nolur yardim edin,nolur

Adam hem aldatmış hem de akraba.
Hala hayırlı mı diyorsun?
Bulunmayan Hint kumaşı mı kendisi?

ablacım üzülme kırılma bana ama sen bu çocuktan uzak dur bence..
1)annen haklı, akrabayla evlılık zor oluyor, çocuk durumunu falan gecıyorum. bı kavga etsenız ayrılsanız el insanı gıbı rahatça kopamazsınız, annen kardesını atabılır mı? ınsanlar ayrılma noktasına geldımı öyle çirkinleşebiliyorlar ki... yüzyüze bakan akrabalar ıcın bu hıc hoş değil... bi laf etsen ters anlaşılabılır.
2)senı kac kez aldatmış. bu senın yakaladığın kadarı, ya dahası varsa??..
3)yurt dışından sevgılısı olmuşsa belkıde gerçekten derdi yurt dışına yerleşmek, insan oğlu çiğ süt emmiş bilmezsinkiii...
kişi kendinden bilir işi derler, senin içinde kötülük yok diye karşındaki ınsanın da içi iyi sanıyor olabilirsin.
4)çocuk daha askerdeyse, demekki 19-20 yaslarında falansın sende en fazla.. tecrubesızsın, hayata dair, evliliğe dair cok fazla bi tecrüben yok.. hayaller ile gerçekler cok farklı..
5)insanlardan ne kadar çok şey beklersen o kadar üzülürsün.
6)dürüst bi kızsın belli, anneme verdiğim sözü tutmalıyım ki o da bana verdıgı sözü tutsun demenden belli. ben onun 2 sene bekleyecegını sanmıyorum. hele de senın dıplomanı almanı bekleyecegını hıc sanmıyorum. gözden ırak olan gönülden de ırak olur derler kiii sen gönlünden de ırak edeceksın, sesini duyurmayacaksın bıle ona... annenlere de zaten guvenmıyor boşuna bel bağlamaz o çocuk sana... önüne bakar.

senın anlattıklarına göre yazabıleceklerım bunlar.. bence uzak dur. annenlerın senın yasından daha fazla tecrubesı var hayata, aile ilişkilerine dair.. büyük sözü dinlemek ve istişare etmekten zarar gelmez..

Adam hem aldatmış hem de akraba.
Hala hayırlı mı diyorsun?
Bulunmayan Hint kumaşı mı kendisi?

+ intihar etmis. Yarin obur sorumluluk agir gelince ne olacak. Evlilige hazir mi acaba?

Konu sahibi cok pisman olursun cokkkk...

Ayrica ruyanda gormen hayirli oldugunu degil , onun bilincaltinda yer ettigini gosterir.

Son düzenleme:
Bak arkadaşım.
Herif seni 2 kez aldatmış.
Üstüne birde akrabasınız ve aile bu kadar karşı,artı olarak ilerde maddi imkanlarınızı ailesi için zorlayabilecek birisine benziyor.
Hiç bulaşma derim,gerek yok kendini üzmeye,kapat gitsin.
Zaten o türkiye de sen yurtdışında yani görüp görüp aşk acısıda çekmezsin.
Bulursun orada kendine göre,ailenin isteyeceği birini.
Düşünsene annen kardeşinin oğlunu sana istemiyor,layık görmüyor.
Sen neden üsteliyorsun ki?
Zaten sevilecek iyi bir tarafı olsa annen oo bundan iyisi olmaz,yiğenim hem vereyim kızımı aklımda kalmaz derdi.
Kendini üzme..
Yol yakınken dön..Hatta mümkün oldugundan çabuk dön,ve hatta dönerken koşa koşa dön:4::34:

peki hayallerimiz?
caresizim,bitkinim ben ya

Dua edinki evli değilsiniz

burda aldatılmış ve çocukları olan bir çok bayanın konusunu okudum

bazılarının alnından öpesim geliyordu.

kocasının aldattığını öğrenince hayatını ayıran,kararlı bayanlara hayranım

hayatım sana değer veriyorsa bu adam elbette telafi etmek için çabalayacak. ama sen 2 yıl görüşmemeliyiz diyosun. sana bu çocuk ne yapabilir güvenebilmen için onu affedebilmen için. 2 seneye kim öle kim kala. 2 sene sonra mı devam edeceksiniz kaldığınız yerden bence görüşmelisiniz zaten sadece telefonla görüşüyorsunuz. görüşün ki birbirinize tutamayacağınız sözler vermeyin. 2 sene sonra belki biriniz soğumuş olacaksınız istemeyeceksiniz ya da bi başkasına gönlünüz kayacak diğerinize yazık olacak. ama görüşürseniz bu ilişki devam edecek ya da etmeyecek zamanla anlarsınız birbiriniz için doğru olup olmadığınızı bence

konusamayiz,olmazki
aileme soz verdim,ablam eger konusrsan bizi silmis olursun diyor.
o o kdr eminki kendinden,seni birakmam diyor.
calisicam cabaliycam diyor.
ailesine rest cekti,onlara para yollmayip birikitricem diyor.

