Niyetini Anlayamıyorum

Dileyyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2020
7
5
1
28
İyi akşamlar. Sırf bu konuyu açabilmek için üye oldum, bana yaşça büyük ablalarımın yardımcı olabileceğini düşünüyorum fikirlerinizi önemseyeceğim şimdiden teşekkür ederim.
4 yıllık bir ilişkim vardı, erkek arkadaşımı gerçekten çok seviyordum o da beni. Ben okuyordum o ise çalışıyordu. Pek kızlı erkekli bir arkadaş ortamı yoktu, bu yüzden bana çok karışırdı. Elimden geldiğinde dikkat etmeye çalışırdım ama yine de bir şeyler olurdu ve ben kaybetmekten korktuğum için ona hep yalan söylerdim çok yanlış hepsinin farkındayım ama. O an hep kaçmak için öyle söylerdim. Sürekli ayrılıp barışırdık bu arada ben şehir dışında okuyorum farklı şehirlerdeyiz. Yaklaşık 5 ay önce ayrıldı benden ben peşinden koştum biraz bana hep olmayacak bitti tarzında konuşmalar yaptı ve bende bu durumu kabullendim açıkcası yavaş yavaş. Onunlayken yapamadığım şeyleri yaptım o sıra gezdim, dışarı çıktım, arkadaşlarımla oturdum. Beni o anlık mutlu etti onlar ve onu unuttuğumu düşündüm. O bana daha sonra geri dönmek istedi ama ben hep çevremin gazına gelerek reddettim. Seni çok sıkar ileride daha kötü olursunuz denildi hep. Ne bileyim bende öyle süşünüyordum belki ve reddettim. Daha sonra beni tehdit etmeye başladı ve ben hiç istemedim çünkü iş aileme kadar gelmişti. Aradan biraz zaman geçti ve ben aslında onu unutamadığımı farkettim, hevesmiş diğer şeyler gezmek tozmak vs. Ama ona gidecek de yüzüm yoktu çünkü kabul etmezdi. Bir şekilde bana ulaştı yine ve biz konuştuk. Telefonumu karıştırdı ve o zamanlara ait fotoğraflara falan baktı. Kız ve erkek arkadaşlarımla beraber videolarımı gördü bazı erkek arkadaşlarımla bötle eğlenirken falan ama uygunsuz bir şey değil ve gerçekten arkadaşlarım. Benim yaptığım da hataydı ben öyle bir insan değilim aslında ama işte bilmiyorum gerçekten. Sonra istemedi kabul etmedi düşündüğüm gibi ve hemen birini buldu. Ben o kişiyle sadece arkadaşşar diye biliyordum onun yanına gittim ve orada öğrendim sevgili olduklarını ama ona rağmen beni bırakmadı birkaç gün vakit geçirdik. Kıza benim yanımda yalanlar söyledi. Ben gitmek istedikçe hep tuttu beni. O böyle birisi değildi tanıyamıyordum onu ve hep yaptığının yanlış olduğunu söyledim. Değiştiğimi de söyledim bu süreçte hayatımdaki herkesi çıkardım. Tövbe ettim her şeye, ben biraz çocuk ruhluyumdur böyle bilmiyorum kötü niyetim yoktur herkese saf saf yaklaşırım bir şeyleri sezdm ve herkesi çıkarttım hayatımdan. Değiştiğimi görmesini istedim ama o benimle yapamayacağını söyledi. Çok uzattım sadede geliyorum. Şimdi başka bir kızla beraber olmasına rağmen 3 günde bir beni arıyor ve bana hakaretler yağdırıyor. Bazen ne yaptığımı nerede olduğumy sorguluyor. Bazen beni aldattın hadi itiraf et falan diyor. Eğer o kızla mutluysan aklına ben gelmemeliyim diyorum bırak sal artık diyorum. Kıza yazık haberi var mı diyorum yanlış bir iey yapmıyorum ben bilmesine gerek yok diyor. Onu seviyorum senden nefret ediyorum diyor, mutluyum diyor. Ben bana bunları söylese bile hep umutlanıyorum ablalarım bilmiyorum sevdiğim için yapıyorum sanırım ve kendimi suçlu hissettiğim için. Benim hatalarım yüzünden bitti çünkü ilişkimiz, ama onun da bunda payı var bilmiyorum. Ne yapmaya çalışıyor ben anlamadım gerçekten, hayatındaki kişiyle ailesini falan tanıştırdığını söylüyor ama neden böyle yapıyor?

