- 15 Aralık 2013
- 15.602
- 35.790
- 798
- Konu Sahibi esragul3456
-
Ben sana seviştiğim adamdan ayrıldım dedim mi ki
Ha ayrılsaydım da benim hayatımda değişen bişey olmazdı ama şunu biliyprum ki ayrılmaya gittiğim herifle sevişmezdim net.Sen peki seviştiğin adamla neden ayrıldın?
Ben sana seviştiğim adamdan ayrıldım dedim mi ki
Rica ederim ama sen de söz ver, bir daha böyle değersiz heriflerle değersiz anılar yaratmayacaksın kendine. Çok gençsin daha güzel anılar biriktir kendine, yapma böyle.Çok güzel özetlemişsim. Teşekkür ediyorum sana.
Herkes alay etmiş fakat üstüne boşalmayla çok düşük bi ihtimal de olsa hamile kalınır. Fakat sende öyle bişey olmamış sanırım sadece zevk suyu diyorsun. İcin rahat olsun.
Ayrıca öyle hemen eve gitmeyi falan kabul etmezsin artık ders olsun sana. Yaptıktan sonra pişman olacağına bundan sonra dikkatli davran. Herkese de güvenme.
Yok be doğurmicam hem yaşım geçti benim, sen doğur benim yerime belli olmaz 9 ay sonra dimi amaAy ne komik majxhshhshshehdhdjhh seviştin mi? Seviştin. Uzatma daha sen yazma lütfen konuma. Ön yargılısını gördüm de senim gibisi dünyada ilk be canım. Doğur neslini devam ettir.
Rica ederim ama sen de söz ver, bir daha böyle değersiz heriflerle değersiz anılar yaratmayacaksın kendine. Çok gençsin daha güzel anılar biriktir kendine, yapma böyle.
Allah korusun gerçekten korkuyorum bu konuda böyle söyleme nolurYok be doğurmicam hem yaşım geçti benim, sen doğur benim yerime belli olmaz 9 ay sonra dimi ama
Tamam tamam yarı yaşımdasın çok uğraştım senle inş. Hamike falan değilsindirAllah korusun gerçekten korkuyorum bu konuda böyle söyleme nolur
yaşın 17 ama dilinin maşallahı var...bence cinsellikten önce büyüklerinle nasıl konuşulması gerektiğini öğrenmelisin.Ay ne komik majxhshhshshehdhdjhh seviştin mi? Seviştin. Uzatma daha sen yazma lütfen konuma. Ön yargılısını gördüm de senim gibisi dünyada ilk be canım. Doğur neslini devam ettir.
Tamam neyse, üzülme ablalarının yazdıklarına , onlar da aklına başına al diye sert konuşuyorlar. Bu da ders olur sana, ileride şu haline gülersin inşallah.Kendime o günden beri söz veriyorum zaten ablacım.
Tamam tamam yarı yaşımdasın çok uğraştım senle inş. Hamike falan değilsindirdaha çok küçüksün dikkat et kendine bundan sonra
Umarıımm :)Bir sey olmaz korkma. Hele ki ella almissin. Hicbir sey olmaz. :)
Neyse canım küçüklüğüne verdim artık hem bu korku ona yeter sanmam bidaha böyle şeyler yapsınyaşın 17 ama dilinin maşallahı var...bence cinsellikten önce büyüklerinle nasıl konuşulması gerektiğini öğrenmelisin.
Senin üstüne de bu kadar gidilse ? Regl dönemi siniri ablam özür dilerim herkesten :)yaşın 17 ama dilinin maşallahı var...bence cinsellikten önce büyüklerinle nasıl konuşulması gerektiğini öğrenmelisin.
Yok yok yapmam asla daha yanından geçmem evlenene kadar :)Neyse canım küçüklüğüne verdim artık hem bu korku ona yeter sanmam bidaha böyle şeyler yapsın
umarım canım.. ders olmuştur onaNeyse canım küçüklüğüne verdim artık hem bu korku ona yeter sanmam bidaha böyle şeyler yapsın
gidilebilir de... sadece saygıyı elden bırakmamak gerekir.Hakkında hayırlısı...Senin üstüne de bu kadar gidilse ? Regl dönemi siniri ablam özür dilerim herkesten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?