Himm bence okb var sende. Cunku bende de var. Bende cok ileri seviyedeydi doktora da gittim olmadi sonra kendi kendimi dizginledim simdi daha az. Bende ayni bi yere gidiceksem biseyleri kontrol etmekten evden cikamiyorum. Bendeki intihar degildi ama dine kurana karsi kufurlu dusunceler aklima gelirdi. Cok fena temizlik takintim vardi bi giydigimi bi daha yikamadan giymezdim. Dolabimdaki kiyafetler hep katlidir ama odam daginik. Tek bi yere odaklanirdim. Yeni kiyafetlerim eskiycek diye giyemiyorum hep ayni seyleri giyiyorum bi bundan kurtulamadim. Ama merak etme sendeki sadece dusunce ve seni rahatsiz eden de bunu dusunmek, kendini öldurmezsin. Bu dusunceler sana zorla biseyi yaptiramaz ama zorla aklina gelirler. Doktora gidince prozac diye bi ilac veriyo bende faydasi olmamisti. Ama yine gitmekte fayda var en azindan konusarak bi rahatlama saglayabilirsin. Ben soyle azalttim, gezdim arkadaslarimla bulustum kendimi baska seylerle mesgul ettim dusunceleri kafamdan zorla kovmaya calistim. Bes dakkafa bir elim kirlendi diye yikardim durup dururken, sonra dedim ki yikamiycaksin elini pis oturcaksin. Dolabin degil odan da toplu olucak diye ne dusunursem tersini yaptim. Boylece kendimi kontrol etmeyi ogrendim. Sen de deneyebilirsin :)