- 8 Temmuz 2016
- 523
- 347
- 18
- Konu Sahibi kedicikk007
-
Bi daha baslangic emin ol şimdiden kendini belli etmiş şükret simdi konusamadiklarini evlenince hic konusamazsin ve seviyorum deyip herşeye göğüs gererim diyede düşünme sevgi biter azalır o zaman daha çok gözüne batmaya baslar herşey belki konusunca yine yumsayacaksin veya bizi anlamayacaksin ama kendin yasayip gordugun zaman çok geç olacak bu kadar insan konusuyosa bi bildigimiz vardır kardesimden iki yas kucuksun bi an onu dusundum o yüzden bu kadar yazdım dedigim gibi kendine yazık etme değerini bilen insanlarda çıkacaktır karşınaher zaman annesini hakli goren beni kucuk dusuren biri sirf sevdigimden bissy diyemiyordum ama yeter artık hep annesiyle bir oluyorlar ben hep karsi taraf kalıyorum bunaldim ya
Bu kız kendi öz annesi ile el birliğiyle hayatını mahvetmiş , nasıl bir annekiKendini cok kucuk dusurmussun.daha yas 19 kv aday adayina aglayarak para istemeler okurken utandim.
Ne munesabet babanizdan gizli eve aliyorusnuz.annen ona para veriyor.sonrada bu insan evladi gelir annen herseye burnunu sokar git annenle evlen diyor iste.
Hayati tersten yasiyorsun.once okulunu bitir,sonra ise gir,sonra sevgilinle aileni tanistir,para mevzulari en son.
Umarim hakkinda hayirlisi olur.
Anne herşeye izin veren böyle olursa sonuçta budurOrtada fol yok yumurta yok siz ne demeye annesinden para istiyorsunuz ya. Sevgilin gelecekse bırak o düsünsün o istesin annesinden parasını. Bide kadın veremem dedi diye aglamissiniz. Benim param olmasa yahu 2 yıllık kv kp vermeye kalksa zorla verse yine almam. Esimde almaz asla. Gerekirse aç dururuz gerekirse parasız kalıriz idare ederiz. Ama kimsenin parasına güvenmeyiz. Sevgililik döneminde de öyleydi bu. Eşim evde ders calisirdi ben okuldan cıkınca onun için anket yapardım. Aksam evde veri girerdim. Yani bir sekilde paramizi kazanirdik. Sizde böyle yapabilirdiniz. Elinizden geldigince kendi paranizi kazanirdiniz. Abisine veriyor diye sizede vermek zorunda degiller ya. Kadın haklı onlara mı guvenerek iş yapacak sevgilin.
Ayrıca anneni ne kadar ezmişsin farkında mısın?
Bu kadın babanın haberi olmadan senin evine geldi. Peki evlenince bunu bi yerde agzindan kacirsa annen ne duruma düser. Baban annene ne der.
Neden dusuncesiz davrandin ki. Herseyin bir adabı var.
Ya kadın izin vermesede ben vermek zorunda bıraktım diyor kadına kim bilir neler yaptı ne kavgalar etti kadında artık pesetti...tabi hata kadında da var sonucta. Ama ana yuregi diyelim hadi ona.Anne herşeye izin veren böyle olursa sonuçta budur
İşte cahillikmi yoksa nedir yaş 19 bukadar basit mi hayat bilemedimYa kadın izin vermesede ben vermek zorunda bıraktım diyor kadına kim bilir neler yaptı ne kavgalar etti kadında artık pesetti...tabi hata kadında da var sonucta. Ama ana yuregi diyelim hadi ona.
Bu kızın biraz aklı basında hareket etmesi lazım. Aramızda cok fark yok 2 yaşcık var. Ama hayata bakışımız tecrübemiz arasında galiba bi 10 yaş var...
Bu kardesimiz biraz cahil kalmış...
Ya kadın izin vermesede ben vermek zorunda bıraktım diyor kadına kim bilir neler yaptı ne kavgalar etti kadında artık pesetti...tabi hata kadında da var sonucta. Ama ana yuregi diyelim hadi ona.
Bu kızın biraz aklı basında hareket etmesi lazım. Aramızda cok fark yok 2 yaşcık var. Ama hayata bakışımız tecrübemiz arasında galiba bi 10 yaş var...
Bu kardesimiz biraz cahil kalmış...
