- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.507
- 1.123
- Konu Sahibi esragul3456
-
Ben yargılanmak istemiyorum. Damla kadar dediama işte. Sadece içimi rahatlatıcak birileriyle konuşmak istiuorum. Sinir hastasıyım krizler geçiriyorum günlerdir kollarım ve bacaklarım tırnaktan gözükmüyor.
HAyır benim anlamadığım neden bu kadar ön yargılısınız. Gerçekten pişmanım ve kötüyüm ayrıca karşımdakine neden bağlı olduğumu bilmiyorsunuz orda adım yazıyor hikayem değil.
Ben yargılanmak istemiyorum. Damla kadar dediama işte. Sadece içimi rahatlatıcak birileriyle konuşmak istiuorum. Sinir hastasıyım krizler geçiriyorum günlerdir kollarım ve bacaklarım tırnaktan gözükmüyor.
Allah Allah!HAyır benim anlamadığım neden bu kadar ön yargılısınız. Gerçekten pişmanım ve kötüyüm ayrıca karşımdakine neden bağlı olduğumu bilmiyorsunuz orda adım yazıyor hikayem değil.
DelisinSürtünmeyle Ateş çıkar..
Döllenmeyle bebek çıkar..
Sizin kıvılcım senın yumurtaya ulaşmayı kafaya koymuşsa,bebekte çıkar,gobekte..
HAyır benim anlamadığım neden bu kadar ön yargılısınız. Gerçekten pişmanım ve kötüyüm ayrıca karşımdakine neden bağlı olduğumu bilmiyorsunuz orda adım yazıyor hikayem değil.
Seks yapmana hiç kimsenin bir şey dediği yok.SEks yoktu yemin ederim neden yargılıyorsunuz?
Seks yoktu zevk suyu geldi eee neden telaşlandın Ella mella içtin! Boş yere yemin etme deli etme Adam'ı :/SEks yoktu yemin ederim neden yargılıyorsunuz?
Her babası olmayan böyle ortamlara giriyorsa valla yandık. Azcık sahip Çıkın kendinize!Ellayı burda öğrendim. Annem çalışıyor babam bizi bırakıp gitti. Baba sevgisi bilmediğim için bağlandım. Bi erkeğin beni sevmesi benimle ilgilenmesi hoşuma gitti. Nasıl bi aile ortamında bulunduğumu bilmiyorsunuz gerçekten.
14 yaşında oglum var vallahi ella diye bi hapı burdaki açılan konulardan öğrendimElla nedir?
Di mi :)Barışma seksi dedikleri bu olsa gerek!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?