nolur yardim edin tavsiye verin bana cok kotuyum

Deniyorum bu çok saçma diyorum sürekli kendime saçma olduğunu da biliyorum ama yok ışte bu takıntı ömür boyunca nasıl kalicakki bugün bu takintiya yenik dusucem sanirim 00
Yasarsin arkadaşım yaşarsın ben iki yilimi devirdim sen ilaçlarını kullan zor da olsa yalnız kalma
mesela ailenle yuruyus yap içinde firtinalar da kopsa yap
ve dua et ki ailen seni anlıyor ve sana destek veriyor

İyi şeyler yazmışlar gideceğim doktor hakkında net te ama bilmiyrm umarım bunun bi ilacı vardır keşke benimki de başka bi takıntı olsaydı ama git kendini balkondan at gibi bi talimatıyla nasıl başa çıkilirki
Sesi duyuyor musun yoksa hayal mı ediyorsun? Bak kendin de sesin gerçek olmadığının, takıntı olduğunun farkındasın. O talimatı veren kimse yok. O bir talimat değil zaten. Beyninin kimyası bozulduğu için sen kendin hayal ediyorsun. Sen atlamak istemiyorsun, hatta atlamaktan korkuyorsun. Ayakların, ellerin senin kontrolünde. Hiçbir ses sana istemediğin bir şey yaptıramaz. O ses sana her 'atla' dediğinde 's..tir git be, seni dinlemiyorum' de.

Doktora gidene kadar ailen her an yanında olsun. Kapılardan pencerelerden uzak dur. Ailenle dışarı çık, bir dondurma ye şöyle kağıt helvalı. Allah reglsin diye duanı duymamazlık etmez. Duanı da et. Kendini beş sene sonra tüm dertlerinden sıyrılmış olarak hayal et. Gerekirse her aklına geleni buraya yaz.

Arkadaşım öncelikle şunu bil ki o takıntılar o korkular sadece beyninde kalır asla uygulamazsin ne kadar aklına gelirse gelsin uygulamazsin o sadece seni korkutmak için orda ama sen beyninin sana yaptığı oyunlardan daha güçlüsun
kendine gel izin verme seni ele gecirmesine
yapacağın yaşayacağın çok güzel şeyler var inşallah
Benzer şeyler yaşadım emin ol yasayan çok kişi var ama herkes ölüyor mu
Hayır
herkes bir şekilde basedip hayatına devam ediyor
Umarim gecer umarım yenik düşmem aslında kendime bunu yaparsam ailem yıkılır onlara bunu nasıl yaparım ama ışte ya kendim peki ben nolucam bi pazartesi olsa da doktor belki yardımcı olabilirdi ama ilaçlar etkisini ne zamana gösterir kim bilir nerden buldu bu hastalık beni

Geçer inşallah. .
ilaç & terapi alın ..
rabbime güvenin ..
Allaha güveniyorum ona sığınıyorum bu düşünceden sonra ibadetlerine aksatmaya başladım bu takintidan başka bişey dusunemez oldum allah kimsenin başına vermesin

Umarim gecer umarım yenik düşmem aslında kendime bunu yaparsam ailem yıkılır onlara bunu nasıl yaparım ama ışte ya kendim peki ben nolucam bi pazartesi olsa da doktor belki yardımcı olabilirdi ama ilaçlar etkisini ne zamana gösterir kim bilir nerden buldu bu hastalık beni
Adı üstünde hastalık. Herkesin başına geliyor. Her şeyin çaresi var. Sen önce bir pazartesiye var, doktor ilacını versin, adım adım iyileşeceksin. Sen tüm seslerden daha güçlüsün.

Allaha güveniyorum ona sığınıyorum bu düşünceden sonra ibadetlerine aksatmaya başladım bu takintidan başka bişey dusunemez oldum allah kimsenin başına vermesin

Hepimizin takıntıları bar malesef. .
benimde temizlik,simetrik takıntım var ..
çok ilerlemişti.. artik çok yapmamaya çalışıyorum. .
Çünkü ilerliyor. .

Teskk
Sesi duyuyor musun yoksa hayal mı ediyorsun? Bak kendin de sesin gerçek olmadığının, takıntı olduğunun farkındasın. O talimatı veren kimse yok. O bir talimat değil zaten. Beyninin kimyası bozulduğu için sen kendin hayal ediyorsun. Sen atlamak istemiyorsun, hatta atlamaktan korkuyorsun. Ayakların, ellerin senin kontrolünde. Hiçbir ses sana istemediğin bir şey yaptıramaz. O ses sana her 'atla' dediğinde 's..tir git be, seni dinlemiyorum' de.

Doktora gidene kadar ailen her an yanında olsun. Kapılardan pencerelerden uzak dur. Ailenle dışarı çık, bir dondurma ye şöyle kağıt helvalı. Allah reglsin diye duanı duymamazlık etmez. Duanı da et. Kendini beş sene sonra tüm dertlerinden sıyrılmış olarak hayal et. Gerekirse her aklına geleni buraya yaz.[/QUOTE iyi bir hayal bile kuramiyorum ki hep aynı şey hani böyle ocağı kapattiginzi bilirsiniz ama yinede git bak diye durter ya onun gibi bi his

Lütfen kendine gel.. vesveseye ve takıntılara önem verdikce şişer, ustunde durmazsan söner Allah'in izniyle.. Odaklanmamaya çalıs o düşüncelere.. Mübarek aydayiz, kalk bi silkelen.. Ve tek sayıda bol bol İnşirah Sûresi oku.. Rabbim yar ve yardımcin olsun..

