nolur yardim edin,nolur

kizlar evet tabikide haklisiniz cocuk konusunda.
Ama sunu belirtmek isterim, ben nasip olursa tup bebek laboratuvar bolumunde bi meslek edinecegim.
onun uzerine okuyorum.

yani bunu kesinlikle goz ardi etmiyorum, haklsiniz tehlikeli.
Ama meslegimden dolayi care var buna diyorum. Istersem her turlu tahlil/testi yapa bilirim zamani gelince.
Ve dedikleri,hastalikli genleri ayirma teknigide var bildiginz gibi.

Sunuda soylemek istiyorum.
dun atladim maalesef bu konuyu.
2 nci aldatma durumunda soyle bi sey oldu.
Kiz ilgi istedi,yeltenme gibi bisy oldu onun tarafindan.
Ama sonra hayir ben ayparcami seviyorum daha arama beni dedi ve irtibati kesti.
irtibati kestigini biliyorum cunku o kiz soyledi.
bana o gun konsmadik dedi,ama konstuklarini ogrendim. Ben bitti,yalan soyledin dedim.
ben ayrildigimda kiz beni aradi, yanlis yapiyorsun dedi.
bana yuz vermedi X,o seni seviyor dedi.

Kendine tutunacak bahaneler arıyorsun, hakkında hayırlısı olsun .....

Ayparçam, yazmayacaktım ama içimdekileri dile getirmezsem belki vebali olur diye düşündüm..
Madem danışmak istemişsin bende içimden geçenleri söyleyeyim..
Sen bu adamı sevmiyorsun, sadece bağımlı hissediyorsun..
Bu adama değil onun adına kurduğun "HAYALLERE" takılıp kalmışsın..
Hayalinde temiz masum bir sevgi var ama gerçekte ki adam senin kendi iç dünyanda sevip büyüttüğün, anlamlar yüklediğin kişi değil..
Ailen tutucu mu bilmiyorum ama sanırım bulunduğun yerde karşına başkasının çıkma ihtimali çok az ve sen bu adamda bu yüzden tutulup kalmışsın..
Evli biri olarak söylüyorum bu adamın psikolojik dengesizlikleri var ve inan ki böylesi ne kadar sevsen de çekilmez..
Evlilik ne yazık ki toz pembe değil, bırak dengesizini dengelisi ile bile çok zor..
Bence acilen kendine bir psikolog bul ve şu "HAYALLERİ" kaybetme korkusundan kurtul..
İçinde bulunduğun psikolojik durum ne yazık ki ailenin söylediklerini ve de burada yazılanların hiç birini algılaman ve anlaman için yeterli değil..
Ne kendine ne ailene eziyet etme, seven insan başkasına yan gözle bakamaz midesi bulanır..
Bunu asla unutma!
Demek ki o sevgisinde samimi değil..
O yüzden en önce yapman gereken şey bir danışmana baş vurmak ve sağlıklı düşünebilmek için yardım almak..
Bak burada 100 kişiden 99 u aynı şeyi söylüyor ve demek ki herkes aynı şeyi söylüyorsa bunda bir haklılık payı var..
Tavsiye istiyorsan al sana tavsiye, her şeyden önce git psikolojik olarak yardım al, sonra insanlar sana neden hep karşı çıkıyor kafanda ölç - tart..
Yoksa biz sana ne dersek diyelim sen hep "AMA" diyeceksin..

♥gözyaşı♥;32331320 .!.:
Ayparçam, yazmayacaktım ama içimdekileri dile getirmezsem belki vebali olur diye düşündüm..
Madem danışmak istemişsin bende içimden geçenleri söyleyeyim..
Sen bu adamı sevmiyorsun, sadece bağımlı hissediyorsun..
Bu adama değil onun adına kurduğun "HAYALLERE" takılıp kalmışsın..
Hayalinde temiz masum bir sevgi var ama gerçekte ki adam senin kendi iç dünyanda sevip büyüttüğün, anlamlar yüklediğin kişi değil..
Ailen tutucu mu bilmiyorum ama sanırım bulunduğun yerde karşına başkasının çıkma ihtimali çok az ve sen bu adamda bu yüzden tutulup kalmışsın..
Evli biri olarak söylüyorum bu adamın psikolojik dengesizlikleri var ve inan ki böylesi ne kadar sevsen de çekilmez..
Evlilik ne yazık ki toz pembe değil, bırak dengesizini dengelisi ile bile çok zor..
Bence acilen kendine bir psikolog bul ve şu "HAYALLERİ" kaybetme korkusundan kurtul..
İçinde bulunduğun psikolojik durum ne yazık ki ailenin söylediklerini ve de burada yazılanların hiç birini algılaman ve anlaman için yeterli değil..
Ne kendine ne ailene eziyet etme, seven insan başkasına yan gözle bakamaz midesi bulanır..
Bunu asla unutma!
Demek ki o sevgisinde samimi değil..
O yüzden en önce yapman gereken şey bir danışmana baş vurmak ve sağlıklı düşünebilmek için yardım almak..
Bak burada 100 kişiden 99 u aynı şeyi söylüyor ve demek ki herkes aynı şeyi söylüyorsa bunda bir haklılık payı var..
Tavsiye istiyorsan al sana tavsiye, her şeyden önce git psikolojik olarak yardım al, sonra insanlar sana neden hep karşı çıkıyor kafanda ölç - tart..
Yoksa biz sana ne dersek diyelim sen hep "AMA" diyeceksin..

