• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolursunuz akil verin bana nolur

her zaman annesini hakli goren beni kucuk dusuren biri sirf sevdigimden bissy diyemiyordum ama yeter artık hep annesiyle bir oluyorlar ben hep karsi taraf kalıyorum bunaldim ya
Bi daha baslangic emin ol şimdiden kendini belli etmiş şükret simdi konusamadiklarini evlenince hic konusamazsin ve seviyorum deyip herşeye göğüs gererim diyede düşünme sevgi biter azalır o zaman daha çok gözüne batmaya baslar herşey belki konusunca yine yumsayacaksin veya bizi anlamayacaksin ama kendin yasayip gordugun zaman çok geç olacak bu kadar insan konusuyosa bi bildigimiz vardır kardesimden iki yas kucuksun bi an onu dusundum o yüzden bu kadar yazdım dedigim gibi kendine yazık etme değerini bilen insanlarda çıkacaktır karşına

Neden bu kadar deymeyecek insanlara kendini feda ediyorsun böyle ? ileride çok pişman olacaksın şimdiden herşeyi kabullenmişsin yazık

Evlilik yoluna girilecek bir erkek olduğunu dusunmuyorum maalesef. Annesine sizin hayatınız hakkında bir müdahale hakkı vermemeli. Fazla takılma bence. Evlenince daha sinir bozucu olur. Biriktirdiğin para ile kendin için birşeyler yap. Madem o istemiyor. Seni dusunmuyor.

Kendini cok kucuk dusurmussun.daha yas 19 kv aday adayina aglayarak para istemeler okurken utandim.
Ne munesabet babanizdan gizli eve aliyorusnuz.annen ona para veriyor.sonrada bu insan evladi gelir annen herseye burnunu sokar git annenle evlen diyor iste.
Hayati tersten yasiyorsun.once okulunu bitir,sonra ise gir,sonra sevgilinle aileni tanistir,para mevzulari en son.
Umarim hakkinda hayirlisi olur.

babanın yerinde olsam annene de sana da güzel bi fırça çekerdim
çocuğun daha okulu bitmemiş askerliği var en fazla 23-24 yaşındadır
beş kuruş parası yok olgunluk sıfır ne evlenmesi
düşürmeyin kendinizi daha fazla
baba poposundan ter damlaya damlaya para kazanıyor
ana kız elalemin oğluna yediriyorsunuz

Üstelik kv bile değil olsa bile herkes haddini bilecek arkadaşım senin değerin sıfır onların gözlerinde ama onları bu kadar azdıran sen kabullenmişsin sana reva görüleni olay bundan ibaret bence hepsine yol ver yaşın boşa geçmeden başka kısmetini bekle derim

Kendini cok kucuk dusurmussun.daha yas 19 kv aday adayina aglayarak para istemeler okurken utandim.
Ne munesabet babanizdan gizli eve aliyorusnuz.annen ona para veriyor.sonrada bu insan evladi gelir annen herseye burnunu sokar git annenle evlen diyor iste.
Hayati tersten yasiyorsun.once okulunu bitir,sonra ise gir,sonra sevgilinle aileni tanistir,para mevzulari en son.
Umarim hakkinda hayirlisi olur.
Bu kız kendi öz annesi ile el birliğiyle hayatını mahvetmiş , nasıl bir anneki
kızının harcanmasına göz yummuş yazık diyorum. ...

Ortada fol yok yumurta yok siz ne demeye annesinden para istiyorsunuz ya. Sevgilin gelecekse bırak o düsünsün o istesin annesinden parasını. Bide kadın veremem dedi diye aglamissiniz. Benim param olmasa yahu 2 yıllık kv kp vermeye kalksa zorla verse yine almam. Esimde almaz asla. Gerekirse aç dururuz gerekirse parasız kalıriz idare ederiz. Ama kimsenin parasına güvenmeyiz. Sevgililik döneminde de öyleydi bu. Eşim evde ders calisirdi ben okuldan cıkınca onun için anket yapardım. Aksam evde veri girerdim. Yani bir sekilde paramizi kazanirdik. Sizde böyle yapabilirdiniz. Elinizden geldigince kendi paranizi kazanirdiniz. Abisine veriyor diye sizede vermek zorunda degiller ya. Kadın haklı onlara mı guvenerek iş yapacak sevgilin.
Ayrıca anneni ne kadar ezmişsin farkında mısın?
Bu kadın babanın haberi olmadan senin evine geldi. Peki evlenince bunu bi yerde agzindan kacirsa annen ne duruma düser. Baban annene ne der.
Neden dusuncesiz davrandin ki. Herseyin bir adabı var.

