Aklımı kaybediyorum nolur yardım edin 😢

Bugün çok kötü bi şekilde uyandım kızlar bebeğimi uyuturken sürekli piş piş diyorum o sesi duyarak uyandım başta annem söylüyor sandım sonra anladım sanırım garipten sesler duymaya başladım çok kötüyüm ağlıyorum Şuan ben şizofreni mi oluyorum 😢
uyurken ya da uyanırken duyduğunuz seslerin hiçbir önemi yok. ben de uykuya dalarken duyuyorum bazen. masum o sesler. kendi gölgenizden korkacak hale gelmişsiniz. kafanızı başka bir şeylerle meşgul edin

Peygamber değilsin. Kesin bilgi. O konuda için rahat olsun.:) şaka bir yana korkularını büyütmekten vazgeç. Sürekli korku üretiyor, korkularından korkup onları büyütüyorsun

Merhabalar arkadaşlar 2 ay önce doğum yaptım riskli gebelik süreci erken doğum vs çok stresli günler geçirdim, öncesinde de panik atak kaygı bozukluğu gibi sorunlarım vardı ancak uzun süredir nüks etmemişti. Doğumdan sonra kendimi depresif hissettim zaten psikolojik hastalık korkum vardı :KK43: ve korkmaya başladım acaba lohusa depresyonu mu geçiriyorum diye araştırdım biraz psikoza girip çocuğunu öldürenleri falan okudum aşırı korktum sonrasında bebeğime bakarken korkmaya başladım acaba bebeğimi canavar gibi görüp ona bişey yapar mıyım düşüncesi geldi aklıma ağlamaya başladım çok korktum 😢 annemin yanına geldim bi kaç gündür de akıl hastaları kendini peygamber sanarmış takip edildiklerini falan düşünürlermiş ya öyle düşünceler aklıma geliyor çok korkuyorum 😢 kendi kendime peygamber gibi mi hissediyorum kendimi diyorum mantıksız olduğunu biliyorum ama o an aklıma öyle ben peygamber miyim düşüncesi geliyor bu düşünce gelince çok korkup ağlamaya başlıyorum sırtımdan ter akıyor ben buna inanıyor muyum gerçekten yoksa istemsiz mi aklıma geliyor diye ayrımını yapamıyorum mantıksız olduğunu bilsem de şizofreni mi oluyorum ben nolur yardım edin psikiyatri ye gittim ilaç başladı bu arada ama hiç iyi değilim

Bismillah deyip bi kendinize gelin. Ne güzel bebişiniz olmuş. Saçma sapan şeyler araştırmayın. Çıkın yürüyüş yapın gezin böyle şeyler oturup düşündükçe beyniniz sizinle oyun oynar

Merhabalar arkadaşlar 2 ay önce doğum yaptım riskli gebelik süreci erken doğum vs çok stresli günler geçirdim, öncesinde de panik atak kaygı bozukluğu gibi sorunlarım vardı ancak uzun süredir nüks etmemişti. Doğumdan sonra kendimi depresif hissettim zaten psikolojik hastalık korkum vardı :KK43: ve korkmaya başladım acaba lohusa depresyonu mu geçiriyorum diye araştırdım biraz psikoza girip çocuğunu öldürenleri falan okudum aşırı korktum sonrasında bebeğime bakarken korkmaya başladım acaba bebeğimi canavar gibi görüp ona bişey yapar mıyım düşüncesi geldi aklıma ağlamaya başladım çok korktum 😢 annemin yanına geldim bi kaç gündür de akıl hastaları kendini peygamber sanarmış takip edildiklerini falan düşünürlermiş ya öyle düşünceler aklıma geliyor çok korkuyorum 😢 kendi kendime peygamber gibi mi hissediyorum kendimi diyorum mantıksız olduğunu biliyorum ama o an aklıma öyle ben peygamber miyim düşüncesi geliyor bu düşünce gelince çok korkup ağlamaya başlıyorum sırtımdan ter akıyor ben buna inanıyor muyum gerçekten yoksa istemsiz mi aklıma geliyor diye ayrımını yapamıyorum mantıksız olduğunu bilsem de şizofreni mi oluyorum ben nolur yardım edin psikiyatri ye gittim ilaç başladı bu arada ama hiç iyi değilim 😢
Hamıleyken yukselen hormonlarımız bebek cıktıgı an çakılıyor...Bu da beyın kımyalarımızıda etkılıyor..Şahsen ben 3 sene sonra normal olmaya basladım..Hatta ilk normal hıssettıgımde nasıl yanı suan buna takılmıyormuyum ay banane canım dedıgımı hatırlıyorum...Kolay degıl..Yasamayan bılemez...Okb gibisiniz sizde sanırım...Bunun bılıncınde olmakta guzel demıstı psıkolog bana...Saçma dusunmenın...Yok şöyle yaparmıyım boyle yaparmıyım dusuncelerınıze anlam yuklemeyın...Düşünceler gelır gecer bunun sebebı cocugunuzu cok sevdıgınız ıcın zarar vermemek ıcın oldugunu bılın sayet zarar verecek harekette bulunur ve etrafınızdakıler tarafından uyarılır ve soylenırse ıste olmaması gereken budur boyle dusunun...

Sakin olmaya calısın ve temız hava alın..Destek almakta ıyı gelebılır o ara tektım ve üstüne iyi hıssetmıyordum psıkolog ıyı gelmısti bana..

X