Aslında doğru dedigin. Yani simdiden neleri hesap ediyor bravo ona. Bide bunun için saatlerce ağlamış. Yani ne denir ki böyle bir kişiye.konu sahibi cahil değil hatta fazla uyanık
erkek arkadaşının abisine yapılan masrafı hesap ediyor şimdiden, ne hakla?
ailesinin alacağı evin nerede olacağına karar vermek istiyor
ben kv olsam kızım olsun oğlum olsun benim param üzerinde hak sahibi olduğunu düşünen birini istemem
ben zaten kendim icin kimseden bisey istemedim ve baska zamanlarda kimseye bisey demedim kendimize bisey alcakken yada bissy öderken kendimiz biriktirip ödedik hee zaman bu durum cok farkliydi bi sehide bi basona yasamak zor ise girene kadar yardimci olurmusunuz dedim bu kadar..Ortada fol yok yumurta yok siz ne demeye annesinden para istiyorsunuz ya. Sevgilin gelecekse bırak o düsünsün o istesin annesinden parasını. Bide kadın veremem dedi diye aglamissiniz. Benim param olmasa yahu 2 yıllık kv kp vermeye kalksa zorla verse yine almam. Esimde almaz asla. Gerekirse aç dururuz gerekirse parasız kalıriz idare ederiz. Ama kimsenin parasına güvenmeyiz. Sevgililik döneminde de öyleydi bu. Eşim evde ders calisirdi ben okuldan cıkınca onun için anket yapardım. Aksam evde veri girerdim. Yani bir sekilde paramizi kazanirdik. Sizde böyle yapabilirdiniz. Elinizden geldigince kendi paranizi kazanirdiniz. Abisine veriyor diye sizede vermek zorunda degiller ya. Kadın haklı onlara mı guvenerek iş yapacak sevgilin.
Bu kadın babanın haberi olmadan senin evine geldi. Peki evlenince bunu bi yerde agzindan kacirsa annen ne duruma düser. Baban annene ne der.
Yani buni demek sana düşmezdi orada sevgilin annesine cevabini vermeliydi. Sen yanlış yapmissin canım. Kim icin olursa olsun. Kendisi düsünsün oglunu. Kendisinin demesi lazim biz yardim ederiz oglum diye. Birak sen karisma para islerine adın para düşkünü cikar. Yanlis anlama ama bizim yorumlar tecrubeyle sabittir. Bak burda cogu kisi evli. Kv kp ilişkisi nasıl olur hangi hareketi nasıl algılarlar biliyor. O yuzden sana kızıyor. Kendini kucuk dusurdugun için.ben zaten kendim icin kimseden bisey istemedim ve baska zamanlarda kimseye bisey demedim kendimize bisey alcakken yada bissy öderken kendimiz biriktirip ödedik hee zaman bu durum cok farkliydi bi sehide bi basona yasamak zor ise girene kadar yardimci olurmusunuz dedim bu kadar..
biz zaten daha oncede ne alacaksak ne yapacaksak birliktr paramizi biriktirip alırdık hic bi zaman biseylerini istemedik simdi durum cok farkli baska sehire yasamaya gelcek is bulana kadar yardim etmesini istedik ya bu kadar ve para verilmemmesine degil ben o gün boyle yalniz kaldm tek basima konusuyorum sende konussana diyorum balkondayiz agzini acmadi ben delirdim orda ya sinirden bisey de diyemedim agladmOrtada fol yok yumurta yok siz ne demeye annesinden para istiyorsunuz ya. Sevgilin gelecekse bırak o düsünsün o istesin annesinden parasını. Bide kadın veremem dedi diye aglamissiniz. Benim param olmasa yahu 2 yıllık kv kp vermeye kalksa zorla verse yine almam. Esimde almaz asla. Gerekirse aç dururuz gerekirse parasız kalıriz idare ederiz. Ama kimsenin parasına güvenmeyiz. Sevgililik döneminde de öyleydi bu. Eşim evde ders calisirdi ben okuldan cıkınca onun için anket yapardım. Aksam evde veri girerdim. Yani bir sekilde paramizi kazanirdik. Sizde böyle yapabilirdiniz. Elinizden geldigince kendi paranizi kazanirdiniz. Abisine veriyor diye sizede vermek zorunda degiller ya. Kadın haklı onlara mı guvenerek iş yapacak sevgilin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?