NOLUR VANA YARDİM EDİN İNTİHAR EDİCEM :(((

Herkes alay etmiş fakat üstüne boşalmayla çok düşük bi ihtimal de olsa hamile kalınır. Fakat sende öyle bişey olmamış sanırım sadece zevk suyu diyorsun. İcin rahat olsun.
Ayrıca öyle hemen eve gitmeyi falan kabul etmezsin artık ders olsun sana. Yaptıktan sonra pişman olacağına bundan sonra dikkatli davran. Herkese de güvenme.

Güvenmicem zaten bumdam sonra tövbe ablacım

Ay ne komik majxhshhshshehdhdjhh seviştin mi? Seviştin. Uzatma daha sen yazma lütfen konuma. Ön yargılısını gördüm de senim gibisi dünyada ilk be canım. Doğur neslini devam ettir.
Yok be doğurmicam hem yaşım geçti benim, sen doğur benim yerime belli olmaz 9 ay sonra dimi ama

Ay ne komik majxhshhshshehdhdjhh seviştin mi? Seviştin. Uzatma daha sen yazma lütfen konuma. Ön yargılısını gördüm de senim gibisi dünyada ilk be canım. Doğur neslini devam ettir.
yaşın 17 ama dilinin maşallahı var...bence cinsellikten önce büyüklerinle nasıl konuşulması gerektiğini öğrenmelisin.

Canim seni yargilamayacagim bir hata yapmissin. Bidaha oyle eve fln gitme guvenmedigin biriyle. Adamin dedigi igrenc git basima kalma fln. Bir mucize olmazsa hamile kalma ihtimalin cok cok cok cok dusuk. Hakkinda hayirlisi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…