Kızlar bugün kayınvalide aradı ben kahvaltı ediyordum iki kez aradı kahvaltım bitince tam 10 dakika sonra döndüm 3 saat sonra eşim aradı konuştuk sonra annem sana ulaşamamış dedi ben de açıklama yaptım.
Bundan 5 ay önce de adetim gecikti hamileyim sandık sonra adet oldum o gün üzüldüm bilirsiniz kaynanam aradı açmadım hem adet sancısı hem hevesim gitti diye anneme söylemiş açmıyor felan diye.
Sizce eşime bilinçli mi söylüyor merak mı ediyor bir şey mi oldu diye ama bunu genelde yapıyor ben de eşime hep açıklama yapıyorum.
Ve son sorum eşimin 1 hafta izni var annemlerde, kaynanamda bize 1 saat uzak ve düşük riskim var konulardan bilirseniz eşim annemde de kalalım diyor ama ben de annemle kalmak istiyorum nazım ona geçer bilirsiniz ve çok idrara çıkıyorum artık
![Face with rolling eyes :rolling_eyes: 🙄](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f644.png)
eşime erken dönmelim diyecektim ama annemi çok özledim dedi 2 günü evde geçiririz sanmıştım sizce o kendi annesinde ben de kendi annemde kalsam ayıp mı ben de özlüyorum ailemi sonuçta ama kaynanam bir kez oglum tek gelme herkes eşinle ayrı sanıyor tek geleceksen gelme laf ediyorlar demiş ve eşim benimle kavga etmişti seni ailene bile göndermem diye şimdi hiç gidesim gelmiyor hem rahat edemem hem stres kesin yasak dedi doktor bilemiyorum yine kocama böyle şey derse üzülürüz diye korkuyorum..
Ve başkasının ayıptır söylemesi lavabosuna girince biraz tiksiniyorum elimde olmadan gerçekten. Ne önerirsiniz, kendinizi benim yerime koyar mısınız bu arada saçma yapım gereği sinirlenince ağlarım kaynanam bir şey söylese veya kendi ailem kırılınca susuyorum bunu aşamadım..