he he öyle abla sen de haklısınÇay içelim teklifine akşam sevişelim mi demiş gibi cevap verirseniz normal iletişim kuramazsınız tabii ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
he he öyle abla sen de haklısınÇay içelim teklifine akşam sevişelim mi demiş gibi cevap verirseniz normal iletişim kuramazsınız tabii ki
insan gibi davrananda, onu adam yerine koyup konuşanda kabahat zaten.İşte bu şekilde söylemeli idin
Kızını gönderir misin güvenmiyorum vs değil de ısrar sevmem diyecektin
Net ol daha az üzülürsün
Ada'm belki de işim var demeni bile naz sanmıştır o nedenle ısrar etmiştir yani esasen işin olduğu için değil gitmek istemediğin için gitmediğini söylesen bu kadar ısrar etmezdi belki
ay nihayet aranan kan bulundu, beni en iyi anlayan siz olmuşsunuz sevgili Mune. teşekkür ederim :) bundan sonra artık beni ısrarla anlamayan bazı hanım arkadaşlarımıza cevap yazmak yerine sizin şu yorumunuzu kopyalayıp yapıştır yapsam yeridir.Hanımlar, tartışma çıkarmayın isterseniz.
Wurstria,
galiba adamın yaklaşımı hoşuna gitmemiş, en azından ben öyle algıladım, aranızdaki diyalog iş ilişkisinden ibaret olduğundan 3-5 muhabbet sonrası gel bir çay içelim demesi sinirlendirdi sanırım.
Kadın-Erkek arkadaşlığı bir yana ben de genel olarak birkaç kere yazıştığım biriyle hemen yüz yüze görüşmek istemem, adama cevap verirken biraz sert girişmişsin lakin ben sana hak verdim, o bir çay içelim'ler sonra sürekli görüşmek istemeye dönebiliyor, e bir defa geldin hayırdır şimdi niye gelmiyorsun gel işte gibi ısrarlar oluyor, erkek olduğundan demiyorum kadın da olsa aynı şeyi yazarım çünkü arkadaşlıkta benim için cinsiyet ayrımı yoktur, önce uzaktan uzağa tanımayı tercih ederim, huyunu suyunu, dünya görüşünü bir öğreneyim sonra yüz yüze görüşürüm acelesi yok diyenlerdenim.
Bana kalırsa mesafeyi en azından şimdilik korumakla iyi yaparsın, arkadaşta olsa sonradan ne yapacakları belli olmuyor, görüyorum duyuyorum kadın kadına arkadaşlıklarda dahi en ufak bir anlaşmazlıkta aniden oluşan samimiyet suistimal edilip bel altı vuruluyor, mesafe iyidir.
1 gün sonra buluşabilecek kızlar nasıl bi etiketleme halidir yav. Bazı ilişkiler uzun flört dönemiyle başlar bazısı da öyle bi elektrikle başlar ki aynı gün çay da içersin öpüşürsün de yatarsın da.gitsin kendisiyle 1 gün sonra buluşabilecek kızlarla yazışsın hiiç umrumda değil. bunların bu saçma sapan tavırlarına sinir oldum.
ne etiketlemesi ya? bana ne milletten. buluşmak istiyor madem kendisiyle buluşacak olanla yazışsın dedim, nokta.1 gün sonra buluşabilecek kızlar nasıl bi etiketleme halidir yav. Bazı ilişkiler uzun flört dönemiyle başlar bazısı da öyle bi elektrikle başlar ki aynı gün çay da içersin öpüşürsün de yatarsın da.
hanımefendi konuyu daha iyi anlamak için üyelere yazdığım yorumları okursanız sevinirim. fazla ısrarı bana itici geldi ve ayrıca ona zaman ayırmak için sebep görmedim. iyi izlenim veren biri gözümde kötü izlenim sahibi oldu anlatabildim mi, hepsi bu. siz her yazıştığınız insanla dışarıda buluşup çay mı içiyorsunuz? o zaman her sevgili olan da evlensin ona bakarsanız. neyse dediğim gibi yorumlara bakabilirsiniz vaktiniz varsa, teşekkürler.Senin mantiginla bakildiginda hic tanimadigin insanla da yazismaman gerekir, karsilikli cay icerek konusulunca ne fark ediyor ki