Nolursunuz akil verin bana nolur

Bi cacık olmaz bu adamdan neden bulunmaz hint kuması yerine koyup kendinizi paralamissiniz bu kadar anlamadim
Cok deger vermişim sanki hayatımda ondan baskasiyla.olamazmisim gibi oyle sadik kaldim ki yaptiklarina ragmen artik umrumda degiller her yerden sildim çıkardım hayatimdan ben ona neler verirken yaparken hep aglayan taraf ben kaldim

Eğer hala bu adamla bir gelecek düşünüyorsan affedersin ama fazla akılsızsın. Aynı yaşlardayız. Sevgilimin annesine ağlayarak yalvarmayı bırak, sevgilimin benle böyle konuşmasına göz yummazdım. Aklını başına topla lütfen. Gururun olsun biraz.

ya hersey cok değişti bi anda sizce neden biyle degildi eskiden o kadar farkli bir insandi ki

daha nişan evlilik olmadan çok fazla yüz göz olmuşsunuz.. ben resmi bir şey olmadan çiftin ailelerle çok görüşmesini tasvip etmiyorum..

yok bitti zaten herseyini yolladim sildim neyi var neyi yok yolladim utanmadanda aldi istedi hic olurmu falan demedi bitti yanu

kizlar size son olanlarida soyleyeyim beni hic aratip sormadi herseyi sildim kaldrdim hic arayip sormadi annem onu aradi fun aksam hesap nosunu istedi oda hemen yolladi bana 5268 tl para yollamisti buraya yerlescegi zaman paraya ihtiyac olur sen de kalsin demişti ve benden habersiz yollamisyi hesabima annem telefonu kapatr kaptnaz hesap nosunu atti çünkü annem ona atmazsan babani arayip atıcak kizim dedi oda hemen 1 dakika sa yolladi o kadar kirildim ki insan dur yollama bitmesin bu kadar kolaymi falan der hic bisey demedi bende bugyn hemen gonderdim parasini dekontunuda cektim gönderdim çünkü viraz kesinti yapti aldigimi sanmasin diye dekontu cekup yolladim sadece tamam yazdi o kadar incindim ki bu muydu degerim oda silmis kaldirmis fotolarimizi falan resmen ayrılmami beklemis bunca zaman

ha bide sunu söyliyim bu 5 bini yollamadan once bana sürekli sana telefon alayim 4 bine diyip duruyordu bende asla istemedm alirsan satarim parani harcama daha buraya tasincaksin biriktir demistim oda baya ısrar etti ben asla istemediğimi söyledim oda bana iste bu parayi yollamis ben harcarim sende kalsin ev falan tutunca ilerde lazim olur demisti baskasi olsa onu gayet kullanirdi hic bilmedi degerimi hic

Ya ben anlamadım ki.. Siz sevgilisiniz, ayrı şehirlerdesiniz, sen adamı yanında istiyorsun diye adamın annesine "oğlunun harçlığını sen karşıla gelsin bu şehirde otursun" mu diyorsun. Ben mi yanlış anladım?
Adamı yanında istiyorsan evleneceksin, evlenmeyeceksen yakın zamanda sabredeceksin ikiniz de ayrı ayrı çalışıp para biriktireceksiniz.
Siz daha sevgiliyken kv adayının diğer oğluna yolladığı paranın hesabını yapıyorsun. Bir de şimdiden gönder oğlanı diyorsun.
Ben genelde kv leri pek tutmam ama böyle bir gelin adayı hakkında oğlumu karşıma alıp ciddi ciddi konuşurdum. Muhtemelen öyle olmuş orda da durum...

s
sen duzgunce okumadigin anlamadigin seylere burnunu sokma ayni mesajlari tekrarliyor bazi insanlar formda hepsinin cevabi var ugrasamam

Eğer durdurulmak istiyorsanız blöf mü yapıyordunuz? Yalvarsa falan oluru var mı da bu ilişkinin?
Ayrılmışsınız daha neden resimlerinizi tutsun. Ne kadar sonra kaldırsa mantıklı olurdu sizin için?
Şu para olayında da neden bu kadar bozuldunuz anlamadım. İyi ki yolladınız, iyi ki engel olmadı. O kadar incindim ki bu muymuş değerim derken neden bahsediyorsunuz anlamadım. Bunu bir de dekontun resmini yollamanıza sadece tamam demesinden sonra yazmanız iyice anlamsızlaştırdı.
Bir sonraki mesajınıza istinaden de kendisine saygısı olan hiç bir kadın onu kullanmazdı.

t

Annenizin yaptiklari mi absurd? diger annenin mi?
Annenizin grrcek olduguna inanmak istemiyorum, bir kiz bir erkek annesi olarak.
Babanizi dusundugunuzu hic sanmiyorum.
"Ne ev istedim ne altin...ne telefon" diyorsunuz ama ailenin butce hesabinda soz sahibi olmaya niyetlenmissiniz.
Yas cok kucuk...anne yol yordam bilmiyor.
Ne bugun ne de 5-10yil evliligi dusunmeyin...diye akilverebilirim.

ya dunden beri telefinda agliyorum benj burda mi birakcaksin evdenmi kaciyim napiyim diyorum banane git annenle evlen diyor annein dizinin dibinden gidemuyormusun diyor agliyorum benu umursamiyor

Bunları demiş adamın hareketlerine şaşırmayın daha fazla.
Sizin için de zararın neresinden dönerseniz kardır. Ayrılık acınızı yaşayın. Ve önünüze bakın.

Psikolojide "yansıtma" diye bir olay var. Adam kendi annesinin özelliklerini sizin annenize yüklüyor...

benim anladigim kadaryla sizin 1 okumayla akliniz almiyor biseyleri ben hic biseyde woz sahibi olmadim ne kadat tuhaf insanlar var gercekten beterin beteri vardir sozu dogru

Bunları demiş adamın hareketlerine şaşırmayın daha fazla.
Sizin için de zararın neresinden dönerseniz kardır. Ayrılık acınızı yaşayın. Ve önünüze bakın.
evet bugünde bitti zaten hersey rahatlafim kendime yaşımdan buyuk tasiyacagimdan büyük yuk almisim 2 kisiyle ilski yasamisim hep sevgilim bana yuzul alirdi annesi 2. gun kendine alip takardi bu gibi coook sey aman cok üzülmusum bunca zamandir degmezmis

benim anladigim kadaryla sizin 1 okumayla akliniz almiyor biseyleri ben hic biseyde woz sahibi olmadim ne kadat tuhaf insanlar var gercekten beterin beteri vardir sozu dogru
Ben soz sahibi oldunuz demedim.
Tuhafim di mi ben? Yahut beterim...
Istediginiz akili size veremem.
Ben bir anneyim, 19..20..25 yasinda degilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…