Erkek arkadaşlarınızla dışarı çıkmanın nesi kötü anlamadım? Ben öyle biri değilim demişsiniz de, arkadaşları ile dışarı çıkanın sıfatı nedir sizin lügatta merak ettim?

Adam bariz yobaz. Siz neden kendinizi bu aşağılamaya maruz bırakıyorsunuz? Diğer kızla evleneceği kesin. Size karşı da o kadar kinli ki, ne kadar hakaret etse de içi soğumuyor.

Kendinize biraz saygı duyun ve sözlü sayılan bu şahsı engelleyin artık.

Onu cildirt arama degil yanina gelmesini sagla.Tellerine cikma msjlarina cevap verme seviyorsa eger o kizi hayatindan cikartip zaten sana donecektir.Diger turlu sen cantada kekliksin arkadas biraz dolanip senden iyisini bulamazsa dönme dusuncesinde.Ama ben olsam bitmis bir iliskiyi tekrar canlandirmazdim.Denenmis olmamis bugune kadar karsina cikmayan belki bundan sonra cikar ve deger verir sana boyle hakaret etmez

Ablacığım o anlamda söylemek istemedim bana göre de normal fakat gördüğü görüntülerde biraz fazla yakın duruyoruz yani uygunsuz bir şey yok fakat daha ağırbaşlı durmam gerekirdi o anlamda söyledim. Yanlış anlaşılmak istemem

Kıza yazık mazık boşverin bunları siz kendinize bakın. Adam sizi nasıl sindirmişse her şeyine tamam diyorsunuz, telefonunuzu kurcalaması, arkadaşlarınızla ilişkilerinize karışması...
Ama siz de anormalsiniz. O gezip eğlenen, pozları veren sizsiniz. Neden aslında böyle biri değilim diyip çekiniyorsunuz ki.
Hangisi olduğunuza karar verin.
Kızlı erkekli arkadaş ortamını normal bulup, kendine güvenip eğlenen, arkadaşlarını kendi seçebilen biri mi yoksa bir erkeğin sizin için yazdığı hayatı yaşayacak biri mi? Bundan sonra kızla olan ilişkisini analiz edersiniz.

Sen sanırım sana hakaret edilmesinden hislaniyorsun açma telefonu nu hatta değiştir onun kölesi misin tövbe ettim vs tövbe kime edilir insan için mi edilir?
Kula kul olmuşsun
Bul kafana göre birini
Ondan sana yar olmaz

Söylediklerinizde çok haklısınız. Ben gerçekten nasıl biriyim ne yapmak istiyorum bunlara karar veremiyorum ve çok çelişkili konuşuyorum. Onunla konuşunca kendimden nefret eder hale geliyorum fakat düşününce de diyorum ki kötü bir şey yapmadım sadece içimde o kadar bastırılmışım ki onu yapma bunu yapma diye birden hepsi dışarı çıktı. Ruh sağlığı olarak da pek iyi değilim bu dönemler ne söyleseniz haklısınız.

Karman çorman olmuş bir ilişki. Erkek arkadaşın çok karaktersiz. Sevgilisi varken seninle ilgileniyor. Sen de kusura bakma ona yüz verdiğin için hala konuşup seviyorum ölüyorum diyorsun. Burada haksızlığa uğrayan tek kişi var. O da hicbirsey den haberi olmayan kızlar

Sosyalleşmek, arkadaşlarınla buluşmak hata değildir. Ondan ayrılmanız iyi olmuş Ayrıca bu kişi'nin hayatında biri varken hala sizi arayıp hakaret ediyorsa ruh hastasıdır.