Bir de hayallerimiz demişsin bir yerde.
Aklını başına al kardeşim.
Seni aldatan adamla hayal kurarken miden bulanması gerekiyor.
Aldatılan kişiden ay-rıl-mak ge-rek!
Ayol flört ederken aldatan evlenince neler yapar,hiç mi düşünmüyorsun?

ablacım üzülme kırılma bana ama sen bu çocuktan uzak dur bence..
1)annen haklı, akrabayla evlılık zor oluyor, çocuk durumunu falan gecıyorum. bı kavga etsenız ayrılsanız el insanı gıbı rahatça kopamazsınız, annen kardesını atabılır mı? ınsanlar ayrılma noktasına geldımı öyle çirkinleşebiliyorlar ki... yüzyüze bakan akrabalar ıcın bu hıc hoş değil... bi laf etsen ters anlaşılabılır.
2)senı kac kez aldatmış. bu senın yakaladığın kadarı, ya dahası varsa??..
3)yurt dışından sevgılısı olmuşsa belkıde gerçekten derdi yurt dışına yerleşmek, insan oğlu çiğ süt emmiş bilmezsinkiii...
kişi kendinden bilir işi derler, senin içinde kötülük yok diye karşındaki ınsanın da içi iyi sanıyor olabilirsin.
4)çocuk daha askerdeyse, demekki 19-20 yaslarında falansın sende en fazla.. tecrubesızsın, hayata dair, evliliğe dair cok fazla bi tecrüben yok.. hayaller ile gerçekler cok farklı..
5)insanlardan ne kadar çok şey beklersen o kadar üzülürsün.
6)dürüst bi kızsın belli, anneme verdiğim sözü tutmalıyım ki o da bana verdıgı sözü tutsun demenden belli. ben onun 2 sene bekleyecegını sanmıyorum. hele de senın dıplomanı almanı bekleyecegını hıc sanmıyorum. gözden ırak olan gönülden de ırak olur derler kiii sen gönlünden de ırak edeceksın, sesini duyurmayacaksın bıle ona... annenlere de zaten guvenmıyor boşuna bel bağlamaz o çocuk sana... önüne bakar.

senın anlattıklarına göre yazabıleceklerım bunlar.. bence uzak dur. annenlerın senın yasından daha fazla tecrubesı var hayata, aile ilişkilerine dair.. büyük sözü dinlemek ve istişare etmekten zarar gelmez..

anladim dmek istediklerini abla.
peki sey sorucam.
egerki beklerse? o zmn bi umut varmi sence?
o zmn guvenebilirmiyim sence?

Bak arkadaşım.
Herif seni 2 kez aldatmış.
Üstüne birde akrabasınız ve aile bu kadar karşı,artı olarak ilerde maddi imkanlarınızı ailesi için zorlayabilecek birisine benziyor.
Hiç bulaşma derim,gerek yok kendini üzmeye,kapat gitsin.
Zaten o türkiye de sen yurtdışında yani görüp görüp aşk acısıda çekmezsin.
Bulursun orada kendine göre,ailenin isteyeceği birini.
Düşünsene annen kardeşinin oğlunu sana istemiyor,layık görmüyor.
Sen neden üsteliyorsun ki?
Zaten sevilecek iyi bir tarafı olsa annen oo bundan iyisi olmaz,yiğenim hem vereyim kızımı aklımda kalmaz derdi.
Kendini üzme..
Yol yakınken dön..Hatta mümkün oldugundan çabuk dön,ve hatta dönerken koşa koşa dön:4::34:

acikcasi annem o ksiye karsi degil, sadce birkimi olmadigi icin olmaz dedi.
hani sordum neyini duydunz kotu bisymi duydunz diye.Hic bisy duymadim herkese gorede iyi birisi dedi.
ama bu yasta bu birikimle olmaz diyor

aileninde bir bildiği vardır mutlaka senin için en iyisini istediklerine eminim. o zaman görüşmeden 2 sene bekleyin. vakti gelince değerlendir karşına tekrar çıktığında. güvenmedikten sonra hala aşığım deyip sakın yelkenleri indirip evlenme. 2 sene bekleyip gerekirse 2 senede sana güven versin önce sonuçta aldatmış intahara kalkışmış sağlıklı düşünemiyor bazen belli ki

acikcasi annem o ksiye karsi degil, sadce birkimi olmadigi icin olmaz dedi.
hani sordum neyini duydunz kotu bisymi duydunz diye.Hic bisy duymadim herkese gorede iyi birisi dedi.
ama bu yasta bu birikimle olmaz diyor
Bak o kadar şey yazmışım hala bir noktaya odaklanıp onu savunmaya çalışıyorsun:50:
Biz ne dersek diyelim annen he der demez koşacaksın o adama..
Mutluluklar sana:50:

