Nolursunuz akil verin bana nolur

ben zaten asla kendim icin 1 kuruş istemem onlardan istemedimde 2 senedir dugun konusu bile acar kadin altin konisu acar ben hep ben hic bisey istemem derim sadeve oglu konusamadigi icin demek zorunda kaldim

cok haklisiniz cok kotuyum Üzgünüm

Başlı başına hatalar silsilesi. Bir kere babanızdan habersiz bu kadar şey yaşanması hoş değil. Babanızı bu insanların gözünde nasıl bir konuma düşürdünüz?
İkincisi başka insanların paraları üzerine şçyle yapılsın böyle yapılsın demek size düşmez. Bu tamamen erkek arkadaşınızın halledeceği bir mevzu.
Babanız siz borçla harçla okutuyor olur da bir akıl tutulması yaşar bu adamın peşinden giderseniz hayatınızın hatası olur. Gerekirse ayrılın da sakın böyle saçmalamayın.
Size bu kadar laf söyleyen bir adamla sizin devam etmemeniz gerekirken neden bu kadar dünyanın sonu durumları anlamıyorum.
Yetişkin sayılırsınız hatta size sorsak yetişkinim dersiniz. Yetişkin ilişkileri böyle olmuyor. Oturup annelerle annelerin paraları üzerinden kurulmuyor. Kendi kararlarınızı alabileceğiniz yaşa ve olgunluğa gelene kadar bu kadar gelecek planı yapmayın.

cok haklisiniz cok kotuyum Üzgünüm

Evladım sen bu çocukla da ailesiyle bir daha görüşme, unut gitsin bu olanları. Bir daha da böyle işlere kalkışma. Neyse ders olmuştur üzülme artık , dersini al geç git. Bak baban seni brc harc okutuyormus, duyarsa yuregine iner.

ben zaten asla kendim icin 1 kuruş istemem onlardan istemedimde 2 senedir dugun konusu bile acar kadin altin konisu acar ben hep ben hic bisey istemem derim sadeve oglu konusamadigi icin demek zorunda kaldim

19 yaşındasınız ne 2 senesi Allah aşkına. Ne altını ne düğünü.
Acıyorum sizi borç harç okutup da bir yerlere getirmeye çalışan babanıza.

Bu ilişkiden cacık olmaz...olurda hata yapıp evlenirsen , bin pişman olman kaçınılmaz...

dilenme değil bana nasil gecincek dedi bende ilk onun demesinu beklexim demeyince siz biraz yardim etseniz biz ise girince versek dedim sadece ama olumsuz olunca dayanamasim agladim
anladim çok moraliniz bozulunca kendinizi tutamazmisiniz
bende çabuk aglarim :))
ama iste o kadin in o kadar anlayisli oldugunu hiç sanmiyorum$
yasin çok genç erkek arkadasi unutup babandan gizli is çevirmeyi biraksan senin hayrina olur gubi sanki

Ya ben çok tuhafım kesin.
Ailem de aşırı moderndir yani sevgilimle yaşamama falan izin veren insanlardı, neyse evlendim zaten.
Geçen günkü 20000 tl harcayan kızdan sonra da bu konu... Ne bu acele ne bu telaş hemen birbirinizin evinde kalmacalar falan. Daha yaşlar 18-19. Gören de üç otuzunda sanacak...
Ahlaki boyutundan bahsetmiyorum, o beni hiç ilgilendirmez ama ailece ailede kalma bana çok anormal geliyor. Bu kadar içli dışlı olmanın lüzumu ne?

Ayrıca çok varlıklılar diyorsunuz, hala sizi yokluk ve borç içinde okutmuş bir aileniz olmasına rağmen, iş bulup bulamayacağınız belli değilken onların oğlunun nasıl geçineceğini hesaplayıp "ben çalışınca öderim" diyorsunuz. Oğulları değil mi, iş bulana kadar paşa paşa bakacaklar. Ödenecek bir meblağ varsa da size rahat mı batıyor, oğulları çalışınca öder.

Biraz ağır davranın, bu kadar ezik görünce "ne desek kabul eder bu" diye düşünüp naz yapıyorlar adeta. Siz mi kız tarafısınız onlar mı?
Bir yanda cimri ve patavatsız aile, kaypak bir adam, diğer yanda sizinse zorda olan aileniz... Siz bu durumda ayaklarım üzerinde durup aileme destek olayım demek yerine bu adamı ve aileyi seçiyorsanız yarın burda "kv yüzünden huzursuzluk" "eşim maaş kartımı vermiyor" konularınızı da okuruz sizin.

Nasil bir kafa yapisidir anlamiyorum.ortada birsey yok evlerde gidip kalmalar babadan habersiz is cevirmeler sevgilinin annesiyle yuzgoz olup birde anneyi olaylarin icine cekmeler aglamalar yalvarmalar...aman allahim bize nolur akil verin diyorsunuz bende size yazdiklarinizi bir okuyun nolur aklinizi basiniza toplayin diyorum.saka gibi

Ay atlayarak okudum sinirimden. Kuzum sen deli misin niye aglayip yalvaroyosun. Sanane! Birak o mesele sevgilinin meselesi seni ilgilendirmez ki. Ille gel gel.

Ayrica direk ayril. Bak ablan yasindayim. Annen hakkinda ileri geri konusan ergenle sakin evlenme. Once bi buyu ondan sonra ciddi iliskiler yasa.

Dogru soyluyorsunuz kesin annesi ona oyle boyle bir gaz verdi eskiden boyle yapmazdi ama cok Üzgünüm

simdi aradm son kararin ne dedim gel ose gir evlendikten sonra gidelim dedim hala hayir diyor bende ayrıldım

Dogru soyluyorsunuz kesin annesi ona oyle boyle bir gaz verdi eskiden boyle yapmazdi ama cok Üzgünüm

Bosver annesini suclamayi. Annesi olmasa iyi cocuk aslinda. Eee annesi var ama. Hemde evlenince golge gibi ustunuzde olacak. Kac kac kac. Valla ayrildim demeden rahatlamam. :/

Şu mesajdan çocuk olduğun belli oluyo. Yani daha öğrencisin ama elalemin bankadaki parasına kadar maşallah herşeyi yalayıp yutmuşsun. Koskoca kadın senin lafını dinlicek mi sandın? Ah ergenlik. Nasıl da konuşturursun insanları!

Sevgiline gelince anası para göndersin diyosun. Ama sen çalışıp ailene verceksin öyle mi? Bu çifte standart neden peki?

Seni neden dinlesinler? Ay resmen komedi gibi konu açıyosunuz. Tutulcak yanı yok.

Bosver annesini suclamayi. Annesi olmasa iyi cocuk aslinda. Eee annesi var ama. Hemde evlenince golge gibi ustunuzde olacak. Kac kac kac. Valla ayrildim demeden rahatlamam. :/
simdi ayrıldim ama boyle yazsa falan ne dicem ben cok üzülüyorum boyle swyler icin bitmesine cok iyi anlasirdik eskiden

ben beni borcla okuttuklari icin biraz yardim etmeyi düşündüm ama onun ailesinin durumu cok iyi oldugi icin ve erkek arkadasimin degimiyle ona hep ayrim yapildigi icin öyle dedim yoksa ben onlardan ev ki istedim bisey mi istedim kendime ogullarina ise girene kadar yardim ci olabilirlermi dedim 2 3 ay zaten geri oderiz dedim benim.kimsenin parasında falan gözüm yok

Bak hayat bu kadar kolay değil. Sen iş buldun kazandın ailene verdin. O iş buldu falan. Hikaye gibi anlatarak olmuyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…