Nolur bir bakın

Seymaasmin

Sabır Şükür Dua 🤲
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2020
612
222
53
26
Kızlar çok kötüyüm ağrılı idrar yapıyorum ve hemen ardından vajinamın dıştan içe doğru olan yerinde felaket ağrı ve kaşıntı var bu ne demek yaşayan var mı idrar torbam ağrıyo sanki ve idrarı tutamıyo gibiyim sürekli sıkışık bir hal bu durumu yaşayan var mı sebebi ne acaba şuan hastaneye gidemem

Ben mantar enfeksiyonu oldugumda olmuştu resmen ağlıyarak idrar yapıyordum çok yanıyordu birde fena kaşıntı oluyordu sende mantar olmuş olabilirsin yada idrar yolu enfeksiyonu

Şuan bitkisel kullanabiliceğim bişey var mı
Şuan aynısını annem yaşıyor hem idrarda hemde kanda baya yüksek enfeksiyon var iğne antibiyotik verdi bitkisel olarak ne var bilmiyorum ama çok çok su içmen lazım ne kadr çok wc gidersen o kadar çabuk atlatırsın su temizler inşallah, en kısa zamanda doktora git insallah çok geçmiş olsun

Doktora gitmelisiniz.. Bu gibi belirtiler ilerledigi zaman siizi daha çok zorlar.

Onu bilmiyorum bende 6 tane vardı üçgen şeklinde fitildi adetli degildim kullanırken dr demedi mi sana
Dr demedı sadece ılıskı olmasın dedi bende bu ilacı aldıgım da yumurtlama donemındeyım. Zararı olur dıyerekten kullanmadım sımdı de adetime az kaldı yarıda mı kalır diye dusundum

idrar yolu enfeksiyonu olduğumda sizin gibiydim. Hastaneye gidemesenizde sağlık ocağına gidin. Eğer gebelik yoksa eczacı bile verir uygun ilacı ama ne olduğunu bilmeden olmaz tabi. Mantar olsa kaşıntıda olur diye düşünüyorum bence idrar yolu enfeksiyonu ama yine bi tahlil yaptırın

Aynı durum bende de var benim sadece yanma ve kızarıklık ve arada kaşıntı var fakat akıntıdan belli oluyor mantar olduğu. ben enfeksiyon için antibiyotik kullanmıştım mantar yaptı. Çay ağacı yağı ve naouli yağını tavsiye etmişti bana burdan bir iki kişi. Daha denemedim ama benim cinsel hayatım da yok eczacı fitil yazar mı? Yoksa krem mi kullanmam gerek.

Vajinal mantar ve idrar yolu enfeksiyonu olabilir evde çözümlerle olcak şey değil mutlaka bir doktora gözükmelisin

Üşütmüşsün.Sıcak tampon yap battaniyeye sarıl terle

Krem verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…