Aldatmaktan bahsedene kadar yorumum olumluydu ama madem işin içinde aldatmak var gerisi solda sıfır. Aldatmanın türü olmaz, ne şekilde olmuşsa olmuş sonuç olarak sen aldatıldın. Bir kere aldatan neden birkez daha aldatmasın ki? Ki birden fazla aldatıldığını yazmışsın. Günahın cazibesi insanoğlunu çeker. İyi düşün derim, anlattığın kadarıyla o kişiden sana yar olmaz.

Umarım kendin için doğru kararı verirsin.

aileninde bir bildiği vardır mutlaka senin için en iyisini istediklerine eminim. o zaman görüşmeden 2 sene bekleyin. vakti gelince değerlendir karşına tekrar çıktığında. güvenmedikten sonra hala aşığım deyip sakın yelkenleri indirip evlenme. 2 sene bekleyip gerekirse 2 senede sana güven versin önce sonuçta aldatmış intahara kalkışmış sağlıklı düşünemiyor bazen belli ki

benim duymak istediklerim buydu belki.
cok sagol ,sana oyle tesekkur ederimki

olmuyor kizlar gercektn olmuyorkusura bakmayin,o kdr yasanmislik varken
kestirip atilmiyor hic bisy.

aptalim belki,farkindayim

artik egerki yine yaparsam yine aldatirsam sadece sen degil ailem bile yuzume tukurucek bunu biliyorum,hepsi senin yanini tutyor.
bende serefsizin biriyim,frkindayim uzdum seni diyor
ama olmuycak diyor..

100 kisiye sorsan 1 i savunmaz onunla evlenmeni. Kalbine soz gecirmen gereken bir zamandasin. Bile bile lades deme ileride cok pisman olacaksin. Sonra ne yaptim diye kafana vuracaksin.

seni sevdiğini söylerken başka arayışlara girebilmişse üzgünüm ama o adam masum değildir. sevgisinden de şüphe etmek gerekir. çok iyi düşün..

kizlar gercekten umutsuzmu?
gercekten hersey bitmelimi"?
iyi bisy soyleyecek biri yokmu hic? hani bendede aynisi oldu snra mutlu son diyen birisi?

benim duymak istediklerim buydu belki.
cok sagol ,sana oyle tesekkur ederimki

olmuyor kizlar gercektn olmuyorkusura bakmayin,o kdr yasanmislik varken
kestirip atilmiyor hic bisy.

aptalim belki,farkindayim

artik egerki yine yaparsam yine aldatirsam sadece sen degil ailem bile yuzume tukurucek bunu biliyorum,hepsi senin yanini tutyor.
bende serefsizin biriyim,frkindayim uzdum seni diyor
ama olmuycak diyor..

merak ettim yaşadıklarınız anlatabilirmisiniz özel değilse

olmuycak kıslar diyosunuz zaten affetmişiniz neden konu açtınız

kararını veren insan neden konu açma ihtiyacı hisseder

merak ettim yaşadıklarınız anlatabilirmisiniz özel değilse

olmuycak kıslar diyosunuz zaten affetmişiniz neden konu açtınız

kararını veren insan neden konu açma ihtiyacı hisseder

o beni mutlu eden kisi.
benden daha cok dusunuyor bzi,mesela su an aklima gelen sskerde kendi kunye yaptirmak istedi bzim ismimizle ve ardina..bir omur yazisi.

bilmiyorum,hani gelecegimzin oyle hayallerini kurdukki.
ama yine cumle soyle olucak, 'seni dusunen kisi nasil aldatabilir?"
iste bu srouya cevap veremiyorum,olmuyor...

neden affettinde geri konu actin.

affettim cunku daha yapmiycagina inandim, ama..of
iste icimde hep o korku var,hep bisyler var acaba diye

sen zaten dünden razısın ona da ben yinede yazayım.

1-seven adam gerçekten aldatmaz eğer birşeyler bittiyse bu yolu seçer.hemde 2 kez aldatmış

2- bir kez aldatan bence bunu tekrarlar çünkü affedilmeye alışmıştır ki bunun örneklerini çok gördük.

3-o senin akraban ilerde sorun olursa bu ikinizi değil tüm aileyi bağlar millet birbirine girer.

4-umarım ilerde buraya 3.kez aldatıldım diye bi konu açmazsın.

mutluluklar.

Son düzenleme:
Back
X