Ailemle yaşıyorum ama bu fikir deli ediyor beni çok çaresiz olduğum için her yere yazdım lütfen kusura bakmayin10 yere ayni seyi yazmisin akadasim
ailen arkadasin yoikmu,tek basina klma yaninda birileri olsa daha guvende hissedersin kendini
Çaresizlikten her yere yazdım ama çok koruyun gerçektendışarı çık şimdi derin bir nefes al ve anlat derdini
başkalarının konusuna yazarsan itici gelebilir birşey söylenir kalbin kırılır
anlat bakalım hadi
Çok kotuyum yazicaktimÇaresizlikten her yere yazdım ama çok koruyun gerçekten
bu dusuncelerini ailen bilmiyodur amaAilemle yaşıyorum ama bu fikir deli ediyor beni çok çaresiz olduğum için her yere yazdım lütfen kusura bakmayin
neyin var tatlım anlat birazÇok kotuyum yazicaktim
Ibrahim bilgeni takip ediyor musun bilmiyorum ama böyle seylerde en kotu ihtimali aklina getir der kendine zarar verince ne olacak benim halim diye en kotusu dusun sonra allahin izniynen aklindan defet dusunceleriBugün bu halde kpss ye girdim bi de yarın yine giricem ama olayın bununla ilgisi yok sürekli aklımda takıntı kaldı kendimi öldürme fikri pazartesi randevum var psikiyatriden ama dayanabilickmiyim bilmiyrm
Sorun ne bilmiyorum ama lütfen ailenizi dinleyin. Çıkın yürüyün,kafanızı dağıtmaya çalışın. Odaya kapanmakla olmaz. Kafanızı dağıtmanız bu düşünceden uzaklaşmanız gerek bir an önce.Etkileyen şeyler çoktur tabi ama şu an aklımda bi tek bi fikir var kendimi öldürmek fikri bu beni çok korkutuyor kendimi bi odaya kapattim babam annem ilgileniyorlar yürüyüşe çıkalım diyorlar ama hiç halim yok korkuyorum