Ya ben çok tuhafım kesin.
Ailem de aşırı moderndir yani sevgilimle yaşamama falan izin veren insanlardı, neyse evlendim zaten.
Geçen günkü 20000 tl harcayan kızdan sonra da bu konu... Ne bu acele ne bu telaş hemen birbirinizin evinde kalmacalar falan. Daha yaşlar 18-19. Gören de üç otuzunda sanacak...
Ahlaki boyutundan bahsetmiyorum, o beni hiç ilgilendirmez ama ailece ailede kalma bana çok anormal geliyor. Bu kadar içli dışlı olmanın lüzumu ne?
Ayrıca çok varlıklılar diyorsunuz, hala sizi yokluk ve borç içinde okutmuş bir aileniz olmasına rağmen, iş bulup bulamayacağınız belli değilken onların oğlunun nasıl geçineceğini hesaplayıp "ben çalışınca öderim" diyorsunuz. Oğulları değil mi, iş bulana kadar paşa paşa bakacaklar. Ödenecek bir meblağ varsa da size rahat mı batıyor, oğulları çalışınca öder.
Biraz ağır davranın, bu kadar ezik görünce "ne desek kabul eder bu" diye düşünüp naz yapıyorlar adeta. Siz mi kız tarafısınız onlar mı?
Bir yanda cimri ve patavatsız aile, kaypak bir adam, diğer yanda sizinse zorda olan aileniz... Siz bu durumda ayaklarım üzerinde durup aileme destek olayım demek yerine bu adamı ve aileyi seçiyorsanız yarın burda "kv yüzünden huzursuzluk" "eşim maaş kartımı vermiyor" konularınızı da okuruz sizin.