Niyetini Anlayamıyorum

Yazdıklarınız için çok teşekkür ederim. Gerçekten içime bir güven geldi kendimi daha güçlü hissediyorum. Tanıdıklarımla bunları rahat rahat konuşamıyorum. Böyle tanımadığım insanlardan destek görmek beni çok sevindirdi. Kendimi suçlamaktan vazgeçiyorum artık, dediğiniz gibi sevse bana bunu yapmazdı. Ben onun yaptıklarını affedebildiysem o da benimkileri affedebilirdi ki affedilecek bir şey de yapmadım açıkcası. Çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun hepinizden. Duygularım bitti mi derseniz o konuda bir şry diyemiyorum çünkü benim hayatımda uzun süredir olan birisi ve gerçekten çok seviyordum onu. Ama geçer, geçmezse de alışırım böyle düşünüyorum. Kendimi daha fazla küçük düşürüp ekmeğine yağ sürdürmeyeceğim.

Kizim sen kafayimi yedin gencsin tabiki arkadaslarinla egleneceksin soyalleseceksin seni oyle manipule etmiski tovbe ettim hatalar yaptim benim yüzümden bitti diyorsun. Kimsenin seni kisitlamasina izin vermemelisin kimse sana hukmedemez. Cocuk zaten senden ayrilmisti arkadaslarin hakliydi barisma seni daha cok sıkar derken. Engelle onu ve hayatina bak sonra cok pisman olursun adamin hayatinda biri var hala senden hirsini cikarmaya calisiyor zihniyeti bozuk herif. Bide yanlis bisey yapmiyorum diyor. Sen gercekten biraz saf bir kizain galiba seni etksiine almasina izin verme suclu degilsin onu hayatindan tamamen cikar duzgun kisileri sok hayatina

Siz, erkek arkadaş, sevgili nasıl olur bunu bilmiyorsunuz. Karşınızdaki kişiliksiz, ruh hastası sizi manipüle ede ede bildiğiniz beyninizi durdurmuş. Bir iyi bir kötü hissettiğiniz için merak ediyorsunuz. Kesinlikle bu sevgi değil, aşk değil. Karşı taraf ahlaksız, beyinsiz, kurnaz biri. Siz iyi niyetlisiniz. Sizi kendince oynatıyor. Sizin gibi at oynatacağı birini asla bulamaz. Yıllardır kontrol ede ede, manyağa çevirmiş, susturmuş, sürekli kendine güvensiz, ne yaptığını bilmeyen biri haline getirmiş. Bloklayın her yerden. Gidin bir psikiyatristten destek alın. Arkadaşlarınıza da numarasını açmamasını söyleyin. Böyleleri korkak olur, tehditlerini kaydettim, aileme söyledim, bir daha ararsan seni şikayet edeceğim diye söyleyin. Gittiğiniz yerlere bir süre gitmeyin.
Erkek arkadaş dediğin sırdaşın, güvendiğin, yanında kendini iyive güvende hissettiğin, sürekli açıklama hissetmediğin biridir.
Sürekli kendini savunma durumuna geçiyorsan, seni herhangi bir konuda tehdit ediyorsa çok tehlikeli biri bu. Ailene de çekinme, korkma anlat. Sana soru sormaya, arada duygu sömürüsü yapmaya, seni konuşturabşlmek için sürekli taktik yapmaya çalışacak, sadece bir kez mesaj yazıp diyeceksiniz ki “ bir karar verdik ve birbirimizin hayatında yerimiz yok, mesajların vs rahatsız edici, bir dahamesaj atar, karşıma çıkar veya tehdit edersen seni şikayet ederim, tüm mesajların bende kayıtlı, lütfen kendi hayatına devam et.” Bu kadar. Başka açıklama, yok yanlış anladın, yok ben seni sevdim vs hikaye.
Seni arayıp yoklaması da senin üzerinde kurduğu kontrolü bırakmak istememesi, sevgi vs değil, bağımlılık gibi. Daha çok yazar sana, kah tehdit eder, kah kendine zarar vermekle tehdit eder, özledim der, hastayım der, beni aldatıyorsun der, anneme bir şey oldu der, arkadaş olalım, yok sana değer veriyorum, yok son kez konuşalım vs vs. Ağır arıza...

Gez, çık arkadaşlarınla, okul dışında bir dans kursu olsun, spor olsun bir aktiviteye katılın. Gezin, eğlenin, yaşamın en eğlenceli geçmesi gereken zamanlarında dram yapıp, kısıtlanmak ne demek?

