- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.873
- 798
- Konu Sahibi basbelasiyim
-
ederim canım ederim nasip olursa Kuran okuyacağım akşama dua ederim ben şimdi tüm arkadaşları etiketlerim dur sen sıkma canını transferin ekimde mi olacak gülüm
ya muhyi... hayat veren demek..... guzel bı zıkır olur bence...
tamam canım olurya muhyi... hayat veren demek..... guzel bı zıkır olur bence...
Tamam ablam Ya MUHYİ esmasını çekelim herkes de okuduktan sonra bildirimlerini yaparEvet Yâ Muhyi okuyalım o zaman , bildirim yaparım
Arkadaşım inşallah hayırlısı olur , duâlarımız seninle
Tamam ablam Ya MUHYİ esmasını çekelim herkes de okuduktan sonra bildirimlerini yapar
InsAALLAH ALLAH hayirli bir bebek nasip eder. Sende bizlere dua et.Biliyorum bu konuda çok söz söylendi bende erken menopoz riski var tüp bebeğe başladık sağda 1 yumurtam oluşmuştedaviye devam ediyoruz dilerim Rabbim mucizenin kavuşturur sizlerden dua istiyorum Allah rızası için ne gelirse içinizden hangi dua derseniz ..çok ihtiyacım var bEkim için dua edecek arkadaşlarımı bekliyorum. ..
evet iyi olur bence deArkadaş msjın sonuna Yâ Muhyi okuyalım diye ekleme yapsa daha iyi olur sanki
Yok canim tek yumurta kaliteli döllenme bu ay olacak transferederim canım ederim nasip olursa Kuran okuyacağım akşama dua ederim ben şimdi tüm arkadaşları etiketlerim dur sen sıkma canını transferin ekimde mi olacak gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?