NOLUR VANA YARDİM EDİN İNTİHAR EDİCEM :(((

Ben yargılanmak istemiyorum. Damla kadar dediama işte. Sadece içimi rahatlatıcak birileriyle konuşmak istiuorum. Sinir hastasıyım krizler geçiriyorum günlerdir kollarım ve bacaklarım tırnaktan gözükmüyor.

kusura bakma arkadaşım ama otu-çiçeği bilip de nasıl hamile kalınacağını bilmiyorsan gitme kimsenin evine.. biz buradan nasıl bilelim, bir doktora git, adetin geciktiğinde test al.. kendini tırmalamaktan da vazgeç bir psikiyatriste git..

HAyır benim anlamadığım neden bu kadar ön yargılısınız. Gerçekten pişmanım ve kötüyüm ayrıca karşımdakine neden bağlı olduğumu bilmiyorsunuz orda adım yazıyor hikayem değil.

Ben yargılanmak istemiyorum. Damla kadar dediama işte. Sadece içimi rahatlatıcak birileriyle konuşmak istiuorum. Sinir hastasıyım krizler geçiriyorum günlerdir kollarım ve bacaklarım tırnaktan gözükmüyor.

sakin ol bakalım.
merak etme burada yazan herkes mükemmel düşünceli değil. düşünememişsin. ama kendini komik duruma düşürme.
merak etme ondan bir şey olmaz. milyonda bir ihtimal falandır herhalde.
ella dır 14. gündür bunları kk dan öğrendiğini düşünüyorum ki ben de ella denen ilacı buradaki konulardan öğrendim.
almakla iyi mi etmişsinidr onu bilemeyeceğim.

çok dert edeceksen idrar testi al bir kaç tane her gün yap ne bileyim:))

bir musibet bin nasihat muhabbeti bir daha çok dikkatli ol..

Allah korusun öyle iğrenç bir adamla ilişkiye girebilir ya da hamile kalabilirdin. güzelce git şükür namazı falan kıl.

HAyır benim anlamadığım neden bu kadar ön yargılısınız. Gerçekten pişmanım ve kötüyüm ayrıca karşımdakine neden bağlı olduğumu bilmiyorsunuz orda adım yazıyor hikayem değil.
Allah Allah!
Anana babana anlat bakalım,onlar nasıl yargılayacak bakalım?
Ellayı biliyorsun,yengeye gidiyorsun da buradakiler laf edince mi tırmalıyorsun kollarını?

Arkadaşım , önce bir sakin ol, sürtünme ile hamile kalınmaz, ama burda ne dense boş şuanda , en iyi ihtimalle 1 ay bekleyeceksin,adet olmazsan, sonra bir test al ,oda rahatlatmazsa doktora gidersin, bu aradada zaten ayrılmak istiyormuşsun dana niye arıyorsa bırak gitsin.

Ellayı burda öğrendim. Annem çalışıyor babam bizi bırakıp gitti. Baba sevgisi bilmediğim için bağlandım. Bi erkeğin beni sevmesi benimle ilgilenmesi hoşuma gitti. Nasıl bi aile ortamında bulunduğumu bilmiyorsunuz gerçekten.

Bence hamile kalman cok cok dusuk bir ihtimal ella yi hic duymadim ama norleva yi biliyorum ben. Heralde ella da oyle ertesi gun hapi eger oyleyse zaten hamile kalmazsin.

Bıktım bu intihar edicem başlıklı yazılardan..intihar edecegin falan yok..bu ne baslik yani..bi bitmediniz ya

Her babası olmayan böyle ortamlara giriyorsa valla yandık. Azcık sahip Çıkın kendinize!

Yanliz hamile kalirsan mucize bir cocuk dunyaya getirmis olursun ... offf onunla ne para kirarsin medyaya cikar kitaplar yazar meshur olur zengin olursun.... babasinada sepet havasi oynatir hayatini yasarsin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…