nolur yardim edin,nolur

:4:
ben olsam guven-E-mezdım, zira daha once beraber ıken aldatmış olan adam ayrı ıken kesın yapar dıye düşünürüm ve o 2 senede ne yaptı ne ettı dıye içim içimi kemirir yer bıtırır...

sen onu 2 kez aldatmıs olsan ve yakalasa senı o affedermıydı? emin ol affetmezdı ve senın ne or....luğun kalırdı ne adiliğin ne aşağılıklığın ve daha nıcelerı, banlanmıyım sımdı yazıpta...

anlatabıldım mı ablam?

anladim abla :), sagol yorumun icin.
2 kere aldatmasini asla affetmiycem,artik sadeeeccee oluruna biraktim.
ona dair hayaller kurmuyorum,boynumdan kolyesini cikardim.
biliyorum ogrense benim bu dusuncelerimi uzulur.
diyorumya hani askerde diye o yuzden dahada agir gelir. duygusallasti.
Ama kendisi yapti,kendi bu guven duvarini ardi ardina yikti.

soyle dusununse, burya yazmadiklarimda var daha size.
Onlari yazsam su an zaten hayir diyenler hayli hayli hayir der uzerine basa basa.
Kesinlikle ayril diye siddetle baski yaparlar.
Yapsalarda cok cok haklilar zaten.

Ben artik onsuzda olabilirim,alistim.
Eger askerden once yasadiklarimizdaki ayni karakteri sergilerse 2 sene sonra cevabim belli,ayni hataya ikinci kez dusmuycem.
Zaten kendime hep derdim burda yorumlari okurken, egerki birileri uyarma geregi duyuyosa beni,bi terslik vardir bu iste.
iste egerki 2 sene sonrasinda gorursemki degismis,askerden sonra sadik kalmak nasil olur ogrenmis.
iste o zman tekrar gozden gecirirm onun sozlerini.
gonlumdeki sevgime degil sozlerine kulak asarak ama, cunku hataya dusmek istemiyorm.

hadi akrabalığı aldatmayı geçtimde bu iki sene bana çok saçma geldi kusura bakma
nolucak yani onun seni iki sene boyunca aşkla bekliyeceğinimi sanıyorsun
ayrıca sadece oda değil sende bıkacaksın bir süre sonra 2 yıl sonra telefon açıp hadi beni istemeye gelin mi diyeceksin

iki sene evet sacma birz.ama ailem istiyor.onlari ezip gecemem
mecburuz daha yasimiz kucuk ben 19 um okulumu bitirmedim daha.
Ama bence yinede bu 2 sene onun askerden sonra nasil birisi oldugunu gormek icin guzel bi firsat.
hayir zaten istemeye gelin denilmez, oyle bisey olmaz, bu zman icinde bakicam uzaktan.
arastiricam,ve ilerde oan geldiginde karsima alip konsmayi istiycem ailemden

Yorumlara hic bakmadan yazıyorum eminim herkes aynı fikirde..
Tatlım annengil :-) kesinlikle dogru söylüyor mutlaka dinlemelisin onları senin üzülmeni istemiyorlar çünkü haklılarda bu adam seni üzer....
1. si ve en önemlisi aldatması, her davranışıyla ideal bir erkek te olsa isin icine aldatma giriyorsa hiç arkana bakma çünkü bu huy asla değişmez, karakter yapısıdır...
2 akraba evliligi; zararlarını biliyorsun...
Birde sen sanırım üniversite okuyorsun o okumadı... Bu bile secim olmalı aslında...
Belki bir süre üzülürsün ama sonra emin ol " iyi ki" dersin...

