- 21 Eylül 2015
- 67
- 10
- 3
- 26
- Konu Sahibi esragul3456
-
lannn niye haber vermiyosunuz
bacım doktorum ben acıklıyım arkadaşlarında yüksek müsadesiyle.
sürtünerek iki odundan bile ateş cıkaran komedimiz vardı.
yani artık gerisini sen düşün. 9ay sonra sonuc dogar
İnsiallah kardeşim aminnnİnşallah ablacım inşallah sende mutlu olursun yardımın için teşekkürler :)
Sevişmek pişkinlik yaniTamam canım ne dediysen oyum ama hatamın farkındayım pişkin piikin seviştim demiyorum evlendikten sonra böyle bi konuya da evlenmeden önce seviştim ama korunmayı biliyodum haha gibisinden kendimi küçük düşürücek ni yorum yapmam.
Bu arada soran olmuş evde sadece annemle ben varız annem çalışıyor 07.30-19.00 olarak yani kollarımı görmedi.
Vallaha dedimki neyy bizimki adminmi olduKonu sahibinin isteğiyle konu yargılara kapatılmıştır.
Evet kalınır zevk suyu ile, ama içine girmemiş yani, sürtünmeyle ihtimali epey düşük. Ama olmaz mı olur yani.
Bu arada 23 yaşında koca kızım ama daha Ella nedir bilmiyorum, sen nasıl seviştin de güya şok olmuşsun o halinle bir de Ella mı düştü aklına da akıl edebildin? İyi soğuk kanlıymışsın valla. Pek spontane gelmiş bir olay gibi gelmedi bana, sanki sen bunu yaşayacakmışsın gibi hazırlıklıymışsın gibi geldi bana.
Bu arada ayrılacağın adamla ne sevişmesi kızım? Barışma seksi miydi bu da? Al sana barışma seksi, bir de adam üstüme kalacaksın demiş. Al işte sana sevgili! Ulan çok mu arıyorsunuz şöyle herifleri ya? Çok iğrenç bir herif ya, tiksindim resmen. Bir de bu herifin bebeğine hamile kalırsan, s.çmışsın sıvamışsın demektir.
İnsiallah kardeşim aminnnşimdi önce bi dua et en icten sonra yeni bi sayfa aç yaptığın hatalarindan ders çıkardığın bi sayfa sonra bak önüne Sevin erkenden kurtulduğuna üzülme..
Daha koccaman bi hayat var canm
Sevişmek pişkinlik yanikızlar ben evlenmeden sevişmiştim ne utanmaz pişkin birşeymişimde haberim yokmuş neyseki 17lik bana haddimi bildirdi taşlayın kızlar beni hakettim
Kızım adamı arıyormuşsun açmıyormuş da, adam değil ki bu herif! İnsan bir halt yiyorsa sorumluluğunu almaya hazır olmalıdır. Ama şu an tek başınasın farkında mısın? Bu adamla seviştin işte, yanacaksan buna yan bence. Değdi mi yani?HAyır yani eve geldiğimde öğrensim ilacı yumurtlama gününü falam.
cık cık cık ne kadan ayıppp sanaSevişmek pişkinlik yanikızlar ben evlenmeden sevişmiştim ne utanmaz pişkin birşeymişimde haberim yokmuş neyseki 17lik bana haddimi bildirdi taşlayın kızlar beni hakettim
Vallaha dedimki neyy bizimki adminmi oldu
Ya ben zaten senin gibi yapıp vah vah demedim ondan seni yargılayabiliyorum, ya yapmıyacaksın yada kollarını oranı buranı tırmalamicaksınHayır sadece marefet gibi söylüyorsun sonra da beni yargılıyorsum pardon da sanane?
Bileydim yaparmıydım hiçcık cık cık ne kadan ayıppp sanakonuya yorumum yok gülüp geçiyorum.
Ya ben zaten senin gibi yapıp vah vah demedim ondan seni yargılayabiliyorum, ya yapmıyacaksın yada kollarını oranı buranı tırmalamicaksınayrıca bu konu sana iyi ders olur kim nederse desin öyle pat diye kimsenin evine gitmezsin artık. harbi bak onu sormayı unuttum ayrılmaya gittiğin adamla nasıl olay sevişmeye kadar geldi
isim düşündünüz mü
hamilelik konusuna girmeyeceğim yeterince yazılmış zaten, sen sen ol böyle insanlarla bırak sevgili olmayı, muhattap olma, kalk temizlen ne demek, nasıl çirkin bir yaklaşım bu böyle, tam anlamıyla oksijen israfı...
bundan sonra hayatına girecek insanları daha ciddi bir titizlikle seçersin umarım...
Ben sana seviştiğim adamdan ayrıldım dedim mi kiSen peki seviştiğin adamla neden ayrıldın?
Bu tür konuları açan kızlar sizlere bu lafım. Hani siz seviştikten sonra 1 gün olmadan, kaygıya kalıyorsunuz, kafanızda kurup kafayı yeme durumuna geliyorsunuz ya hani? Hatta ertesi gün ilaçları bile kar etmeyip, ta buralara kadar haykırıyorsunuz ya şüphenizi? Kıvranıyorsunuz ya en az 1 ay? Hiç aklınızdan çıkmadan kurbanlık koyun gibi şüphelerinizle bekleyip, çivi gibi düşüncelerle uyumaya çalışıyorsunuz ya her akşam?
İşte böyle akşamlarda seviştiğiniz o heriflerin kıçında pireler uçuşuyor. Onlar sizin cehennem gibi geçen bir ayınızı, doya doya yaşıyorlar. Siz de böyle kederin dibine varıp ömrünüzü kısaltıyorsunuz. Bilin istedim.
Sevişmek kötü bir şey değil yanlış anlamayın, bunu demiyorum. Ama önlemini almadan yapmayın, önlemi aşıp da çeşitli sonuçlar doğması durumunda da arkanızda durmayacak basiretsiz heriflerle yatmayın. Yoksa daha çok zehir gibi günler geçirir ve hatta kürtaj masalarında bulursunuz kendinizi. Biraz aklınızı kullanın, üşenmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?