Ortada fol yok yumurta yok siz ne demeye annesinden para istiyorsunuz ya. Sevgilin gelecekse bırak o düsünsün o istesin annesinden parasını. Bide kadın veremem dedi diye aglamissiniz. Benim param olmasa yahu 2 yıllık kv kp vermeye kalksa zorla verse yine almam. Esimde almaz asla. Gerekirse aç dururuz gerekirse parasız kalıriz idare ederiz. Ama kimsenin parasına güvenmeyiz. Sevgililik döneminde de öyleydi bu. Eşim evde ders calisirdi ben okuldan cıkınca onun için anket yapardım. Aksam evde veri girerdim. Yani bir sekilde paramizi kazanirdik. Sizde böyle yapabilirdiniz. Elinizden geldigince kendi paranizi kazanirdiniz. Abisine veriyor diye sizede vermek zorunda degiller ya. Kadın haklı onlara mı guvenerek iş yapacak sevgilin.
Bu kadın babanın haberi olmadan senin evine geldi. Peki evlenince bunu bi yerde agzindan kacirsa annen ne duruma düser. Baban annene ne der.
Anne herşeye izin veren böyle olursa sonuçta budur

Anne herşeye izin veren böyle olursa sonuçta budur
Ya kadın izin vermesede ben vermek zorunda bıraktım diyor kadına kim bilir neler yaptı ne kavgalar etti kadında artık pesetti...tabi hata kadında da var sonucta. Ama ana yuregi diyelim hadi ona.
Bu kızın biraz aklı basında hareket etmesi lazım. Aramızda cok fark yok 2 yaşcık var. Ama hayata bakışımız tecrübemiz arasında galiba bi 10 yaş var...
Bu kardesimiz biraz cahil kalmış...

Herkese mrb. Ilk yazdigin mesaji okudum gercekten cok uzucu seyler. Bende 27 yasinda 1 yillik evliyim. Nacizane tavsiyem asla kendini ezdirme. Eğer karsi tarafin her dediğine peki nasil isterseniz dersen inan bir omur boyu oyle gider. Buyuklerimiz der ya gercekten dogru. Belli ki annesi doldurmus erkek arkadaşını. Sende dik dur birak erkek arkadasin korksun seninle yan yana olamamaktan. Ayri sehirde yasayarak rahat bi iliski surdurmek cok zor. Zaten sonrasinda dayanamaz gelir. Belli ki temiz kalpli biri ki dolduruşa gelmis. Annesini kotuleme ona. Ama kendinden de odun verme. Mesela bana kayinvalidem biseyi soylerken cekinir. Kafasina gore gelip gitmez bana is buyurmaz. Ama ben bu sayginligi asla kalp kirarak kotu soz soyleyerek saglamadim. Saygida kusur etmedim ama mesafemi korudum hosuma gitmeyen seylerde sessiz kaldim o zaten anladi. Erkek arkadasina onsuz olamayacagini da asla belli etme birak o dert etsin senden ayri kalmayi. Ise yaradigini goreceksin:) her zaman olmazsa da olur diyen kazanir.

