Nolursunuz akil verin bana nolur

simdi ayrıldim ama boyle yazsa falan ne dicem ben cok üzülüyorum boyle swyler icin bitmesine cok iyi anlasirdik eskiden

Unutursun. Hicbir sey olmaz. Sozunde duramayan annesinin agzina bakan pisirik basiretsiz biri. Ayrica sende ciddi iliski yasayacak olgunlkta degilsin. Biraz buyu, olgunlas, kendine deger ver ondan sonra. Sen kendine deger vermezsen kimse vermez. Ya senin anan napti sen orda aglrken. Cekmedi mi kulagini? Bu cocuklada sakin barisma. Yoksa omru billah seni adam yerine koymazlar. Geri donerse defol git ananla evlen de!

Eee yapılmaz elleri öpülesi anneniz var hala o kişiliği oturmamış uydumakıl sevgilinize tekmeyi basmıyorsunuz. Annem bu kadar masumken gelip anneme laf söyleyecek birini gözüm görmez siz hayırdır demek istiyorum

ben ise girsem istemezdim ise giremedigim icin biraz yardim edin bi sure dedim ama sanki hata ettm bide erkek arkadasim da diyorki bana zorunda degiller diyor abisine neler veriyorlar onun ceyregini bile istemiyorum ben kendime bile istemiyorumki
Benim anlamadigim babadan gizli çocuk eve geliyor ,anneniz yüreği ağzında sizi idare ediyor, çocuğun annesi eve gelip ahkam kesiyor, siz aglıyorsunuz, erkek arkadaşın annenden için herseye burnunu sokar diyo, sizde hala tık yok bukadar herseyi kabullenir olmayın, azcık fikirleriniz olsun ,ailenizi kendinizi bukadar ezdirmeyin azcık dik durun hersey sevgili mi yaaaa

annem nasil utandi benim yuzumden ya ben aptalca davrandim biliyorum ama annesinin sozunden cikmayan biri o eskiden de boyleydi ya yaziklar olsun ya

ya kadin yanlis bisey yapsa varya zaten bisey dememde hic bissy yapmadı yani bi anne ne kadar zor durumda kalirsa öyle kaldi

b
burnunu sokar diyor onun yuzunden bosaniriz diyor annesi herswye karisiyor hersey yapıyor o zamanda o.fikrini soyledi diyor benim annem daha bisey demeden basliyor söylenmeye

Bu sizden kaynaklı ağırlığınızı koyamamışsınız çok yüz göz olmuşsunuz maalesef

annem nasil utandi benim yuzumden ya ben aptalca davrandim biliyorum ama annesinin sozunden cikmayan biri o eskiden de boyleydi ya yaziklar olsun ya

Ne guzel iste erkenden taniyip kurtuldun. Yat kalk sukret. Hatalarindan da ders al. Demek neymis bi adama daha evlenmeden cok fazla deger vermicek missin. O yaslrda hepimiz asik olduk. Gecmez gibi gelir ama hemencecik unutuverirsin.

Ne guzel iste erkenden taniyip kurtuldun. Yat kalk sukret. Hatalarindan da ders al. Demek neymis bi adama daha evlenmeden cok fazla deger vermicek missin. O yaslrda hepimiz asik olduk. Gecmez gibi gelir ama hemencecik unutuverirsin.
ama hic unutamam ki yasadiklarimizi ama mantikli düşününce bitmesi en mantiklisi numarasini falanda sildim de kac saattr agliyorum anneme de diyemedim bisey ne kadar uzulur duysa

Oncelikle daha evlenmeden ne kadar yuzgoz olmussunuz öyle.annelerle gelip kalmalar falan yanlış geldi bana.boyle hareketler çabuk tüketir herşeyi henüz ilişki ikiniz arasında olmali.herneyse sizin duzeniniz böyle diyelim.onun dışında niye illa sizin memleketinize gelmesini istiyorsunuz ki tamam gorusmek içindir ama o da mecbur değil. ve seni bırakmayı senin annen nasıl istemiyorsa,onun annesi de istemez çok haklı.bir de onların yanında para gönderin diye aglamissin.hic olmamış bu da.ogullarina para gönderip gondermeyeceklerini kendileri bilir.ben seni çok hatalı buldum açıkçası.boyle geçim olmaz.annen zaten bu kadar içinde olmamalı iliskinizin.

