BEN ÖLMEDİYSEM TAKINTIDAN HİÇ KİMSE ÖLMEZ.. iLK önce kalk ve aynaya bak bu sadece bir takıntı çok daralıyorum dayanamayacak gibi oluyorum ama geçecek.. Neden? Çünkü hepsi aptal düşünceler.. deyip kendi telkin edeceksin.. Bende aynı şeyden muzdaripim ve emin ol daha kötülerini yaşadım.. Dediğimi yap ve sakinleş...Kendimi toparlamak için namaz kılıp dua ediyorum dedim ama regl olmuşum tam oldu allahım napicam boyle zaten takintiliydim ama onlar zararsız takıntıları bu takıntı beni oldurur
pek geçmiyo ama yaşamayı başarabiliyor insan bi süre sonraObk şüphe depresyon. .
Psikolojik destek al geçer. .
sakın öyle bir şey yapma. arkadaşların varmı. onlarla görüş. doktora gidene kadar oyalan. hayatrı düşün. hayat o kadar güzelki. ne yapacaksın kendini öldürüp ya. bak yaz geldi. güneş sıccacık. neşelen bir. silkelen.Arkadaslar lutfen bana yardim edin kafamda surekli kendime zarar verme dusuncesi var daha once mide rahatsizligindan dolayi dahiliyeye gittim sorunun psikolojik dediler ne tahliller yaptirdim ama yok depresyon dedi dahiliyeci ogun bugun hersey daha da kotuye gidiyor kendimi oldurmekten korkuyorum surekli aklima bu fikir geliyo daha dogrusu hic gitmiyor pazartesi psikatri randevusu aldim ama o zamana kadar napicagimi bilmiyrm her an kendime zarar verebilirim
ailene dedinmi bunuAilemle yaşıyorum ama bu fikir deli ediyor beni çok çaresiz olduğum için her yere yazdım lütfen kusura bakmayin
pek geçmiyo ama yaşamayı başarabiliyor insan bi süre sonra[/QUO
Siz nasıl atlattıniz atlatabiliyormu insan bunu çok pis bişey bu nerden buldu beni diyorum heppek geçmiyo ama yaşamayı başarabiliyor insan bi süre sonra
atmıyorum sen de kimsin desene o sese bak nasıl rahatlayacaksın sürekli tekrarlaİyi şeyler yazmışlar gideceğim doktor hakkında net te ama bilmiyrm umarım bunun bi ilacı vardır keşke benimki de başka bi takıntı olsaydı ama git kendini balkondan at gibi bi talimatıyla nasıl başa çıkilirki
Deniyorum bu çok saçma diyorum sürekli kendime saçma olduğunu da biliyorum ama yok ışte bu takıntı ömür boyunca nasıl kalicakki bugün bu takintiya yenik dusucem sanirim 00atmıyorum sen de kimsin desene o sese bak nasıl rahatlayacaksın sürekli tekrarla
hayır düşmeyeceksin bak önünde örnek var hala geliyor aklıma düşünce ama ben napıyorum uf çokta umrumda istediğini de diyorum içimdeki sese sende de öyle olacak yaşamını rahatlıkla sürdürebileceğin duruma geleceksin bunu sana yaşayan biri söylüyorDeniyorum bu çok saçma diyorum sürekli kendime saçma olduğunu da biliyorum ama yok ışte bu takıntı ömür boyunca nasıl kalicakki bugün bu takintiya yenik dusucem sanirim 00
Geçer mi gerçekten atlatır miyim off offf içimde öyle bişey varki göğsümü yirtick gibi oluyorumObk şüphe depresyon. .
Psikolojik destek al geçer. .