normal bir kadın-erkek iletişimi kurmak çok mu zor?

Teşekkür ederim :) derdimi anlatmaya çalıştığım içim boş beleş insanlar yüzünden ban yedim. Zaman kıymetli, iyilik yapıp da açıklama için uğraşmak bile hata. Nerde göz ardı ettiğim üye varsa belki de anlaşarak konuya hücum etti diye düşünüyorum. Bana yaptıkları yorumlar kendi karakterlerini ortaya koyuyor ama başkası için konuşmak kolay tabi. Burada bana gidip çay içseydin ne var bunda diyenlerin 10 tanesinden 9'una bir erkek böyle ısrar etse bu adam beni taciz etti derler ama bana gelince havadan sallarlar :) neymiş ben aslında adamdan hoşlanmışım, kafaya bakar mısınız... Yani benden bile daha iyi biliyorlar tebrik etmek lazım. Bi dahaki konum 'biri var, sizce ben ondan hoşlanıyor muyum? Size sormayınca anlayamıyorum siz benim hislerimi benden daha iyi biliyorsunuz KK hanımlar' şeklinde olacak adamdan hoşlansam neden teklifini reddedeyim? Koşa koşa giderim ki zamanında başkasına gittin ayaklarım popoma değe değe. Ama KK kadınları benden daha iyi bilir benim kalbimi, bravo :)

İçi dolu yorum yaparak beni anlayan hanımlara teşekkürler, boş yorumlarla vaktimi çalan kadınlara da hakkım haram olsun, ayırdığım zamanım. Bu kadar basit. Bu konuya isteyen yazmaya devam edebilir bundan sonra kendi çalıp kendi söyleyecek herkes.

Ben sizi gözardı etmedim, BAZI eğitimciler beni şaşırtıyor ama yazılarıma azıcık denk gelen insan da ne tür tipleri kastettiğimi bilir. Siz alınganlık ettiyseniz bence gereksiz bi alınganlık olmuş bu ama benim fikirlerim ortada ve birileri alınmasın, kırılmasın diye onların değiştirmem.

Açık görüşlü cool kraliçe gibi görüyorsanız o sizinle alakalı bişey ama çok şaşırdım beni bu sitede gözünde büyüten çok insan varmış. Ben kimseye ben şöyle açık görüşlüyüm, coolum demedim öyle bi düşünceye kapıldıysa insanlar, yapacak bişeyim yok herkesin kendi fikri. Zaten açık görüşlülük 3 gündür yazıştığın, insan gözüyle sadece yazıştığın adama koşa koşa gitmek ise ben açık görüşlü olmayayım zaten, geri kafalı olayım hiiiç sorun etmem valla. Lazım değil :) bir şeyi istemiyorsan istemiyorsundur ya da isim var diye reddediyorsan reddir yani 3 kez işim var dedim bu kadar ısrarına daha ağır konuşmadığıma dua etsin. Millet alışmış erkeklerin poposunu kaldırmaya ondan beni yadırgadılar.

Ben sizi gözardı etmedim, BAZI eğitimciler beni şaşırtıyor ama yazılarıma azıcık denk gelen insan da ne tür tipleri kastettiğimi bilir. Siz alınganlık ettiyseniz bence gereksiz bi alınganlık olmuş bu ama benim fikirlerim ortada ve birileri alınmasın, kırılmasın diye onları değiştirmem.

Açık görüşlü cool kraliçe gibi görüyorsanız o sizinle alakalı bişey ama çok şaşırdım beni bu sitede gözünde büyüten çok insan varmış. Ben kimseye ben şöyle açık görüşlüyüm, coolum demedim öyle bi düşünceye kapıldıysa insanlar, yapacak bişeyim yok herkesin kendi fikri. Zaten açık görüşlülük 3 gündür yazıştığın, insan gözüyle sadece yazıştığın adama koşa koşa gitmek ise ben açık görüşlü olmayayım zaten, geri kafalı olayım hiiiç sorun etmem valla. Lazım değil :) bir şeyi istemiyorsan istemiyorsundur ya da isim var diye reddediyorsan reddir yani 3 kez işim var dedim bu kadar ısrarına daha ağır konuşmadığıma dua etsin. Millet alışmış erkeklerin poposunu kaldırmaya ondan beni yadırgadılar.

