nolur yardim edin tavsiye verin bana cok kotuyum

Kendimi toparlamak için namaz kılıp dua ediyorum dedim ama regl olmuşum tam oldu allahım napicam boyle zaten takintiliydim ama onlar zararsız takıntıları bu takıntı beni oldurur

Derin bir nefes al ve sakinles bakalim ilk önce.
Sonra icinden gecenleri yaz buraya hem rahatlarsin biraz.
Korku gelir gider.. kalici degildir..onu kalici tutan anca kendinsin. Korkudan korkarak büyütme icinde bu duygulari.

Sürekli içimden bi ses atla balkondan diyo bu ne biçim bi takinti

Kendimi toparlamak için namaz kılıp dua ediyorum dedim ama regl olmuşum tam oldu allahım napicam boyle zaten takintiliydim ama onlar zararsız takıntıları bu takıntı beni oldurur
BEN ÖLMEDİYSEM TAKINTIDAN HİÇ KİMSE ÖLMEZ.. iLK önce kalk ve aynaya bak bu sadece bir takıntı çok daralıyorum dayanamayacak gibi oluyorum ama geçecek.. Neden? Çünkü hepsi aptal düşünceler.. deyip kendi telkin edeceksin.. Bende aynı şeyden muzdaripim ve emin ol daha kötülerini yaşadım.. Dediğimi yap ve sakinleş...

Pazartesi muhtemelen doktor ilaç verecektir, bugün ve yarın evde özellikle de yalnız kalmamaya dikkat et, yanında her daim birileri olsun olur mu

sakın öyle bir şey yapma. arkadaşların varmı. onlarla görüş. doktora gidene kadar oyalan. hayatrı düşün. hayat o kadar güzelki. ne yapacaksın kendini öldürüp ya. bak yaz geldi. güneş sıccacık. neşelen bir. silkelen.

Konuştum onlarda beni bunun geçeceğine ikna etmeye çalışıyorlar ama söylenenleri duymuyorum sanki bi de yarın sınava giricem nasıl olacaksa gerçi sınav umrumda değil yeterki bu gecsin

ben ilaçla ve kendimi telkinle atlatmaya çalışıyorum şu an 5 ay öncesine göre allaha şükür çok iyiyim(bende yıkanma takıntısı vardı tüm gün bayoda geçiyordu ve burda anlatamayacağım bi sürü takıntıyla cebelleştim, hala da cebelleşiyorum) pztesinden sonra herşey güzel olacak sizin için umarım iyi bir doktora denk gelirsiniz

İyi şeyler yazmışlar gideceğim doktor hakkında net te ama bilmiyrm umarım bunun bi ilacı vardır keşke benimki de başka bi takıntı olsaydı ama git kendini balkondan at gibi bi talimatıyla nasıl başa çıkilirki

Sakin ol ve durumu mutlaka ailenle paylaş.

Bazı ilaçların bu tarz yan etkileri olabiliyor.
Lustral kullanıyorum demişsin.Onun da böyle bir yan etkisi var :

Huzursuzluk (ajitasyon), zihin karışıklığı (konfüzyon), ishal, yüksek ateş veya yüksek tansiyon, aşırı terleme veya kalp atım hızınızda artma oluşursa. Bunlar, Serotonin Sendromu’nun belirtileridir. Nadir durumlarda LUSTRAL® ile birlikte başka ilaçlar aldığınız zaman bu durum gerçekleşebilir. Doktorunuz tedavinizi kesmek isteyebilir.

• Cildinizde veya gözlerinizde sarı renk oluşursa (bu karaciğer hasarını işaret ediyor olabilir)

• Depresyon (ruhsal çökkünlük) duyguları ile birlikte intihar düşünceleriniz oluyorsa

En kısa zamanda iyi bir doktorla görüşmeni öneririm.

atmıyorum sen de kimsin desene o sese bak nasıl rahatlayacaksın sürekli tekrarla

Lustrali üç gün kullandım sadece sonra midem fena olunca tekrar dahiliyeye gittim üç gündür de icmiyorum o da psikiyatrist gitmemi söyledi sınava gireceğim için sınavdan sonra giden diye düşündüm pazartesi gidicemde hemen ama o zaman nasıl geçicek pazartesiye kadar ve sonrasında ne olacak bimiyrm

atmıyorum sen de kimsin desene o sese bak nasıl rahatlayacaksın sürekli tekrarla
Deniyorum bu çok saçma diyorum sürekli kendime saçma olduğunu da biliyorum ama yok ışte bu takıntı ömür boyunca nasıl kalicakki bugün bu takintiya yenik dusucem sanirim 00

Arkadaşım öncelikle şunu bil ki o takıntılar o korkular sadece beyninde kalır asla uygulamazsin ne kadar aklına gelirse gelsin uygulamazsin o sadece seni korkutmak için orda ama sen beyninin sana yaptığı oyunlardan daha güçlüsun
kendine gel izin verme seni ele gecirmesine
yapacağın yaşayacağın çok güzel şeyler var inşallah
Benzer şeyler yaşadım emin ol yasayan çok kişi var ama herkes ölüyor mu
Hayır
herkes bir şekilde basedip hayatına devam ediyor

Deniyorum bu çok saçma diyorum sürekli kendime saçma olduğunu da biliyorum ama yok ışte bu takıntı ömür boyunca nasıl kalicakki bugün bu takintiya yenik dusucem sanirim 00
hayır düşmeyeceksin bak önünde örnek var hala geliyor aklıma düşünce ama ben napıyorum uf çokta umrumda istediğini de diyorum içimdeki sese sende de öyle olacak yaşamını rahatlıkla sürdürebileceğin duruma geleceksin bunu sana yaşayan biri söylüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…