Adı üstünde hastalık. Herkesin başına geliyor. Her şeyin çaresi var. Sen önce bir pazartesiye var, doktor ilacını versin, adım adım iyileşeceksin. Sen tüm seslerden daha güçlüsün.
Bi pazartesiye varabilsem allahtan tek dileğim bu şu anda bu histen kurtulmak hastaneye yatmaya bile raziyim

Allaha
Lütfen kendine gel.. vesveseye ve takıntılara önem verdikce şişer, ustunde durmazsan söner Allah'in izniyle.. Odaklanmamaya çalıs o düşüncelere.. Mübarek aydayiz, kalk bi silkelen.. Ve tek sayıda bol bol İnşirah Sûresi oku.. Rabbim yar ve yardımcin olsun..
Allaha siginiyorum regl günümde olduğum için duaları da okuyamiyorum iyice savunmasız hissediyorum kendimi

iyi bir hayal bile kuramiyorum ki hep aynı şey hani böyle ocağı kapattiginzi bilirsiniz ama yinede git bak diye durter ya onun gibi bi his
Anlıyorum güzel kızım, ama bak senin şansın şu ki bu hissin gerçek olmadığının, sana kapalı ocağı tekrar tekrar kapattıran ses kadar saçma olduğunun farkındasın. Hep bunu düşün. Gerçek değil, beynin sana oyun oynuyor.

Ben de de il
Hepimizin takıntıları bar malesef. .
benimde temizlik,simetrik takıntım var ..
çok ilerlemişti.. artik çok yapmamaya çalışıyorum. .
Çünkü ilerliyor. .
Benim de ilk başta öyleydi takıntılarım bi yere beş kere dökün ocağı üç kere kontrol et ayakkabilari düzelt şeklinde en son da bu çıktı başıma keşke gene o takıntılarım olsaydı da bu olmasaydı

Allaha

Allaha siginiyorum regl günümde olduğum için duaları da okuyamiyorum iyice savunmasız hissediyorum kendimi
Bazıları belki bana kızacak ama sana şah damarından bile yakın olan Allah kadınlığının birkaç damla kanı yüzünden senden uzaklaşmaz, seni yalnız bırakmaz, seni dua etmekten alıkoymaz. Namaz kılamasan da aç ellerini dua et.

Anlıyorum güzel kızım, ama bak senin şansın şu ki bu hissin gerçek olmadığının, sana kapalı ocağı tekrar tekrar kapattıran ses kadar saçma olduğunun farkındasın. Hep bunu düşün. Gerçek değil, beynin sana oyun oynuyor.
İçimden ağlamak geliyor ama aglayamiyorum. Normalde çok kolay ağlayan biriydim nolduysa bu iki haftada oldu çok teşekkür ederim destekleriniz için umarım hiç böyle bişey yasamazsiniz

Ben de de il

Benim de ilk başta öyleydi takıntılarım bi yere beş kere dökün ocağı üç kere kontrol et ayakkabilari düzelt şeklinde en son da bu çıktı başıma keşke gene o takıntılarım olsaydı da bu olmasaydı
o_Oofff rabbim önce akıl ve vücut sağlığı versin :eek:

İçimden ağlamak geliyor ama aglayamiyorum. Normalde çok kolay ağlayan biriydim nolduysa bu iki haftada oldu çok teşekkür ederim destekleriniz için umarım hiç böyle bişey yasamazsiniz
Güzel dileklerin için teşekkürler. Bak birkaç dakika öncesine nazaran daha iyisin. Kendini bıraktın bizi düşünüyorsun. Böyle böyle iyileşeceksin. Kağıt helvalı dondurma yemeye ne zaman çıkacaksın?

Bu duygular, ağlayamaman hep son iki haftada beyin kimyanın değişmesinden kaynaklanıyor. Ya bir şey oldu, ya da daha önce aldığın ilaçların etkisi birden arttı veya azaldı. Tamamen fiziksel bir rahatsızlık. OKB ile yaşayan milyonlarca insan var dünya yüzünde. Sadece şu sitede bile kaç kadın var senin gibi.

B
Güzel dileklerin için teşekkürler. Bak birkaç dakika öncesine nazaran daha iyisin. Kendini bıraktın bizi düşünüyorsun. Böyle böyle iyileşeceksin. Kağıt helvalı dondurma yemeye ne zaman çıkacaksın?

Bu duygular, ağlayamaman hep son iki haftada beyin kimyanın değişmesinden kaynaklanıyor. Ya bir şey oldu, ya da daha önce aldığın ilaçların etkisi birden arttı veya azaldı. Tamamen fiziksel bir rahatsızlık. OKB ile yaşayan milyonlarca insan var dünya yüzünde. Sadece şu sitede bile kaç kadın var senin gibi.
Ağrı kesici bile içmeyen bi insandim ben iki hafta öncesine kadar sadece üç gün lustral içtim ondan olmuş olamaz peki doktor beni hastaneye falan yatırmaya kalkarsa napicam

X