canim sagol uzunca yazin icin oncelikle.
Karsima baskasi cikmaz gibi bi durum yok.Kalabalik bi ortam var bu kaldigim yerde.
evet haklsiniz, 100 kisiden 99 u bile degil hepsi aynisini soyledi.
Ben daha neyi goze aliyorsam anlamiyorumki.

Dogrusu aslinda biraz kendime sordukca,endiselerimi farkediyorum.
Farkediyorumki bu konuya yazdiklarimla askina esir dusmus birisi gibiyim,uzaktan bakinca.
Ama ben aslen hep mantigin ne dedigi kalbin sesinden once gelir diyen biriym.

Onsuz yasayabilirmiyim? dusununce,evet gibi ya.
Ama korkum galiba su benim, onun benim icin cabaladigini agladigini gordugummde..
hani sanmayin dayanamiyor goz yasina felan diye.
Benim kafamdaki soru sadece, 'acaba benim icin boyle aglayan biri bidaha karsima cikarmi??'
Bana cok deger veriyor,bilmiyorum size belki yansitamam burda bunu ama.
Evlilik hakkinda konusan hep o,acele etme diyen hep ben oldum.
Hayal kuran, soyle guzel olucak boyle gzel olucak diyen hep o.
Ama nasilsa ne oluyosa anlamiyorum ve birden bi anlik bi hata yapiyor,aldatmak gibi.
Sonralari cok cok pisman oldugunu goruyorm.
2 inci aldatmaya yeltenmesindede son anda dondu, sonunda hayir ben ayparcami seviyorum diye bildi.

askerlik dustu, 1 ocaktan itibaren terhisler basliyor,uzuleyimmi sevineyimmi bilemedim ben ya..

Simdi hic akraba evliligi su bu konusuna girmicem. Benim fikrimce bu sahis sizi uzer. Iki kere aldatmis ayni kainla sizi. Yalanini yakalamissiniz. Oturum almak icin yapabiilir bana da oyle geldi. Birsey saniyorkar yurtdisinda yasamayi. Daha rahat zannediyor ama calismayana ekmek yok. Ates olmayan yerden duman cikmaz genellikle.

Benim aklima yatmadi. Bence yolverin gitsin..

2 sene çok uzun bir süre sen yurtdışındasın o burda
kim beklerki bu kadar uzun bir süre
kaldımı öyle leylalar mecnunlar :44:
üstelik hem akraba hem seni aldatmış
:37::37:

Simdi hic akraba evliligi su bu konusuna girmicem. Benim fikrimce bu sahis sizi uzer. Iki kere aldatmis ayni kainla sizi. Yalanini yakalamissiniz. Oturum almak icin yapabiilir bana da oyle geldi. Birsey saniyorkar yurtdisinda yasamayi. Daha rahat zannediyor ama calismayana ekmek yok. Ates olmayan yerden duman cikmaz genellikle.

Benim aklima yatmadi. Bence yolverin gitsin..

ikinciye yeltendi ama son an hayir ben ayparcami seviyorum diye engel oldu kendine,kizi atti basindan.

ikinciye yeltendi ama son an hayir ben ayparcami seviyorum diye engel oldu kendine,kizi atti basindan.

Ama siz on aydir gorusmuyorsunuz, iki senedir gorusuyorsunuz.

Ben beni daha once aldatan ve yalanini yakaladigim bir insanin kizi basindan attim demesine neden inanayim ?