Ya kadın izin vermesede ben vermek zorunda bıraktım diyor kadına kim bilir neler yaptı ne kavgalar etti kadında artık pesetti...tabi hata kadında da var sonucta. Ama ana yuregi diyelim hadi ona.
Bu kızın biraz aklı basında hareket etmesi lazım. Aramızda cok fark yok 2 yaşcık var. Ama hayata bakışımız tecrübemiz arasında galiba bi 10 yaş var...
İşte cahillikmi yoksa nedir yaş 19 bukadar basit mi hayat bilemedim

konu sahibi cahil değil hatta fazla uyanık
erkek arkadaşının abisine yapılan masrafı hesap ediyor şimdiden, ne hakla?
ailesinin alacağı evin nerede olacağına karar vermek istiyor
ben kv olsam kızım olsun oğlum olsun benim param üzerinde hak sahibi olduğunu düşünen birini istemem

konu sahibi cahil değil hatta fazla uyanık
erkek arkadaşının abisine yapılan masrafı hesap ediyor şimdiden, ne hakla?
ailesinin alacağı evin nerede olacağına karar vermek istiyor
ben kv olsam kızım olsun oğlum olsun benim param üzerinde hak sahibi olduğunu düşünen birini istemem
Aslında doğru dedigin. Yani simdiden neleri hesap ediyor bravo ona. Bide bunun için saatlerce ağlamış. Yani ne denir ki böyle bir kişiye.
Simdiden ailesinin parasına güvenmeye başlamışlar evlenincede daha adamlar ölmeden miras davasına girerdi bu kafa...

ben zaten kendim icin kimseden bisey istemedim ve baska zamanlarda kimseye bisey demedim kendimize bisey alcakken yada bissy öderken kendimiz biriktirip ödedik hee zaman bu durum cok farkliydi bi sehide bi basona yasamak zor ise girene kadar yardimci olurmusunuz dedim bu kadar..

ben zaten kendim icin kimseden bisey istemedim ve baska zamanlarda kimseye bisey demedim kendimize bisey alcakken yada bissy öderken kendimiz biriktirip ödedik hee zaman bu durum cok farkliydi bi sehide bi basona yasamak zor ise girene kadar yardimci olurmusunuz dedim bu kadar..
Yani buni demek sana düşmezdi orada sevgilin annesine cevabini vermeliydi. Sen yanlış yapmissin canım. Kim icin olursa olsun. Kendisi düsünsün oglunu. Kendisinin demesi lazim biz yardim ederiz oglum diye. Birak sen karisma para islerine adın para düşkünü cikar. Yanlis anlama ama bizim yorumlar tecrubeyle sabittir. Bak burda cogu kisi evli. Kv kp ilişkisi nasıl olur hangi hareketi nasıl algılarlar biliyor. O yuzden sana kızıyor. Kendini kucuk dusurdugun için.

biz zaten daha oncede ne alacaksak ne yapacaksak birliktr paramizi biriktirip alırdık hic bi zaman biseylerini istemedik simdi durum cok farkli baska sehire yasamaya gelcek is bulana kadar yardim etmesini istedik ya bu kadar ve para verilmemmesine degil ben o gün boyle yalniz kaldm tek basima konusuyorum sende konussana diyorum balkondayiz agzini acmadi ben delirdim orda ya sinirden bisey de diyemedim agladm

Ben seni anliyorum aslinda bi hevesle yaptın herseyi. Sevdigin icin anneni ikna ettin. Herseyi kabul ettin falan. Anlıyorum yani. Olabilir. Ama doğrusu bu degil yanlış yapiyorsun. Kendini degersizlestiriyorsun. Biraz daha ağır olman lazım yanlış anlama sana basit demiyorum. Demek istedigim hersey daha zor olmalı. Mesela senin evine gelmesi çok zor olmalı. Ailen ile tanısması zor olmalı bunu hakettigini sana ispatlamalı falan. Oyle hic birseyin degilken gelmemeli tanismamali. Ciddiyetininispatlamali mesela bi evlilik teklifi falan etmeli sonra gelip ailenle tanisir yada ne biliyim evinde kalır. Bu benim dusuncem tabi..

Sırf zengin oldukları için mi herşeyi yutup alttan alıyorsunuz yoksa deli gibi aşık oldunuz da gozunuz hiçbir şey mi gormuyor?

Back
X