- 22 Nisan 2015
- 19.171
- 116.774
- 598
- Konu Sahibi basbelasiyim
-
ALLAH RAZI OLSUN CANIMOkuyunca eklerim inşallah..
Rabbim sağlıkla nasip etsin.
ALLAH RAZI OLSUNYa Muhyi okurum şimdi başlıyorum canım
1000 tane ya muhyi okudum Rabbim inşallah tez zamanda hamile kalmani hayirlisiyla kucağına almayi ve büyütmeyi nasip eder inşallahBiliyorum bu konuda çok söz söylendi bende erken menopoz riski var tüp bebeğe başladık sağda 1 yumurtam oluşmuştedaviye devam ediyoruz dilerim Rabbim mucizenin kavuşturur sizlerden dua istiyorum Allah rızası için ne gelirse içinizden hangi dua derseniz ..çok ihtiyacım var bEkim için dua edecek arkadaşlarımı bekliyorum. ..
Yâ Muhyi zikrini benim icin okuyabilirmisiniz
ALLAH RAZI OLSUN CANIM1000 tane ya muhyi okudum Rabbim inşallah tez zamanda hamile kalmani hayirlisiyla kucağına almayi ve büyütmeyi nasip eder inşallah
ÇOK SEVİNDİM CANIM ARTIK BİR DUA ARKADAŞINA DAHA SAHİP OLDUK SAĞOLASIN ALLAH RAZI OLSUN YENİDEN
Amin saol arkadaşım Allah birkere razı olsun1000 tane ya muhyi okudum Rabbim inşallah tez zamanda hamile kalmani hayirlisiyla kucağına almayi ve büyütmeyi nasip eder inşallah
Rabbim yardimcin olsun canim duada ederim sana ya muhyi zikrini soylerim 300 tane Allah kabul etsinBiliyorum bu konuda çok söz söylendi bende erken menopoz riski var tüp bebeğe başladık sağda 1 yumurtam oluşmuştedaviye devam ediyoruz dilerim Rabbim mucizenin kavuşturur sizlerden dua istiyorum Allah rızası için ne gelirse içinizden hangi dua derseniz ..çok ihtiyacım var bEkim için dua edecek arkadaşlarımı bekliyorum. ..
Yâ Muhyi zikrini benim icin okuyabilirmisiniz
Amin saol Arkadaşım Allah herkestende senden de razı olsun ...Rabbim yardimcin olsun canim duada ederim sana ya muhyi zikrini soylerim 300 tane Allah kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?