Gördü tabi canım

isabet olmus sapık veya artniyetli olmasada bence kesinlikle yapışkan sümük biriymiş hiç gerek yok
bosver baska analar düzgün cocuklar doguruyor :)

Adam seviyesizmiş hint kumaşı vs diyerek belli etmiş kendini,ama siz de 3 günde görüşemem falan demişsiniz adam size çıkma teklif bile etmemiş,belli ki tanışmak istemiş.En başından mesafe koyup teklifine de direk hayır deseydiniz kimse size birşey demezdi bence.Ama böyle yazışalım ama görüşmeyelim gibi olmuş..

3 teklifin 3'üne de işim var gelemem dediğim halde bunu anlamayan, 'hep işin var zaten' lafını söyleyerek benim aslında bahane bulduğumu düşünen, ısrarıyla çirkinleşen ve istediğini yapmadım diye abuk sabuk konuşup engeli basan birine ne denebilirdi? Şimdi düşünüyorum da ben çok yumuşak konuşmuşum. Bu da benim Görüşüm yani kabus etmek neden zor geldi hepinize? Sen adamdan hoşlanmışsın diyen bile oldu. Hoşlansam niye reddedeyim? İnsan biraz saygı duyar, saygı. Herkes saldırdı, saçmaladı. Siz yazışmam dersiniz ben buluşmam derim, hepsi kendi seçimimiz öyle değil mi? Öyle. Neden saygı duymak bu kadar zor? Adama ne DEDİYSEM dedim az bile demişim.

3 kez teklif etti üçüne de işim var yoğunum gelemem dedim. Israr etmeye devam edince de çıldırdım. İşim var lafından anlamayana ne denir?

Normal iletişim kurmak çok kolay, burada anormal olan sizsiniz.
Adam çay içelim demiş, birini sms veya whatsapp ile tanımaya çalışmak düpedüz chat oluyor.
Adam otel odasına çağırmış gibi, 3 günlük adamda gözünüz varmış gibi güven sorunundan girip, ay ben buluşamam çok mutasığıma getirmek komik olmuş.
Bunun için yaşın 14 olması lazım.
Hep yoğunsunuz madem görüşerek de tanımayacaksınız yazışmak niyedir?

3 kez teklif etti üçüne de işim var yoğunum gelemem dedim. Israr etmeye devam edince de çıldırdım. İşim var lafından anlamayana ne denir?
bye bye denir canım uğrasmaya degmez , böyleleri cok bilgili görünüp agzı laf yapıp sonradan yapışkanda cıkabilir peşine falan düşer Allah korusun bosver

bence burda komik düşünen sizsiniz iyi konuştu diye hemen buluşsun böyle bir mantık mı var? tanımıyorum henüz diyip yeşil ışıkda yakmış yani tanımasına müsade edebilirdi bi süre daha tabiki o güveni telefon üzerinden veremezdi ama sonuçta diger forumlarada baktıgınızda kadın 6 yıllık sevgilisini tanıyamamış boşanmış.
Zamanla kafasına yatarsa tabiki görüşürdü. Ve evet ısrarcı davranmış 1 kez red ediliyorsa aynı gün icinde hatta peş peşe 2-3 kez bulusma teklifin ısrarı yapılmaz , cok itici bence.

Kemal sunalin bi filmi vardi.

Adam kiza "ee biraz yuruyelim mi?" Diye soruyordu
Kiz da "ama ben bakireyim" diye cevap veriyordu.