Sizin icin aglayan bir de 10 da kimler kimler de cikar karsiniza. Sonra da ben neden biyle guzel bir insana gec kaldim diye kendinizi yersiniz.

Benim aklima hic ama hic yatmadi malesef. :50:

merhabalar..konuyu okudum da işler biraz karışık..bir kere 2 sene boyunca konuşmadan nasıl ilişki yürür bu bir..ikincisi sen onunla konuşurken bile seni iki kez aldatmış konuşmadığınız sürece yapabileceklerini tahmin etmek zor değil..üçüncüsü çok seviyorsun belki ama ya evlendikten sonra da seni aldatırsa..bile bile lades..henüz yolun en başındasınız söz yok nişan yok..iki sene farklı ülkelerde konuşmayarak ilişki yürütüp ondan sonra da güvenip evlenmek bana göre hayal değil ÜTOPYA..yani gerçekleşmesi imkansız olan..eğer siz bunu başarırsanız guiness rekorlar kitabına girersiniz..insanlar aynı semtlerde yaşayıp her gün görüştükleri halde bile aldatılıyor..evli kadınlar aldatılıyor düşünsene..iki yıl ayrı kal ve görüşmeden evlen..zor çok zor..çok üzülürsün benden söylemesi canım..

bilmiyorum kizlar sizin gozunuzde 2 sene zararli bisey gibi geliyor.
Ama bence guzel bi deneme firsati hani

deneme fırsatı nasıl oluyor
seviyorsam seviliyorsam
neden iki sene görüşmeden konuşmadan bekliyimki
hadi bekledim diyelim yine söylüyorum bekleyen çok az nadir insan olur
ya sen bıkar usanırsın yada karşındaki
güzel bir söz var gözden ırak olan gönüldende ırak olur diye

hadi akrabalığı aldatmayı geçtimde bu iki sene bana çok saçma geldi kusura bakma
nolucak yani onun seni iki sene boyunca aşkla bekliyeceğinimi sanıyorsun
ayrıca sadece oda değil sende bıkacaksın bir süre sonra 2 yıl sonra telefon açıp hadi beni istemeye gelin mi diyeceksin

Anladıgım kadarıyla sevdıgınız erkek sizin teyzeninizin oğlu.. Olabilir kesinlikle karsı degilim akraba evliliğine, çünkü aynısını bende yaşadım,, sözlendik anlasamadık ve bitti. Ama ne oldu.. Aileler birbirlerine girdi şuan eskisi kadar samimi değiller. Bu konuda annenize katılıyorum.. Aranız iyi oldugu sürece aileler iyi olur, bozuldugunda ipler kopar. O yüzden size tavsiyem işi ciddiye bindirmeden gercekten hayatınızın aşkı oldugundan emin olmanız.. Sonuna kadar sizin elinizi tutabilecek mi bundan. Emin olun..

Akraba evliliğnden dolayı özürlü cocuğa sahip olabilirsiniz söylentilerine kesinlikle katılmıyorum. Benim abim ve eşi amca cocukları ve Allahıma bin şükür 2 tane sapasaglım evlada sahipler.. Bunu zamanında doktora danısmıştım, doktorun bana verdiği cevap.. Ailenin kökeninde özürlü cocuk varsa ozaman herkesde olabilirmiş. Akraba evliliğiyle alakası yokmus.

Sizi aldatmıs, siz zaten kendinizden ve sevdiğiniz adamdan emin değilsiniz. Araya birkere süphe girdiği zaman o kişi den uzak durun derim ben.. Askerdeyken intihara kalkışmıs, samimi bulmuyorum, gurursuz ve ezik erkek karakteri.. 2 sene ara vermeniz bence gayet mantikli, sizi gercekten seviyorsa sizden asla vazgeçmiyecektir diye düşünüyorum.

Avrupa için sizi kullanmadıgını anlamak cok basit.. Ben yurt dısında degil kendı vatanımda yaşamak istiyorum! Deyin. Bakın bakalım ozaman tavrı ve davranışları ne olacak..

