız bu konuda.
yani istiyorsunuz muhabbet etmeyi ama yüzyüze görmeyi istemiyorsunuz bu bana biraz tuhaf geldi. ya öyledir ya böyle
beni bu kadar yakından takip edip, beni doğru ya da yanlış ama bir şekilde kendince betimleyebilecek kadar benimle ilgilendiğin, bana zaman ayırdığın için teşekkür ederim. ama senin beni umursadığın kadar ben seni umursamıyorum, tek taraflı takılmaya devam et kolay gelsin. :)Herkesi şaşırtmışsın, beni hiç şaşırtmadın nedense. Empati yoksunluğuyla, kafanda kadın-erkek rolleriyle ilgili binbir etiket oluşturup, sonra illa doğrusu budur farklı düşünen ya ahlaksız ya cahil ya da ikisi birdendir moduna girmenle, herşeyden ama herşeyden alakasız çıkarımlar yapıp tüm toplumu genelleyebilmenle tam bir wurstria konusu.
buna ben de katılıyorum, teşekkür ederim.Fazla açıklama yapmak senin sorunun bence. İstemediğin bir şey olduğunda ya da ters giden sadece hayır demekle yetinebilirsin.. öyleydi böyleydi ye girersen karşı taraf için hem itici olursun hem de kendini ispat çabasına girdiğini düşünüp zayıf görünürsün
muhabbeti sadece whatsapp üzerinden sürdürmek istedim. whatsappta havadan sudan konuştuğum insanla yüz yüze gelme zorunluluğum yok ki. karşı cinsle iletişim kurmak için arada mutlaka bi hoşlantı, flört mü olmalı? bana göre hayır. siz demişsiniz ki zaten onunla birşey düşünmüyordum. ben de diyorum ki birşey düşünmediğim insanla da konuşabilirim birşey düşünmem şart değil. gerekli görmem şart değil.
yüz yüze daha iyi tanıma konusunda siz haklısınız. ama ısrarları, anlamaz tavrı, daha sonra ettiği saçma sapan laflar yüzünden çok doğru bir karar verdiğime emin oldum burada eleştirenler olsa da. yani bu eleştirenler istediği insanla istediği gibi buluşabilir o onlarla alakalı, ben böyleyim.
aynen bu dediğiniz gibi oldu maalesef. sözlerinize katılıyorum bence beni gayet güzel anlamışsınız. teşekkür ederim...Israrcı insanlar beni her zaman itmiştir, siz de de durum böyle olmuş gibi algıladım ben.
İlk teklifin de işim var dediğiniz de, ısrar etmiyorum ama ne zaman konuşmak, görüşmek istersen burdayım dese daha olgun bir hareket olurdu.
Siz de geçmişte yaptığınız iş ve 3-4 gün konuşmanın hatırına bıçak gibi mevzuyu kesmektense, kırmadan geri çeviriyim mantığı ile hareket etmişsiniz ama karşınızda ki nezaketten anlamayan biri olduğu için mevzuyu hemen bulunmaz hint kumaşına bağlamış, o cevap bile kalitesini belli ediyor zaten.
Keşke direkt kestirip atsaydınız, hiç uzatmadan. Zira karşınızda ki insanca izahtan anlayan biri değil.
tam olarak sinir olmak denmez, bardağı taşıran son damla diyebilirim. çünkü her şey gayet normal giderken birden buluşma ısrarlarına başladı. ve ben sorgulamaya başladım bu insanlar niye böyle falan diye o yüzden başka şeyleri de hesaba katarak buraya yazmak istedim. incitmedi ama absürd geldi.dediğim şu; eğer istemediğin biriyse ne yaptığı seni incitmemeli.
eğer istediğin biriyse de biraz yeşil ışık yakmalısın.
ama hem istemediğin ama whatsapptan yazıp gönlümü hoş tutsun dediğin biri ise erkekler umut görmedikleri kadına emek harcamıyorlar artık. harcayanlar da gerçekten ezik tipler oluyorlar.
yani beni nasıl engeller diye sinir olman bile bana tuhaf geldi. ben de benzer bir şey yaşadım ve sildiğini fark edince gülüp ben de sildim. önem verdiğim biri olsa bahane bulmazdım adama zaten.
sözün özü bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
valla şaka mı yaptı ciddi mi söyledi ben de bilmiyorum ama ikisi de saçma bence.O değil de adamın kızımın internete bile girmesini istemezdim lafı nedir ya hsksld.
Allahım böyle düşünen erkekler gebersin tez zamanda lütfen ureyemesinler allahım dinimiz amin.
Hayir arada yaptiginiz yorumlari okumadim. Ilk yorumu okudugum kadariyla bana caya cagirmasi cok olamayacak birsey gibi gelmedi sadece. Cunku anlatim seklinizde adamdan, sohbetinden hoslanma ve birikiminden etkilenme sezdimhanımefendi konuyu daha iyi anlamak için üyelere yazdığım yorumları okursanız sevinirim. fazla ısrarı bana itici geldi ve ayrıca ona zaman ayırmak için sebep görmedim. iyi izlenim veren biri gözümde kötü izlenim sahibi oldu anlatabildim mi, hepsi bu. siz her yazıştığınız insanla dışarıda buluşup çay mı içiyorsunuz? o zaman her sevgili olan da evlensin ona bakarsanız. neyse dediğim gibi yorumlara bakabilirsiniz vaktiniz varsa, teşekkürler.
beni bu kadar yakından takip edip, beni doğru ya da yanlış ama bir şekilde kendince betimleyebilecek kadar benimle ilgilendiğin, bana zaman ayırdığın için teşekkür ederim. ama senin beni umursadığın kadar ben seni umursamıyorum, tek taraflı takılmaya devam et kolay gelsin. :)
Adam çok normal değil, ukala kıronun teki yok bulunmaz hint kumaşı mısın, art niyetlisin falan yani böyle birinden istemsiz ben de soğurdum ama sizin bakış açınız da çok sağlıklı değil. Sanki çay içelim, dışarıda buluşalım dememiş de "Bize gelsene film izleriz:)" demiş gibi tepki vermişsiniz. Tanıştıktan ertesi gün de dışarıda oturabilirdiniz, tanışır tanışmaz da bir yerlere gidip kahve içerek muhabbet edebilirdiniz. Sizin de bu bakış açınızı değiştirmeniz gerekiyor, yüz yüze görüşmek en sağlıklı tanışma ve karşı tarafı anlayabilme yöntemlerinden birisidir. Tamam adam da pek normal değil ama sizin bakış açınız da öyle, üzgünüm.