- 12 Ağustos 2016
- 104
- 20
- 13
- 28
- Konu Sahibi kedicikk007
-
Cok deger vermişim sanki hayatımda ondan baskasiyla.olamazmisim gibi oyle sadik kaldim ki yaptiklarina ragmen artik umrumda degiller her yerden sildim çıkardım hayatimdan ben ona neler verirken yaparken hep aglayan taraf ben kaldimBi cacık olmaz bu adamdan neden bulunmaz hint kuması yerine koyup kendinizi paralamissiniz bu kadar anlamadim
ya hersey cok değişti bi anda sizce neden biyle degildi eskiden o kadar farkli bir insandi kiEğer hala bu adamla bir gelecek düşünüyorsan affedersin ama fazla akılsızsın. Aynı yaşlardayız. Sevgilimin annesine ağlayarak yalvarmayı bırak, sevgilimin benle böyle konuşmasına göz yummazdım. Aklını başına topla lütfen. Gururun olsun biraz.
yok bitti zaten herseyini yolladim sildim neyi var neyi yok yolladim utanmadanda aldi istedi hic olurmu falan demedi bitti yanuEğer hala bu adamla bir gelecek düşünüyorsan affedersin ama fazla akılsızsın. Aynı yaşlardayız. Sevgilimin annesine ağlayarak yalvarmayı bırak, sevgilimin benle böyle konuşmasına göz yummazdım. Aklını başına topla lütfen. Gururun olsun biraz.
sen duzgunce okumadigin anlamadigin seylere burnunu sokma ayni mesajlari tekrarliyor bazi insanlar formda hepsinin cevabi var ugrasamamYa ben anlamadım ki.. Siz sevgilisiniz, ayrı şehirlerdesiniz, sen adamı yanında istiyorsun diye adamın annesine "oğlunun harçlığını sen karşıla gelsin bu şehirde otursun" mu diyorsun. Ben mi yanlış anladım?
Adamı yanında istiyorsan evleneceksin, evlenmeyeceksen yakın zamanda sabredeceksin ikiniz de ayrı ayrı çalışıp para biriktireceksiniz.
Siz daha sevgiliyken kv adayının diğer oğluna yolladığı paranın hesabını yapıyorsun. Bir de şimdiden gönder oğlanı diyorsun.
Ben genelde kv leri pek tutmam ama böyle bir gelin adayı hakkında oğlumu karşıma alıp ciddi ciddi konuşurdum. Muhtemelen öyle olmuş orda da durum...
kizlar size son olanlarida soyleyeyim beni hic aratip sormadi herseyi sildim kaldrdim hic arayip sormadi annem onu aradi fun aksam hesap nosunu istedi oda hemen yolladi bana 5268 tl para yollamisti buraya yerlescegi zaman paraya ihtiyac olur sen de kalsin demişti ve benden habersiz yollamisyi hesabima annem telefonu kapatr kaptnaz hesap nosunu atti çünkü annem ona atmazsan babani arayip atıcak kizim dedi oda hemen 1 dakika sa yolladi o kadar kirildim ki insan dur yollama bitmesin bu kadar kolaymi falan der hic bisey demedi bende bugyn hemen gonderdim parasini dekontunuda cektim gönderdim çünkü viraz kesinti yapti aldigimi sanmasin diye dekontu cekup yolladim sadece tamam yazdi o kadar incindim ki bu muydu degerim oda silmis kaldirmis fotolarimizi falan resmen ayrılmami beklemis bunca zaman
Eğer durdurulmak istiyorsanız blöf mü yapıyordunuz? Yalvarsa falan oluru var mı da bu ilişkinin?
Ayrılmışsınız daha neden resimlerinizi tutsun. Ne kadar sonra kaldırsa mantıklı olurdu sizin için?
Şu para olayında da neden bu kadar bozuldunuz anlamadım. İyi ki yolladınız, iyi ki engel olmadı. O kadar incindim ki bu muymuş değerim derken neden bahsediyorsunuz anlamadım. Bunu bir de dekontun resmini yollamanıza sadece tamam demesinden sonra yazmanız iyice anlamsızlaştırdı.
Bir sonraki mesajınıza istinaden de kendisine saygısı olan hiç bir kadın onu kullanmazdı.[/QUOTE tamam dedikten sonra ben zaten hic bisey yazmadim foto yollayip kesinti oldu dedim oda tamam dedi hayir sorun kaldirmasi şu bu değil zaten hersey onun icin bu kadar basit oluşu tuhaf olan yani zaten bekledigi birsey olmus gibo oldu hersey benim.uzuntum bu tabikide iyi yaptm o parasini vererek zaten almasaydi bugun ailesinden bieisine yollardim bende
ya dunden beri telefinda agliyorum benj burda mi birakcaksin evdenmi kaciyim napiyim diyorum banane git annenle evlen diyor annein dizinin dibinden gidemuyormusun diyor agliyorum benu umursamiyor
benim anladigim kadaryla sizin 1 okumayla akliniz almiyor biseyleri ben hic biseyde woz sahibi olmadim ne kadat tuhaf insanlar var gercekten beterin beteri vardir sozu dogruAnnenizin yaptiklari mi absurd? diger annenin mi?
Annenizin grrcek olduguna inanmak istemiyorum, bir kiz bir erkek annesi olarak.
Babanizi dusundugunuzu hic sanmiyorum.
"Ne ev istedim ne altin...ne telefon" diyorsunuz ama ailenin butce hesabinda soz sahibi olmaya niyetlenmissiniz.
Yas cok kucuk...anne yol yordam bilmiyor.
Ne bugun ne de 5-10yil evliligi dusunmeyin...diye akilverebilirim.
aynen oyle yapiyor bencede ama bu kadar dusuncesiz olamaz bir insan herseyi unutmus neyse ya uzuntum bile bitti diyebilirim herseyi anladim degerimi de anladim ve ustumden yük kalktiPsikolojide "yansıtma" diye bir olay var. Adam kendi annesinin özelliklerini sizin annenize yüklüyor...
evet bugünde bitti zaten hersey rahatlafim kendime yaşımdan buyuk tasiyacagimdan büyük yuk almisim 2 kisiyle ilski yasamisim hep sevgilim bana yuzul alirdi annesi 2. gun kendine alip takardi bu gibi coook sey aman cok üzülmusum bunca zamandir degmezmisBunları demiş adamın hareketlerine şaşırmayın daha fazla.
Sizin için de zararın neresinden dönerseniz kardır. Ayrılık acınızı yaşayın. Ve önünüze bakın.
Ben soz sahibi oldunuz demedim.benim anladigim kadaryla sizin 1 okumayla akliniz almiyor biseyleri ben hic biseyde woz sahibi olmadim ne kadat tuhaf insanlar var gercekten beterin beteri vardir sozu dogru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?