Benim kafamdaki soru sadece, 'acaba benim icin boyle aglayan biri bidaha karsima cikarmi??'

tam da böyle düşünüyorsunuz diyecektim.. siz nadir bulunduğunu düşündüğünüz güzel özelliklerine takılıp kalmışsınız.. anlıyorum yaşadım.. onunla mutlusunuz, sizin için ağlamasıyla, bazı güzel düşünceleriyle mutlusunuz. nerede böylesi diyorsunuz. ama ayrıldım ben, sabrım taştı, artık kaldıramamıştım kötüleri, iyiler bitti gitti. hayatıma aldığım 2 kişi de dedi ki bana, benim gibisini bulamazsın.. 2.sinde güldüm :) Allah hayırlısını çıkarır karşınıza, dua edin.
ilk yazınızı okuduğumda da "emin değilim" de takılı kaldım ben, ardından yalan ve aldatma.. aldatmayı kaldıramam.. gerçekten pişman olan, gerçekten aklı başına gelen çok az. hele kolay affeden biri karşısında çok zor... benim eski erkek arkadaşımında kalbinde sorun vardı, kavga ettikçe ağrıyor derdi, her tartışmamızda kavgamızda ağrılar gelmeye başlamıştı neredeyse. sonra aldattığını öğrendim, aynı şeyleri söylemiş ona da. gerçekten bu kadar sık olduysa bile bunu kullanmış.
konuşmadan 2 sene uzun ve gereksiz bir süre bence, özellikle bu koşullarda. hele emin olmadığın birini 2 sene beklemek. ben şüpheyle dolardım, güvenemem. emin değilseniz olmamalı bence, bir eksiklik oldu mu olmuyor, bence bir anlamı var bu hissin... ya zaman yanlış, ya da kişi yanlış.
bir de istihare demişsiniz. bilinç altı olabilir de olmayabilir de onu bir bilene danışmak lazım fakat düşüncem o kişi sizin almanız gereken bir ders ise, bunu yaşamanız sizin geleceğiniz için hayırlı olabilir. ama gene kararı siz vereceksiniz.
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah...

Anladıgım kadarıyla sevdıgınız erkek sizin teyzeninizin oğlu.. Olabilir kesinlikle karsı degilim akraba evliliğine, çünkü aynısını bende yaşadım,, sözlendik anlasamadık ve bitti. Ama ne oldu.. Aileler birbirlerine girdi şuan eskisi kadar samimi değiller. Bu konuda annenize katılıyorum.. Aranız iyi oldugu sürece aileler iyi olur, bozuldugunda ipler kopar. O yüzden size tavsiyem işi ciddiye bindirmeden gercekten hayatınızın aşkı oldugundan emin olmanız.. Sonuna kadar sizin elinizi tutabilecek mi bundan. Emin olun..

Akraba evliliğnden dolayı özürlü cocuğa sahip olabilirsiniz söylentilerine kesinlikle katılmıyorum. Benim abim ve eşi amca cocukları ve Allahıma bin şükür 2 tane sapasaglım evlada sahipler.. Bunu zamanında doktora danısmıştım, doktorun bana verdiği cevap.. Ailenin kökeninde özürlü cocuk varsa ozaman herkesde olabilirmiş. Akraba evliliğiyle alakası yokmus.

Sizi aldatmıs, siz zaten kendinizden ve sevdiğiniz adamdan emin değilsiniz. Araya birkere süphe girdiği zaman o kişi den uzak durun derim ben.. Askerdeyken intihara kalkışmıs, samimi bulmuyorum, gurursuz ve ezik erkek karakteri.. 2 sene ara vermeniz bence gayet mantikli, sizi gercekten seviyorsa sizden asla vazgeçmiyecektir diye düşünüyorum.

Avrupa için sizi kullanmadıgını anlamak cok basit.. Ben yurt dısında degil kendı vatanımda yaşamak istiyorum! Deyin. Bakın bakalım ozaman tavrı ve davranışları ne olacak..

Oncelikle cok sagolun, butun noktalara deginmissiniz. Evet hepsini bende gozden gecirdim ve ailevi yada aile sorunlarinin yasanabiliceginin farkindayim.ama maalesefki ailelerimize soyledik abimde ablamda hepsi biliyor.hatta akrabalarda biliyor.oturum konusuna gelince ben inanmiyordum ya, sirf yurdisina gele bilmek icin yapmaz o oyle bisey.bosunami her konstugumzda beni nasil ozledigini soyluyor? Oyunmu aglamalari ayrilmamiz gerek 2 sene gorusemiycez dedigimzde? Ben oturum olasiligini cikariyorum kesiblikle bu durumdan. Sadece iste sualdatmalar korkutuyor beni. Sizce askerden snra eerkek degisirmi? Hani hep senin degerini daha daha cok anladim kiymetini diyordu