Sizi eski sevgiliniz etkilemiş kafanızı karıştırmış size korku aşılamış ve ister istemez sürekli kendinizi sorgularken eleştirirken buluyorsunuz iyi biri değil sizi iyi etkilememiş hatasız kul olmaz inanın benimde sizinde herkesin hataları var ama hatalarımızı farkedip kabullenir ve birdaha yapmamaya özen gösterirsek doğruyu buluruz kendinizi eleştirmeyi artık sıkıntı vermeyin kendinize o sizi iyi etkilemiyor uzak durun numaranızı değiştirin sosyal medyaya biraz ara verin kafanızı dinleyin ben çok gördüm böyle erkekleri eski sevgilimde eski sevgilisinden çok kötü bahsederdi ama meğerse resimlerini mesajlarını numarasını silmemis hergece ona bakarak uyuyormuş gün sayiyormus kısaca sizi aklından cikarmamistir ama bu iyi bişey değil sizi takinti haline getirmiş bu kişiler herturlu zararı verir şimdi eski sevgilim bana takıntılı oldu 11 aydır peşimde hala beni soruyor mesaj atmaya çalışıyor biseyleri kanıtlamaya çalışıyor pişmanım diyor peşimden kosuyor ama gururluyum onca eziyetine kotuluguna rağmen ona dönersem kendime lanet ederim iğrenirim şükürki atlattım önceden çok aşıktım ama onsuzda yapabileceğimi öğrendim çok iyi arkadaşım var onunla geçiriyorum vakit iyiyim kısaca tek başıma olmak herzaman iyi geliyor bana artık bı sevgiliyi çekemem cidden çok yıprandım :) kısaca yolunuza bakın herşey düzelecek

Tehdit etmeye başladı derken, ne mesela? Ona göre yorum yapacağım ben
Benim ailemde sadece annemin ondan haberi vardı babamın falan yoktu, bilse kızardı yani babamda. O da babama falan mesaj atmakla tehdit ediyordu.

Ablacım ben telefonunu açmadığımda yada engellediğimde de arkadaşlarımı arayıp beni istiyor ve açıkcası ben de konuşmak istiyorum bunu inkar edemem çünkü şu an öyle bir haldeyim ki her şeyinden umutlanıyorum.

Benim ailemde sadece annemin ondan haberi vardı babamın falan yoktu, bilse kızardı yani babamda. O da babama falan mesaj atmakla tehdit ediyordu.

Çok samimi, çok içten söylüyorum uzak dur. İşin içindeyken göremezsin ama bu çocuk başını belaya sokar senin. Hiçbir açıklama yapma, iletişimi kes, sana ulaşamasın.

Gercekten bu hareketinden sonra soğumadınız mı? sana sadece zarar vericek bir ilişki. Unutmaktan başka çıkar yol yok gibi duruyor yoksa çok üzülürsünüz.

Seni tehdit eden, sana hakaretler eden, hayatina ambargo uygulayan, baska kizlarla sevgili olup seni rahat birakmayan bir erkekcikle mi birlikte olmak istiyorsun? Senin ilk yapman gereken sey numarasini engellemek ve seni tehdit etmesi riskine karsin annene, ablana vs soylemek! Üniversite gormus, yalniz basina yasamis insansin ya kiyma hayatina. Velevki bunla evlendin, ne bekliyorsun? Seni sevip saymasini mi saygi gostermesini mi? Ben soyleyeyim sen bunla evlenirsen veya devam edersen agirliginca dayak yer, hakarete ugrarsin ayrilmaya kalkarsan da adin kadin cinayetiyle anilir(Allah korusun). Ister inan ister inanma ama persembenin gelisi carsambadan bellidir. Benden sana abla tavsiyesi kac kurtar kendini ondan.

Canım bak bu dizilerdeki aşk hikayelerine benzemez. Başka kıza bunu yapan sana da yapar. Seni gerçekten sevse başka kızları hayatına almazdı. Yada baktı olmuyor onlardan ayrilirdi. Gerçek hayatta bu böyledir. Evlenseniz bile bu adamın seni aldatma ihtimali %90.ayrica sevgi karın doyurmaz. sen bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…