Konunuz bana o filmi hatirlatti :)))

Bence olayi hemen baska manalara ceken kisi bu adam degil, sizsiniz. Bence sahsen hic sevmem yuzunu dahi gormedigim bi insanla internette saatler gecirmeyi. O yuzden adamin teklifini kabul eder, gider yuzyuze de bakardim gercekten anlasabiliyor muyuz diye. Ve bunu arkadasca yapardim. Hemen baska manalara cekmeden. He olur hoslanirim, o ayri. Ama bi gormek gerek. Tavriniz pek olgunca degil. Problemi kendinizde arayin

Adamla çay içebilirdin ama ben adamı begenmedim. Başta iyi sonra bozmuş lafları ukala...Zaten bi iş çıkmazdı bundan

yazışmak niyedir yazmış bi de o üye, paşa gönlüm öyle istedi kime ne? ister yazışırım ister görüşmeye giderim istemezsem gitmem.

ama ben burada şu yorumların ardından anladım ki erkek egemen düşünce kadınlarımızın kemiklerine kadar işlemiş. erkek olmak varmış şu dünyada, adam seni sıkboğaz da etse onun istediğini yapmadın ya, erkek haklı görülüyor demek ki. o istediği zaman buluşmaya gideceksiniz, gel dedi mi gelinecek git dedi mi gidilecek. engeli bastı mı haklı, aman beyimizin erkeklik gururu kırılmasın. ben kadınım, ben kimim ki görüşmeyeceğim adamla whatsapp'tan yazışıyorum? ne ayıp şey, ben kim yazışmak kim? aynı şeyi erkek yapmış olsaydı "alt tarafı bi yazışma, sen de hemen buluşmak istedin" derlerdi. böyle toplum benden uzak olsun arkadaş.

hayretle okuyorum yazdıklarınızı ve manipüle yeteneğinize hayran kaldım.

söylenen şey basit,eğer buluşmak istemiyorsanız bunu açık şekilde "buluşmak istemiyorum" diyerek söylemeliydiniz. sebep sorunca da buluşmayacağım,bana ters der geçersiniz. Ama siz "bu aralar yoğunum" dediğiniz zaman sanki buluşmama sebebiniz bu gibi görünüyor ama aslında meşgul olmasanız da buluşmak sizin görüşünüze ters bu aşamada,yanlış mı anlamışım?

yani insanlara boş beleş,gereksiz yorumcu, gibi yakıştırmalar yapmadan önce ikili ilişkilerinizde daha şeffaf ve objektif olursanız siz de "xx gibi ilişki kurmak zor mu?" gibi konular açmak zorunda kalmazsınız.

Umarım boş beleş değilimdir de yorumum ciddiye alınır :)

ben bayanı anladım ve haklıda buldum, bulusmak zorunda degil , gercekten zaman olarak darda da olabilir
erkegin ısrarı gereksiz ciddi anlamda gereksiz hemde sonucta can dostu degil aile akrabasi degil
alt tarafi hayatında hic görmedigi telefonun ucunda bi kadın yani istemiyorum dersede zaman yok dese bile
tamam demeli bu kadar basit bu olay

ilk sorduğunda yoğundum, yoğunum dedim ve konu kapandı, başka birşey sormadı bile.
aynı günün akşamı yine sordu, yine yoğunum dedim konu kapandı. şeffaflık diyorsunuz da adam bana demedi ki ya tamam bu aralar yoğunsun o zaman ne zaman uygunsun o zaman buluşalım, diye?
bakın olay şu:
-bu akşam buluşalım mı?
-maalesef evden bile çıkamam, yapmam gereken çok iş var.
-peki.

konuşma bu.

