nolur yardim edin tavsiye verin bana cok kotuyum

1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

Yanlis bisey mi yaptim oyleyse kuaura bakmayin acemiyim tam olarak yanlis yaptigin seyi söylerseniz hemen duzeltebilirim

Arkadaslar lutfen bana yardim edin kafamda surekli kendime zarar verme dusuncesi var daha once mide rahatsizligindan dolayi dahiliyeye gittim sorunun psikolojik dediler ne tahliller yaptirdim ama yok depresyon dedi dahiliyeci ogun bugun hersey daha da kotuye gidiyor kendimi oldurmekten korkuyorum surekli aklima bu fikir geliyo daha dogrusu hic gitmiyor pazartesi psikatri randevusu aldim ama o zamana kadar napicagimi bilmiyrm her an kendime zarar verebilirim
Gecmis olsun canim durumuna uzuldum bende cok stresli biriyim hatta depresyonda gibiyim benim gecmisten yasadigim sorunlardan dolayi stresliyim bende hep karamsar ve kotu dusunuyorum sizin stresiniz neydenndolayi oluyor bence hic yanliz kalmayin cunki yanliz kaldikca dahada kotu dusunur o durumda sizi mahfeder arkadas yada kalbalik toplumlara girin bol bol papatya cayi icin ruhunuzu genisletir

Gecmis olsun canim durumuna uzuldum bende cok stresli biriyim hatta depresyonda gibiyim benim gecmisten yasadigim sorunlardan dolayi stresliyim bende hep karamsar ve kotu dusunuyorum sizin stresiniz neydenndolayi oluyor bence hic yanliz kalmayin cunki yanliz kaldikca dahada kotu dusunur o durumda sizi mahfeder arkadas yada kalbalik toplumlara girin bol bol papatya cayi icin ruhunuzu genisletir[/QUOTE oyle yapmaya calisiyorum ilaclar biraz daha iyi gelmeye basladi bi de kendime sikilmadan yapabilicegim bi ugras bulsam tamamdir

Namazlarimi kiliyorum allaha sukur aksatmamaya calisiyorum en buyuk sifa allahtan allah sifa verecek insallah sizlerde dualarinizda beni de hatirlayin allah rizasi icin bana da dua edin

konunu okuyunca hemen yazmak istedim.sen benim 4 ay önceki halimsin resmen.benimde ufaktan takıntılarım vardı ama hepsi geçiodu.anlık şeylerdi.bir gün birinin balkondan atlayıp intihar ettiğini duyana kadar.o günden sonra acaba bende aklımı kaybedip atlarmıyım die ölüp ölüp dirildim.geceleri çok ağladım.eve kapandım içimden hiçbirşey yapmak gelmiyordu.çok korkuyordum.bu durum artarak devam etmeye başlayınca doktora gittim.anksiyete(kaygı bozukluğu )teşhisi koydu.ve ilac verdi.ilacı kullandığımda ilk zamanlar geçmiycek die ödüm kopuyordu.aynı senin gibiydim.ama 15 gün sonra yavaş yavaş azalmaya başladığını gördüm.gün geçtikçe daha iyi oldum.1,5 ay sonra falan çok nadir aklıma geliyordu.ondada çok korkmuyordum.dışarıda çıkmaya başlamıştım.iyiki doktora gitmişim.şu an 4 ay oldu.Allaha çok şükür iyiyim.yani hiç korku atağım olmadı.6 ay sonunda tekrar gel dedi doktorum.gidicem tekrar inş.yani canım hiç korkma.çaresiz dert yok.ölümden başka herşeyin çaresi var.ben yaşayarak gördüm.sakin ol.bı düşünceler gelince şunu düşün.zaten sen atlamaktan korkuosun.insan hiç korktuğu şeyi yaparmı?beyin oyunu bunlar.inş Allah ım sanada şifanı verain.çok iyi anlıyorum seni.sormak istediğin varsa sorabilirsin

X