• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NOLUR VANA YARDİM EDİN İNTİHAR EDİCEM :(((

Ben bilmiyorum ellayı mellayı, bi emla bilirim:21: onuda evlendikten sonra öğrendim sey yapamadıgım için :pama maasallah sana senin ihtiyacın yok.yoksa bu bir reklam mı ella reklamı:KK53:

Hamile değilsiniz. Ertesi gün hapı almışsınız. Tam birleşme olduğunda bile zamanında alınan ella yüksek koruma sağlıyor.
Söylemeden geçemeyeceğim zevk suyu ella sürtünme filan bunları öğrenmeden önce rica ediciyim korunma yollarını öğrenin

Bir erkekle ayni eve nasil giriyorsunuz ? Bu ne cesaret.. olan olmus artik hamile kalmassiniz merak etmeyin.. sokaga terkedilmis bir bebek vakasi daha duymak istemiyoruz..

Bence hamilelik durumundan once bu kadar karaktersiz bir adamla nasil boyle bir sey yaptiniz ona uzulun!!
Bu kadar kendinizi kullandirtmayin Allah askina!!

ilk tecrübelerini böyle bir hayvanla yaşadığın için çok üzüldüm..

Bayanlar kızın üstüne gitmeyin lütfen! Olmuş olan. Yaşı 17 18 yaşında olucak nerdeyse olabilir artık bu devirde gençler yaşıyor ilişki

Ayrilmaya gidip sevisip donmussunuz yani. Siz en iyisi bu isleri telefonda halledin. Hatta sadece mail falan atin.

Herşey anlattığım gibi bi birleşme de olmadı olamazda :)
Birlesme olmadi olamaz da ... İste ben en cok bu yoruma guldum! Olamayacaksa ayrilmak uzereyken niye bir eve gidilip soyunulup ise koyulur ki insan. Cidden aklim almiyor. Allahtan olamazmis; ya bir de olma ihtimali olsaydi. Mazallah.

Evfen kiz olarak cikicam...

Kiz olmak yani BAKIRE olmak sürtünme yoluyla iliskiye giriyosan kusura bakma sen bakire felan degilsin...
Herseyi yapin sonrada bakirryim diyin olmaz...

Iliskiye karsi degilim herkes istedigini yasasin ama böyle piskince evden bakire cikicam demen cok cirkin...

Ayrica ailene sitem etmissin ama bence sevgiline et. Kalk git temizlen basima kalacaksin ne demek ya...

Back