- 8 Haziran 2020
- 612
- 222
- 53
- 26
- Konu Sahibi Seymaasmin
-
Nasıl geçti pekiBen mantar enfeksiyonu oldugumda olmuştu resmen ağlıyarak idrar yapıyordum çok yanıyordu birde fena kaşıntı oluyordu sende mantar olmuş olabilirsin yada idrar yolu enfeksiyonu
Şuan bitkisel kullanabiliceğim bişey var mıBen mantar enfeksiyonu oldugumda olmuştu resmen ağlıyarak idrar yapıyordum çok yanıyordu birde fena kaşıntı oluyordu sende mantar olmuş olabilirsin yada idrar yolu enfeksiyonu
Dr bana fitille travazol krem vermişti ben öyle geçirdim bitkisel acıdan bildiğim birşey yok malesefŞuan bitkisel kullanabiliceğim bişey var mı
Banada gynomax fitil. Verdi smear de orta seviye Candida mantarı cıktı fıtıl işe yarıyor mu kızDr bana fitille travazol krem vermişti ben öyle geçirdim bitkisel acıdan bildiğim birşey yok malesef
Şuan aynısını annem yaşıyor hem idrarda hemde kanda baya yüksek enfeksiyon var iğne antibiyotik verdi bitkisel olarak ne var bilmiyorum ama çok çok su içmen lazım ne kadr çok wc gidersen o kadar çabuk atlatırsın su temizler inşallah, en kısa zamanda doktora git insallah çok geçmiş olsunŞuan bitkisel kullanabiliceğim bişey var mı
Bende işe yaradı zaten ömrümde ilk kez mantar oldum şükür 4 güne geçirdiBanada gynomax fitil. Verdi smear de orta seviye Candida mantarı cıktı fıtıl işe yarıyor mu kız
İçinde 3 tane var 3 gun arayla kullanılması lazımmış adetten sonra mı kullanmalıyımBende işe yaradı zaten ömrümde ilk kez mantar oldum şükür 4 güne geçirdi
Onu bilmiyorum bende 6 tane vardı üçgen şeklinde fitildi adetli degildim kullanırken dr demedi mi sanaİçinde 3 tane var 3 gun arayla kullanılması lazımmış adetten sonra mı kullanmalıyım
Dr demedı sadece ılıskı olmasın dedi bende bu ilacı aldıgım da yumurtlama donemındeyım. Zararı olur dıyerekten kullanmadım sımdı de adetime az kaldı yarıda mı kalır diye dusundumOnu bilmiyorum bende 6 tane vardı üçgen şeklinde fitildi adetli degildim kullanırken dr demedi mi sana
Zaten üç tanede adetine denk gelmez herhalde sıkıntı olmazDr demedı sadece ılıskı olmasın dedi bende bu ilacı aldıgım da yumurtlama donemındeyım. Zararı olur dıyerekten kullanmadım sımdı de adetime az kaldı yarıda mı kalır diye dusundum
Vajinal mantar ve idrar yolu enfeksiyonu olabilir evde çözümlerle olcak şey değil mutlaka bir doktora gözükmelisinKızlar çok kötüyüm ağrılı idrar yapıyorum ve hemen ardından vajinamın dıştan içe doğru olan yerinde felaket ağrı ve kaşıntı var bu ne demek yaşayan var mı idrar torbam ağrıyo sanki ve idrarı tutamıyo gibiyim sürekli sıkışık bir halbu durumu yaşayan var mı sebebi ne acaba şuan hastaneye gidemem
Üşütmüşsün.Sıcak tampon yap battaniyeye sarıl terleKızlar çok kötüyüm ağrılı idrar yapıyorum ve hemen ardından vajinamın dıştan içe doğru olan yerinde felaket ağrı ve kaşıntı var bu ne demek yaşayan var mı idrar torbam ağrıyo sanki ve idrarı tutamıyo gibiyim sürekli sıkışık bir halbu durumu yaşayan var mı sebebi ne acaba şuan hastaneye gidemem
Krem verirAynı durum bende de var benim sadece yanma ve kızarıklık ve arada kaşıntı var fakat akıntıdan belli oluyor mantar olduğu. ben enfeksiyon için antibiyotik kullanmıştım mantar yaptı. Çay ağacı yağı ve naouli yağını tavsiye etmişti bana burdan bir iki kişi. Daha denemedim ama benim cinsel hayatım da yok eczacı fitil yazar mı? Yoksa krem mi kullanmam gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?