evet ablacim bencede hakli zaten ailem,o yuzden zaten onlari ezip konusmayi dusunmuyorum.
aldatmak karaktermidir,degilmidir gorucem bu 2 sene icinde.
askerlikten sonra nasil birisi olmus, degisimler neler bakicam.
2inci akraba evliligi demissin,akraba evliliginin risklerini biliyorum evet abla.
yuksek meslek okulu okuyorum,turkiyede universiteye es deger asaga yukari.
okul okumam benim dusuncelermi farkli kilmaz,modern ve cag disi farki olmaz diye dusunyorum ben benden oturu.
cunku ben modernlikten daha cok kulture bagli biriyimdir,ve ustune ailem agirlikla islam uzerine buyuttugu icin,sorun olmaz
gibi geliyor.

simdilik zaten kalbimi dinlemiyorm ve 2 sene sonrada dinlemycem insallh
sadece egerki degisim gorursem o an degerlendirmeye alicam,onun sozlerine bagli olucak kararim.
su anki bana gore ayrildik,yada askiya aldik diyelim. iyikimi diycem ilerde ogrenicem.
bunu ona soylemiycem cunku konsmamamiz gerek ve bunu ogrenince arar konusmak icin hic durmadan
aciklama bekliyorum diye. Allahima biraktim gelecigmizi,o en dogrusunu bilir.

ne olursa olsun böyle bi erkekden uzak dur yanan senolursun sonunda
aldatmaların sonuda gelmez
bi insan 7 sinde ne ise 70 indede aynı olur unutma değişmez boşşaaa hayatına yazık etme
soldurma gencliğini aşkla ziyan etme

Bence gereksiz bir bekleyiş içine girme hayatını da heba etme..Okulun varmış başka kişi mi kalmadı? Nedir bu sözler şunlar bunlar, kimbilir karşına kimler çıkacak. Hem emin bile değilsin sevginden, sevgisinden neden kendini bağlıyorsun. Bence anneni dinle yokmuş gibi davran hayatına bak aman sonra hakkımda ne düşünür filan diye de düşünme hiç. O seni aldatırken düşünmedi çünkü.
4 sene sırf y.dışına gitmek için bekler mi demişsin bekler neden beklemesin hele kafasına soktuysa 10 sene de bekler bu şekilde sevgisini ölçemezsin.
Bence hayatına bak..

Askerdeyken sana soykedigi fikirleri olumludur. Emin ol askerden geldikten sonra degisicektir. Eşim askerligin cok farkli bi ortam oldugunu soyledi. İstrr istemez degisior erkekler orda dedi.
Hakkinda hayirlisiiii..

Son düzenleme:
sonuca vardim arkadaslar.ayrildim..
istemiyorum bir omur boyu teredduetlerle guvensizliklerle yasamak.bu beni oldurur.bu forumda cok fazla kisi nisanliylen sevgiliyken ilgiliydi simdi evlendik ayrilma asamasindayiz cok degisti kocam diyen var.sevgiliyken ilgili olanlar bu duruma gelebiliyosa biz daha sevgiliyken problemler yasiyoruz nasil bi gelcek bekleye bilirki bizi. evlilik bana gore sacma bisy kendi fikrimce.yada hnayat beni buna inandirdi.yuk istemiyorum ben sirtimda.su an mesala tek derdim okul e tabi bide su ayrilik derdimi atlatma cabasi. ama okul stressinden memnunum ben.ve evlenmeyede niyetim yok. bu okuldq bu seneyide eklersek 4 senem var. meslegimi elime aldiktan snra bi 3 senelik daha okumayi dusunuyorum baska bi dalda.yada ise baslarim bilmiyprum.derdim tasam okul is olsun artik bindan sonra tek istegim bu.

su an en en pisman oldugum sey... ailemin yuzunu yere egdirmek oldu..

eski sevgili eski dost olurda eski anne baba diye bisy olmaz .onlar hep yanimdaydi.ama ben..pismanim

herkese ayri ayri tesekkurler kizlar.usenmeden yazdiniz burya.sukur bana yakisani sectim kalbimin esiri olmadim.uyandim artik.buda sizin sayenizde.tekrar tesekkurler saglicakla kalin..ayparcam11

Back
X