Merhaba arkadaşım , ben şöyle düşünüyorum..
2 sene boyunca hiç konuşmamak konuşmadan beklemek bence çok saçma bir şey.Böyle yürüyeceğini sanmıyorum.2 sene de neler değişir..
İkinci olarak seni 2 kez aldatmişş yani seni sevseydi gerçekten çok sevseydi ,hadi birinciyi görmezden gelelim diyelim ama ikinci kez aldatırmıydı sence?
Bence sen illa o olacak gözüyle bakma.Bir de şöyle düşün..Sen aldatmış olsaydın hani konuşmuş olsaydın internette bir çocukla o yakalasa sence o affedermiydi seni hemde 2 kezz ??
Bu erkeklerı anlamak zor ,anlamak ıcınde bence çaba sarf etmeye düşünmeye bile değmez bence.Herşeyi oluruna bırak bence sen okumana bak geleceğini düşün.Eğer sen onu affettim beklerim onu diyorsan ve aldatmayacağından emınsen bence öyle olmaz kendini belli etmiş çocuk zaten ..
Senin tek yapman gereken dua etmek hayırlı insan kımse o olsun.Eger bu çocuk senın kaderınde varsa sen ıstemesen de olur..

anladim dmek istediklerini abla.
peki sey sorucam.
egerki beklerse? o zmn bi umut varmi sence?
o zmn guvenebilirmiyim sence?

ben olsam guven-E-mezdım, zira daha once beraber ıken aldatmış olan adam ayrı ıken kesın yapar dıye düşünürüm ve o 2 senede ne yaptı ne ettı dıye içim içimi kemirir yer bıtırır...

sen onu 2 kez aldatmıs olsan ve yakalasa senı o affedermıydı? emin ol affetmezdı ve senın ne or....luğun kalırdı ne adiliğin ne aşağılıklığın ve daha nıcelerı, banlanmıyım sımdı yazıpta...

anlatabıldım mı ablam?

Yorumlara hic bakmadan yazıyorum eminim herkes aynı fikirde..
Tatlım annengil :-) kesinlikle dogru söylüyor mutlaka dinlemelisin onları senin üzülmeni istemiyorlar çünkü haklılarda bu adam seni üzer....
1. si ve en önemlisi aldatması, her davranışıyla ideal bir erkek te olsa isin icine aldatma giriyorsa hiç arkana bakma çünkü bu huy asla değişmez, karakter yapısıdır...
2 akraba evliligi; zararlarını biliyorsun...
Birde sen sanırım üniversite okuyorsun o okumadı... Bu bile secim olmalı aslında...
Belki bir süre üzülürsün ama sonra emin ol " iyi ki" dersin...

Merhaba arkadaşım , ben şöyle düşünüyorum..
2 sene boyunca hiç konuşmamak konuşmadan beklemek bence çok saçma bir şey.Böyle yürüyeceğini sanmıyorum.2 sene de neler değişir..
İkinci olarak seni 2 kez aldatmişş yani seni sevseydi gerçekten çok sevseydi ,hadi birinciyi görmezden gelelim diyelim ama ikinci kez aldatırmıydı sence?
Bence sen illa o olacak gözüyle bakma.Bir de şöyle düşün..Sen aldatmış olsaydın hani konuşmuş olsaydın internette bir çocukla o yakalasa sence o affedermiydi seni hemde 2 kezz ??
Bu erkeklerı anlamak zor ,anlamak ıcınde bence çaba sarf etmeye düşünmeye bile değmez bence.Herşeyi oluruna bırak bence sen okumana bak geleceğini düşün.Eğer sen onu affettim beklerim onu diyorsan ve aldatmayacağından emınsen bence öyle olmaz kendini belli etmiş çocuk zaten ..
Senin tek yapman gereken dua etmek hayırlı insan kımse o olsun.Eger bu çocuk senın kaderınde varsa sen ıstemesen de olur..

merhaba canim,evet artik tek yapilicak sey dua aynen dedigin gibi.
Asker onu cok duygusallastirdi.zamaninda aldatma konusu oldu,bunu asla ve asla affetmiycem.
ama boyle bakinca aile degerlerini,mutlu bi yuva kurmanin guzelligini ogrendi benim gozumde.
Olurya askerde sevgilisi tarafindan ters edilenler felan, agzinda hep ben cok sansliymisim kelimesi vardi enson.
Ama Simdiden kafa yorsam sadece zararima olur.Allaha birakiyorum.o an ne gosterirse ona gore hareket ederim.
Dua tek care.

Back
X