- 7 Mayıs 2012
- 7.201
- 8.219
- 398
- Konu Sahibi esragul3456
İnşallah bisey olmaz ki bence olmaz rahat ol. O çocuğa da yol ver.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sendemi ergensin kankiElla nedir?
Saol canm benim allah kabul etsin şimdiden.. Hayatta her insan bazı büyük bazı küçük hataları olur önemli olan biraz dikkat biraz ders.Keşke herkes sen gibi olsa ablam :) içten bi dua edicem senin için namazda :)
Dişi dümenim benim ders mi alıyon adamdan anlamadım kiSürtünmeyle Ateş çıkar..
Döllenmeyle bebek çıkar..
Sizin kıvılcım senın yumurtaya ulaşmayı kafaya koymuşsa,bebekte çıkar,gobekte..
Birlesme olmadi olamaz da ... İste ben en cok bu yoruma guldum! Olamayacaksa ayrilmak uzereyken niye bir eve gidilip soyunulup ise koyulur ki insan. Cidden aklim almiyor. Allahtan olamazmis; ya bir de olma ihtimali olsaydi. Mazallah.Herşey anlattığım gibi bi birleşme de olmadı olamazda :)
Birlesme olmadi olamaz da ... İste ben en cok bu yoruma guldum! Olamayacaksa ayrilmak uzereyken niye bir eve gidilip soyunulup ise koyulur ki insan. Cidden aklim almiyor. Allahtan olamazmis; ya bir de olma ihtimali olsaydi. Mazallah.
Tamam ablacim senin izinden gidip okulu beklicem :)Esragulun suçu ne abe ergen alişim az sabret haftaya okullar açılıyor
Saol canm benim allah kabul etsin şimdiden.. Hayatta her insan bazı büyük bazı küçük hataları olur önemli olan biraz dikkat biraz ders.
Mutlu ol canm