• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NOLUR VANA YARDİM EDİN İNTİHAR EDİCEM :(((

Evfen kiz olarak cikicam...

Kiz olmak yani BAKIRE olmak sürtünme yoluyla iliskiye giriyosan kusura bakma sen bakire felan degilsin...
Herseyi yapin sonrada bakirryim diyin olmaz...

Iliskiye karsi degilim herkes istedigini yasasin ama böyle piskince evden bakire cikicam demen cok cirkin...

Ayrica ailene sitem etmissin ama bence sevgiline et. Kalk git temizlen basima kalacaksin ne demek ya...

Ablacim ben olayı sadece yüzeysel anlattım ayrıca soyunmadim hiçbirşeyim çıkmadı üstünden pantolon da dahil. Lütfen namus bekçiliği yapmayın bana. Zaten kotuyum sizde kötü etmeyin.

Ablacim ben olayı sadece yüzeysel anlattım ayrıca soyunmadim hiçbirşeyim çıkmadı üstünden pantolon da dahil. Lütfen namus bekçiliği yapmayın bana. Zaten kotuyum sizde kötü etmeyin.
Pontolon bile çikmadiysa sperm nasil girsin içeri az mantik lütfen.
Ellayi öğrenmişsin 14. Günü öğrenmişsin ama nasil hamile kalinir bilmiyorsun.
Ayrica ilk mesajda kiyafetlerimizi çikardik yazmişsin.

Pontolon bile çikmadiysa sperm nasil girsin içeri az mantik lütfen.
Ellayi öğrenmişsin 14. Günü öğrenmişsin ama nasil hamile kalinir bilmiyorsun.
Ayrica ilk mesajda kiyafetlerimizi çikardik yazmişsin.

Çıkartmadı sadece indirdi surtundu bu kadar ablacim ellayi 14.günü burada öğrendim ben

Pantolon üstünden gebe kalabilme ihtimaliniz olduğunu düşünüyorsanız zaten kimse yardım edemez size, bu yaşta bu zeka devam :D

Soyunmadim hiç birşeyim çıkmadı, pantolon da dahil.... Diye bir msj cevaplamışsın işte. Bana gözlük lazım değil ama sen dikkat et de o yerdeki çenene basma. Allah akıl fikir versin.

Soyunmadim hiç birşeyim çıkmadı, pantolon da dahil.... Diye bir msj cevaplamışsın işte. Bana gözlük lazım değil ama sen dikkat et de o yerdeki çenene basma. Allah akıl fikir versin.
Ablacim annem yaşındaki insanla tartismak saygima sigmayan birşey ozur dilerim sinirliyim biraz

Ya arkadaşlar niye dalga geçiyorsunuz kızcağızla, Allah korusun intihar edebilirim diyor, canımm sana gelince de hamile falan değilsin, millet içine boşalıyor hamile kalamıyor senin dert ettiğin şeye bak, Kafanı toparla ve kesinlikle bir daha böyle bişey Düşünme

Ya arkadaşlar niye dalga geçiyorsunuz kızcağızla, Allah korusun intihar edebilirim diyor, canımm sana gelince de hamile falan değilsin, millet içine boşalıyor hamile kalamıyor senin dert ettiğin şeye bak, Kafanı toparla ve kesinlikle bir daha böyle bişey Düşünme

Aynen ablacim karşısındakinin psikoloji durumunu bilmeden konusuyor insanlar. Ağır anti depresan ilaclarim var ve yapmadigim birşey değil inanin bana. Ben gerçekten hassasim oldukça da zayıf bi insanım yanı her şeyden nem kapabiliyorum aynen oyle en kötü tarafında evhamlı olup kendimi strese sokmam. Ve buradaki insanlar belki de benim hayatıma maal olacak yorumlarını yapıp beni çıkmaza surukluyorlar.

Ablacim zevk suyuyla kalan varmış yanı forumda öyle okudum o yüzden korktum islaklikta hissetmiştim o yüzden bu kadar evhamim. Bu arada 40 kilo ve 1.67 boyumdayim zaten vücudum hamileliği uygun değildir dimi? Zayifim çünkü baya ve hastalığın da var

Back