Yukarıya okudum da ayrılmissın sanırım.hayirlisi olsun ne diyeyim.insallah karşına düzgün insanlar çıksın mutlu bir evlilik yap ama sana tavsiyem illa annelerin memleketinde yasiycaz falan diye tutturma bu erkek için de kadın icin de çok itici oluyor

birincisi bu kadar samimi olmayi bizlerle tanismayi erkek arkadasimin annesi istedi gelmek icin bile o aradi musaitseniz geliyim diye 2. si o oglunu yaninda işteyemez cunku yasadigi yer köy gibi bi yer ilce yani oyle cok kucuk kasabaya yerlesti yani oğlu orda çalışıp kalamaz zaten ogullari onla olmicak oda farkinda ve benim yaşadığım sehir hem onlar begeniyor hemde annesinin evine 3 saat arabayla biz o yuzden boyle karar aldik para konusuna gelince zaten kendi ogullari nerde is aramaya gitse yardım edecekler sadece benim yanima geliyor diye degil bunu kendi dusunmesi lazim yoksa ben kendim icin kimseden bisey istemedim istemem

sağolun insallah hayielisi olur ben evlenene kadar dedim evlendikten sonra bi sehire tasinalim dedim baska yere ama olmadi neyse kismet degilmis

işte karşı taraf istese de bundan sonra o hataya düşme hiç ,gerçekten çabuk tukeniyor hersey ailelerin araya girmesi iyi değil.anladim durumunuzu şimdi ama bitmiş zaten yorum yapmaya gerek yok hayırlısı olsun

Yaşını okuyunca bi sok yasadim bu yasta biye boyle bi yukun altına giriyosun ki sen sevgilinden daha çok sahiplenmişsin iliskinizi onun konusmasi gerekenleri sen konusmussun ki kendini naza çekmesi gereken sensin ama hazır cepte bekleyen biri olduğunu ayan beyan gostermissin annesinin sözüylr hareket eden ve aklina girebilen bi kadın dahada cabalarsan ilerde çok pişman olursun evli birine ayrıl demedim burda kolay kolay bi çözüm sunmaya calistim ama sen daha çok basindasin ve uzuleceksin şimdiden belli bu kendine yazık etme

resmen gururunu ayaklar altına alıp kendni küçültüp rezil etmişsin para dilenmişsin resmen

="kedicikk007, post: 48362775, member: 779008"]ya kadin yanlis bisey yapsa varya zaten bisey dememde hic bissy yapmadı yani bi anne ne kadar zor durumda kalirsa öyle kaldi
Ben de onu diyorum kaba tabirle basın tekmeyi. Niye anneniz hakkında konuşmasına hala izin veriyorsunuz. Bence kızlar bu kadar pasif kalmasa erkekler ve anneleri bu kadar saçmalayamaz

Sizde bir suru hata var niye böyle bir konu açıyorsunuz ki orda misafir gelmişler
Kadın belki bu zaman a kadar ciddiye almamıştır konuyu siz ustune birde para hesabı yapmışsınız size mi düştü onların parası üzerinden hayal kurup karar almak onun dışında sevgiliniz pisirik adamın teki belli annesi de sizden ayrılsın diye dolduruşa getirmiş annenizi kullanarak .aynı şehirde olmazsa olmazı da hiç anlamadım yaşınız küçük ayrı sehirlerde çalışıp para biriktirip kimsenin parasına muhtaç olmayın öyle evlenince.kadin çocukları arasında ayrım yapıyorsa söz çocuklarına düşer size değil

her zaman annesini hakli goren beni kucuk dusuren biri sirf sevdigimden bissy diyemiyordum ama yeter artık hep annesiyle bir oluyorlar ben hep karsi taraf kalıyorum bunaldim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…