Olabilir. Bak başlarda bir üye sana ilacın yan etkilerini yazmış. Beyin kimyasını değiştiren ilaçlar bazen istenmeyen sonuçlara yol açabiliyor. Doktor ne derse onu yapacaksın. Sakın hastaneye yatırır diye korkup doktordan gerçekleri saklama.Ağrı kesici bile içmeyen bi insandim ben iki hafta öncesine kadar sadece üç gün lustral içtim ondan olmuş olamaz peki doktor beni hastaneye falan yatırmaya kalkarsa napicam
Amin tek ihtiyacım olan şey bu ve bi insana en çok da bu lazım allahim hepimize sağlık versin akıl beden ve ruh sağlığı allahım burda bana yardım etmeye çalışanlardan da razı olsun onlara asla böyle bişey yasatmasinofff rabbim önce akıl ve vücut sağlığı versin
Olabilir. Bak başlarda bir üye sana ilacın yan etkilerini yazmış. Beyin kimyasını değiştiren ilaçlar bazen istenmeyen sonuçlara yol açabiliyor. Doktor ne derse onu yapacaksın. Sakın hastaneye yatırır diye korkup doktordan gerçekleri saklama.[/QUOTE
Haydi, git annenin babanın yanına onlar iftar yaparken sen de birkaç lokma bir şey ye. Sonra çıkın birlikte şöyle bir temiz hava alın. En kötüsünü atlattın gibi geliyor bana. Yarın zaten sınav telaşıyla geçer. Sen yalnız kalma yeter.Amin tek ihtiyacım olan şey bu ve bi insana en çok da bu lazım allahim hepimize sağlık versin akıl beden ve ruh sağlığı allahım burda bana yardım etmeye çalışanlardan da razı olsun onlara asla böyle bişey yasatmasin
B
Ağrı kesici bile içmeyen bi insandim ben iki hafta öncesine kadar sadece üç gün lustral içtim ondan olmuş olamaz peki doktor beni hastaneye falan yatırmaya kalkarsa napicam
Amin inşallah canımAmin tek ihtiyacım olan şey bu ve bi insana en çok da bu lazım allahim hepimize sağlık versin akıl beden ve ruh sağlığı allahım burda bana yardım etmeye çalışanlardan da razı olsun onlara asla böyle bişey yasatmasin
mide bulantın bıktırmış seni.kpss den dolayı stres yapmışsın.doktor randevuna git sana ilaç verecek ve rahatlayacaksınArkadaslar lutfen bana yardim edin kafamda surekli kendime zarar verme dusuncesi var daha once mide rahatsizligindan dolayi dahiliyeye gittim sorunun psikolojik dediler ne tahliller yaptirdim ama yok depresyon dedi dahiliyeci ogun bugun hersey daha da kotuye gidiyor kendimi oldurmekten korkuyorum surekli aklima bu fikir geliyo daha dogrusu hic gitmiyor pazartesi psikatri randevusu aldim ama o zamana kadar napicagimi bilmiyrm her an kendime zarar verebilirim
mide bulantın bıktırmış seni.kpss den dolayı stres yapmışsın.doktor randevuna git sana ilaç verecek ve rahatlayacaksın
Allah yardımcın olsun. savaş. kendini dinleme. sen güçlüsün. savaş ve başar. bunu yaparsın. yarınki sınavda başarılarAllahım kimsenin başına vermesin bunu kimin başında varsa da tez zamanda alsın götürsün başka bir hastalık olsa insana bu kadar koymaz mücadele edersin bi şekilde ama insanın kendisiyle mücadele etmesi hatta daha neyle mücadele ettiğini bilmemesi çok zor
Temizlik yakın tüm yok ama birşeye dokunma sayma gibi takıntılarım var kapıyı kontrol ederim elli kere belkide ocağın kapalı olduğundan emin olduğum halde defalarca kalkıp bakarım ama son zamanlarda kafamdaki bu balkondan atlama takıntısı bunları unutturdu bi nebzeOKB hastasi olabilirsin. Temizlik takintin da var mi?
Ataraksı doktor mu verdi? Kötü bir etki etmesin? Gece annen senin odanda uyusun. Erkenden yat. Uykunu al.Yarım ataraks içtim umarım biraz sakinlestirir daha kotu olmasın da.aslında başlarda midesinden bırakmıştım şimdi o geçti sayılır ama bu daha kotuymus
Allahyardımcın olsun. savaş. kendini dinleme. sen güçlüsün. savaş ve başar. bunu yaparsın. yarınki sınavda başarılar
faydası olur tabii ki.şimdi hatta bence bilgisayarı kapat.ekrana bakmak da mide bulandırır.pazartesi doktora da gidersin tedaviye başlarsın.yaşadıkların strestenYarım ataraks içtim umarım biraz sakinlestirir daha kotu olmasın da.aslında başlarda midesinden bırakmıştım şimdi o geçti sayılır ama bu daha kotuymus
her anne senın gıbı olmuyo be maralbu dusuncelerini ailen bilmiyodur ama
benim kizim oyle dusunse bi sn yalniz birakmam mesela
OKB işte. Öyle çok insanda öyle çok çeşidi var ki. Senin için en doğru ilacı bulunca rahatlarsın. Aslında terapiye de gitmen lazım. Doktor ne lazımsa söyler. İlaç mide bulantısı yapıyorsa onun için de ilaçlar var.Temizlik yakın tüm yok ama birşeye dokunma sayma gibi takıntılarım var kapıyı kontrol ederim elli kere belkide ocağın kapalı olduğundan emin olduğum halde defalarca kalkıp bakarım ama son zamanlarda kafamdaki bu balkondan atlama takıntısı bunları unutturdu bi nebze
Eskiden beri bizim evde var ataraks uykusuz kalınca annemden içiyordu yarım ben de iyiyim dedim biraz sakinleştiriyor sanki ama zaten akşamları değil de sabahları atak gibi yaşıyorumAtaraksı doktor mu verdi? Kötü bir etki etmesin? Gece annen senin odanda uyusun. Erkenden yat. Uykunu al.
Yarın sabah sınavına odaklan unutursun.Eskiden beri bizim evde var ataraks uykusuz kalınca annemden içiyordu yarım ben de iyiyim dedim biraz sakinleştiriyor sanki ama zaten akşamları değil de sabahları atak gibi yaşıyorum