daha sonra ertesi gün yine buluşmak istedi, işlerim olduğunu söyledim, hep işin var senin de dedi, bu aralar öyle dedim. bi boşluk yarat dedi mümkün değil dedim. sonra da "ne var bunda alt tarafı bi çay" dedi. yani zaten bu lafın üzerine ben onunla buluşmak istesem bile isteğim söner. çünkü "yoğunum" dememi bahane sanmış kendisi belli ki. e benim lafıma inanmayan insanla ben neden buluşayım? yine de her şeye rağmen insan olduğu için belki fazla ısrarını anlar da derdini daha iyi anlatır diye "daha çok yeni, güvenmiyorum da zaten 3 gündür konuşuyoruz sadece" dedim. sen hint kumaşı mısın dedi. şimdi sen buna ölür müsün öldürür müsün? ben zaten o son konuşmanın, o hani "ne var bunda sadece bi çay" lafının üzerine kendisiyle görüşmek istiyor olsam bile o isteğim biter, anlatabildim mi? belki evet istiyordum ama daha sonra bitti, neyse ne. ama istiyor bile olsam bir erkeğe "evet ben senle görüşmeyi çok istiyorum aslında ama başka bi zaman belki" demem eğer ki bana "ben seninle görüşmek istiyorum, uygun zaman bulalım" demediyse. anlatabildim mi? o adım, o talep ondan gelmeli bana göre, anlatabildim mi? ben yapmam, o biraz erkek olmayı öğrenecek ve insan gibi teklif edecek. benim tarzım bu, başkası farklı düşünebilir o başkasının fikri, benimki bu. buluşmama sebebimin yoğun oluşum olduğuna inanan adam bana "senin de hep işin var/alt tarafı bir çay içicez" demez. başkasına göre diyebilir ama bana göre demez, nokta.

bu kadar kardeşim amma uzattınız konuyu ya. şöyle deseydin böyle yapsaydın bunu etseydin... hepiniz hayatınızdaki her davranışın ardından "şöyle yapsaydım böyle deseydim" mi diyorsunuz? gelen yorumların hepsi "şöyle deseydin böyle yapsaydın" vs. amma dert oldu yeter yazmayın artık ya. buraya gelip de utanmadan yok sen adamdan hoşlanmışsın belli ki diyen kadınlar oldu, hoşlandığım için 3 kez reddettim evet, atomu bile parçalamış o kadınlar bu zekayla belli ki.

ne dediysem dedim, az bile demişim.

Ben de hayretle okuyorum. Dik konuşmalari da olsa kendini yetistirmis bir kadın zannediyordum konu sahibini. Ama gercekten oldukça avam bir konusma şekli ve kocaman bir manipülasyon çabası var. İşine gelmeyen yorumların sahiplerine yaptığı yakıştırmalar ve hakkımı hekal etmiyoruum çıkışları ile kendini belli etti.

Yazık ki ne yazık. Umarım @Mune burada yaptığı yakıştırmaları normal bulmuyordur.

Yazmayayım insanların organize olup seni takip ettiğine dair paranoyanı pekiştirmeyeyim istiyorum ama elimde değil, kadınlarımız, erkek egemenliği, toplum diye başlayınca dayanamıyorum. Şuradaki 18 sayfa mesajda sana adamın erkeklik gururu kırılmıştır, mutlaka görüşmek zorundasın yazan bir kişi olmuş mudur acaba? Adamdan övgüyle bahseden sensin, hakaret ettiğinde dahi adama uzun uzun açıklamalar yazan sensin, adamın engellemesine bozulup neden erkeklerle iletişim kurulmaz diye konu açan sensin, doğal olarak olarak aradaki iletişimi koparanın ne olduğunu yazıyor insanlar sana, o da karşı tarafa sapık muamelesi yapman. İletişimdeki kopma noktasının senden kaynaklandığını söyledi diye erkek egemen düşünceyi benimsiyor olmuyor kimse kusura bakma.

Hayır zaten sen tecavüze uğrayan kadınların konularına girip ' Böyle öğretmen olmaz olsun11!!' tadında döktüren bir kızsın, daha öncesinde 'sevgilisinin instagramında yarı çıplak fotoları olan kız cıx cıx' diye konu açmışlığın var, kadın dayanışması, cinsiyet eşitliği gibi temaları tam sindirebilmiş birisiymişcesine feminizm sularına girme iyice saçmalıyorsun o zaman.

Mune lütfen konumu kapatır mısınız anlamayan herkes geliyor yazıyor, beni anlamayan herkes buraya toplanmış galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…