Son düzenleme:
Benim yaptığım hatalarım yüzünden bitti çünkü ilişkimiz, ama onun da bunda payı var bilmiyorum.
Neymiş pardon senin hatan?
Sen bu hasta adamdan kurtuldun diye bir sadaka ver birini mutlu et derim.
Kabuğundan çık ve özgürlüğünün farkına var.

lütfen tekrar arkadaşlarınız sizi gaza getirsin ve ondan vazgeçin. 20 yaş üstüyseniz şok olacağım. Artık farkına varın şu tiplerin size huzur vermeyeceğini.

Size bu kadar karışan adamın sizi aldatmadığına inanıyor musunuz gerçekten? Adam kendisinin ne mal oluğunu bildiği için size karışıyordu.
Bakın şu an sevgilisinin arkasından nasıl iş çeviriyor... Aynısını sizinleyken de yapıyordu işte.

Her yerden engelleyin, uzak durun.
Sizi tehdit eden adamdan neden hala iğrenmediğinizi çözmeden de yeni bir ilişkiye başlamayın bence.

Ablacigim aşk denen sey oyle birsey degil. Ruh hastasi bir manyakla omur gecmez, gecirmeye calisirsan da hayatindan kendinden nefret edersin ölmeyi beklersin. Bosanmak istersen de bu manyak seni öldürür. Ayrica tabiki arkadaslarinla bulusacaksin gezeceksin egleneceksin sınırınca.. Evlendiginde de bunu yapabilirsin ne var bunda? O mikrop senin ozguvenini yerle bir etmis, surekli seni suclayip kendini sorgulatir hale getirmis. Aşırı tehlikeli o manyak. Sen ablalarını dinle, kendine yazik etme. Asla ama asla o mikropla konusma, iletisimini kes. Seni onunla gorusturmeye konusturmaya calisan arkadaslarinla da iletisimini kes. Annene ablana da durumu anlat. Zor da kalırsan babandan ve abinden de durumu saklama. Lutfen hayatına kendi ellerinle kiyma. Hayatin ne kadar güzel oldugunu, askin sevginin bu olmadigini yillar sonra geriye donup baktiginda anlayacaksin ama simdi bir an onc o mikroptan kurtul.

anlattığın gibi ruh hastasıyla sevgili bir arkadaşım vardı. Geçtim erkeği kızlarla konuşmasını bile istemiyordu , çalışmasını dahi. Dışarı çıkıp arkadaşlarıyla bir kahve içmesi veya alışverişe çıkması kavga sebepleriydi. Arkadaşım sağolsun kontürü bitince kuzenlerinden , arkadaşlarından vs arıyordu bu adamı. Adam en hoşuna gitmeyen şeyde kızı tehdit edip kuzenlerine , arkadaşlarına arayıp kız hakkında kötü konuşuyordu. Bak ben aylarca konuştum , dilimde tüy bitti. Ama kankicim beni çok seviyor , sevdiğinden kıskanıyor , bir daha böyle seveni bulamam , tehdit etti ama haklıydı ben yanlış yapmıştım vs vs bak o kadar çok uzatabilirim ki bu konuyu aklın şaşar. Arkadaşım bu adamla evlendi , ama mutlu değildi. Kocişi en son konuşmamızı bile yasakladı :) Çünkü evlenmelerine en çok karşı çıkan bendim. Arkadaşların senin kötülüğünü istemiyor , sadece sen yaşarken ileride ne kadar acı çekeceğini göremiyorsun. Aklını başına al , sonu mutlu bitmeyecek emin ol.

Böyle bir tipten kurtulduğuna şükret. Seni tehdit bile etmiş. Zaten denk değilmişsiniz. Sen arkadaşlarınla görüş, okuluna odaklan. Yarın öbür gün hayatına kendi tarzında biri girince iyi ki dersin.
Niyetine gelince onun niyeti sadece sana huzursuzluk vermek. Böyle tatmin oluyor çünkü.

Fikirleriniz için çok teşekkür ederim. Gerçekten söyledikleriyle beni suçluluk psikolojisine o kadar soktu ki anlatamam. Ne zamandır kendimi yiyip bitiriyorum, psikiyatriste de gittim bu konu için, devam edeceğim tedavime.

Diğer kızla mutluymuş ama hala seni arayıp nerde napıyosun sorguluyor karışıyor öyle mi? Adam tam bir psikopat, böyle erkeklerden ne sevgili ne koca olur. Hazır kurtulmuşken bırak gitsin, açma telefonlarını, hayatını yaşamaya devam et. Onun istediği gibi biri olmak zorunda değilsin. Anladığım kadarıyla yaşın küçük daha, sen de farkındasın bak, nasıl biri olmak istediğine karar ver, kişiliğini oturt ve bundan utanma, kendine güven, ilerde çok daha sağlıklı çok daha güzel ilişkilerin olur emin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…