Niyeti ne?

Benim kayın valideme boşa gidiyor işte her yatılı olayında tamam diyor sonra bir daha davet ediyor ve her gün ısrarla arıyor sonu yok gibi
 
1 gece fikrini söyledim şimdilik tamam diyor bakalım o gün ne diyecek
 
Hamilelik bunun bahanesi değil rahat edemediğiniz yere gider misiniz? Anneniz uzakta ve sırf kayın valideye gitmiyorsunuz diye annenize gitmez misiniz?
Siz artık iki aileli bir insansınız, kötü bile olsalar eşinizin hatrı için 2 gün idare edilebilirler. Kadın sürekli sizin üzerinize oynuyor bu dili kısaltabilmeniz için gitmeniz gerekir diye düşünüyorum, ki ben öyle yapıyorum.
 
Ailesini çok özlemiş
 
Benim kv de hep der ben kaynanan değilim annenim görüntülü aramıyor Allahtan
 
Peki böyle yapmanızın faydasını gördünüz mü? Yanında kalırken sizi rahat bırakıyor mu
 
Eşim zor anlıyor bu durumu maalesef sevgili gibi ayrı gidiyoruz diyor. Tabi annesi hep söylediği için tek gelme diye..
Umarım bu sefer anlayabilir bebeğimiz den önemli bir şey olmamalı çünkü.
Maşallah canım darısı bize herkes sorunsuz kendi ailesinde kalsın
 
Gitmeseniz olmaz mi zaten riskli gebelikmis. Illa ki stres yaşayacaksınız. Onlar gelsin madem kalmaya.
 
Gitmeseniz olmaz mi zaten riskli gebelikmis. Illa ki stres yaşayacaksınız. Onlar gelsin madem kalmaya.
Kuzum bakmaya benim annem ve anneannem geliyor sağ olsun eşim annesini çok özlemiş görmek istiyor iki üç gün yatmak istiyor ben de öyle ise kendi annemlerde kalırım dedim.
Kaynanam gelmeyi düşünüyorum demişti ama öyle kaldı zaten umarım öyle kalır evin her odasını inceliyor her geldiğinde bi odalara bakayım diyor nedense
 
Düşük tehlikeniz varsa anne, kv arası mekik dokumak yerine evinizde oturmanız daha mantıklı. Eşiniz de sizinle ilgilensin. İlgilenemiyorsa anneniz size gelsin. Eşiniz annesine gitmek istiyorsa düşük tehlikesi var evde oturuyor diyerek kendisi gitsin.
 
Seni annene yollamam demeye cesaret ediyosa, boyle bi hakki.varsa kocanizin, kusura bakmayin ama sindirmis sizi, siz her ne kadar kabul etmesenizde. Siz ayri bir bireysiniz, iznine tabi cocuk musunuz?
 
Peki böyle yapmanızın faydasını gördünüz mü? Yanında kalırken sizi rahat bırakıyor mu
Eşim mutlu oluyor ve bu bana yetiyor. 15 20 gün olsa eyvallah haklısınız ama 2 3 gün için eşinizi zora soktuğunuza deymez. Stratejik düşünün. Ayrıca iş yapmamanız gerekiyorsa yapmayın. Pazarlıkla gidin. Tamam canım senin ailende de kalalım ama bak ben annemin evinde yatacağım, senin ailende de bu değişmeyecek, anneni baştan uyar benden iş istemesin, bebeğimize zarar gelirse ikiniz de üzülürüz biliyorsun, dersin. Ve yerinden kalkmazsın, ama annenin evinde de yerinden kalkmayacaksın.
 
merhaba; belki de hamilelikten dolayı kırılgansınız. Şimdi kv yüzünden eşiniz ile aranızda saçma sapan senin annen benim annem kavgası çıkması korkusunu yaşıyorsunuz. Evli olmamama rağmen sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Benim tavsiyem; madem ikisi de birer saat uzaklıkta; ikisine de gidin. önce kv sonra kendi annenize gidin ki, kv nin üzerinizde bırakabileceği muhtemel defekti de anneniz halleder :)
 
Kuzum, ama kendi annemler ilk girişte öyle desem de kesin önce orayı uğrayın olur
 
Eşinizi size ulaşamayınca aramışsa merak etmiştir çok normal hamileymişsiniz de üstelik.İzin kısmına gelince ikişer gün kalıp evime gelmeyi tercih ederim ben olsam.
 
Eşinizi size ulaşamayınca aramışsa merak etmiştir çok normal hamileymişsiniz de üstelik.İzin kısmına gelince ikişer gün kalıp evime gelmeyi tercih ederim ben olsam.
Kuzum, hamileden önce de böyle oluyordu yoksa hakkı, merak etmek ama hep aramamalı bence ulaşamayınca bilmiyorum belki haksızım
 
Düşük riskinin olduğu bir durumda bunların konuşuluyor olması bile çok saçma.
Eşinize, bu bebeği kaybetmek istemediğinizi bu nedenle hicbir yere gitmeyeceğinizi söyleyin. Annesini çok ozlediyse gitsin görsün. Elalem ne diyecek diye bebeğimi riske atamam deyin. Kv de uyanik. Elalem ayrildi der diyerek gelini getirmenin yolunu bulmuş.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…