• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Niyeti ne?

civcivsin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2021
1.362
1.232
83
27
Kızlar bugün kayınvalide aradı ben kahvaltı ediyordum iki kez aradı kahvaltım bitince tam 10 dakika sonra döndüm 3 saat sonra eşim aradı konuştuk sonra annem sana ulaşamamış dedi ben de açıklama yaptım.
Bundan 5 ay önce de adetim gecikti hamileyim sandık sonra adet oldum o gün üzüldüm bilirsiniz kaynanam aradı açmadım hem adet sancısı hem hevesim gitti diye anneme söylemiş açmıyor felan diye.
Sizce eşime bilinçli mi söylüyor merak mı ediyor bir şey mi oldu diye ama bunu genelde yapıyor ben de eşime hep açıklama yapıyorum.
Ve son sorum eşimin 1 hafta izni var annemlerde, kaynanamda bize 1 saat uzak ve düşük riskim var konulardan bilirseniz eşim annemde de kalalım diyor ama ben de annemle kalmak istiyorum nazım ona geçer bilirsiniz ve çok idrara çıkıyorum artık🙄 eşime erken dönmelim diyecektim ama annemi çok özledim dedi 2 günü evde geçiririz sanmıştım sizce o kendi annesinde ben de kendi annemde kalsam ayıp mı ben de özlüyorum ailemi sonuçta ama kaynanam bir kez oglum tek gelme herkes eşinle ayrı sanıyor tek geleceksen gelme laf ediyorlar demiş ve eşim benimle kavga etmişti seni ailene bile göndermem diye şimdi hiç gidesim gelmiyor hem rahat edemem hem stres kesin yasak dedi doktor bilemiyorum yine kocama böyle şey derse üzülürüz diye korkuyorum..
Ve başkasının ayıptır söylemesi lavabosuna girince biraz tiksiniyorum elimde olmadan gerçekten. Ne önerirsiniz, kendinizi benim yerime koyar mısınız bu arada saçma yapım gereği sinirlenince ağlarım kaynanam bir şey söylese veya kendi ailem kırılınca susuyorum bunu aşamadım..

Bence eşin tek gitmeli..
KV kıyısından köşesinden oğlunu doldurmaya meyilli gibi hissettim.Umarim yaniliyorumdur.
Şu durumda milletin seni düşünmesi gerekiyor,senin onları değil..
Ayrica milletin derdi kv'ni germesin.isteyen istediğini konuşsun neden kendine vazife çıkarıyor bu konuşmalardan KV..saçma ve anlamsız..

eşim benimle kavga etmişti seni ailene bile göndermem diye
Ne munasebet o kim oluyor da gondermiyor?
İzin mi alınacak aileye gitmek icin!ancak haber verilir..
Hamileyken kayınvalide evinde olmayi ben de istemezdim dogrusu.
Evler birbirine yakınsa kayınvalidemlere gider aksam da anneme gecer kalırdım.
Elalem de gelin gelmemis oglu tek gelmis desin cokta umrumdu🤷🏻‍♀️

Ne kadar sinmiş bir kadınsınız. Bu kadar sinik olmanızın sebebi nedir?

Kv korkusu değil bu, siz bal gibi eşinizden korkuyorsunuz. Çünkü kv,eşinizi doldurmaya muktedir bir kadın,biliyorsunuz.

Siz eşinizi alıp kendi annenize gidebilir misiniz mesela?
Gidemezsiniz değil mi?

Halbuki siz kendi annenize gitmek şöyle dursun, bunu teklif dahi edemiyorsunuz...

Bu endişe ve sinmişlikle sinir hastası olursunuz siz. Bu kadarı da fazla artık.

Kızlar bugün kayınvalide aradı ben kahvaltı ediyordum iki kez aradı kahvaltım bitince tam 10 dakika sonra döndüm 3 saat sonra eşim aradı konuştuk sonra annem sana ulaşamamış dedi ben de açıklama yaptım.
Bundan 5 ay önce de adetim gecikti hamileyim sandık sonra adet oldum o gün üzüldüm bilirsiniz kaynanam aradı açmadım hem adet sancısı hem hevesim gitti diye anneme söylemiş açmıyor felan diye.
Sizce eşime bilinçli mi söylüyor merak mı ediyor bir şey mi oldu diye ama bunu genelde yapıyor ben de eşime hep açıklama yapıyorum.
Ve son sorum eşimin 1 hafta izni var annemlerde, kaynanamda bize 1 saat uzak ve düşük riskim var konulardan bilirseniz eşim annemde de kalalım diyor ama ben de annemle kalmak istiyorum nazım ona geçer bilirsiniz ve çok idrara çıkıyorum artık🙄 eşime erken dönmelim diyecektim ama annemi çok özledim dedi 2 günü evde geçiririz sanmıştım sizce o kendi annesinde ben de kendi annemde kalsam ayıp mı ben de özlüyorum ailemi sonuçta ama kaynanam bir kez oglum tek gelme herkes eşinle ayrı sanıyor tek geleceksen gelme laf ediyorlar demiş ve eşim benimle kavga etmişti seni ailene bile göndermem diye şimdi hiç gidesim gelmiyor hem rahat edemem hem stres kesin yasak dedi doktor bilemiyorum yine kocama böyle şey derse üzülürüz diye korkuyorum..
Ve başkasının ayıptır söylemesi lavabosuna girince biraz tiksiniyorum elimde olmadan gerçekten. Ne önerirsiniz, kendinizi benim yerime koyar mısınız bu arada saçma yapım gereği sinirlenince ağlarım kaynanam bir şey söylese veya kendi ailem kırılınca susuyorum bunu aşamadım..
Neden bu kadar yüzgöz oluyorsunuz anlamıyorum ki mahreminiz adetiniz çocuğunuz niye soruyorlar ? Bende sınır problemi yaşıyorum 1 seneye yakınım ama eşimin ailesinden kimse bu konu hakkında tek kelime edemez. Annemde sordu sen mi bakacaksın anne dedim. Eşinizede açıklama yapmayın psikolojinin temel kuralıdır bu. Seni ailene göndermem nedemek ya çocuk muyum ben ne biçim konuşuyorsun benimle diye tepki göstermediniz mi ?

İkisi de bir saatlik mesafede yaşıyorsa sık sık görüşüyorsunuzdur zaten. Bazı şehirlerde bir yerden bir yere ulaşmak 2-3 saat sürüyor.
Neden 1 haftalık izni ailelere yatıya giderek harcıyorsunuz ki?
Bir gün birine, bir gün diğerine gidip uzun uzun oturun, diğer 5 günde de keyfinize bakın.

"Yok illa gidip yatacağız" diyorsanız da herkes kendi ailesine gitsin.

Bence biraz yanlış anlamışsınız ve sinmiş demek tanımadığınız birine normal mi evet eşim gelir kalır benim ailemle ve eşimde bende birbirimizden korkmayız.
Kayınvalide doldurmaya çalışıyor olabilir onu bilemem tabi ki..
Ne kadar sinmiş bir kadınsınız. Bu kadar sinik olmanızın sebebi nedir? Bu yazdığınız da çok ayıp bence yorum yapmak ile kalp kırmak farklı şeylerdir.
Kv korkusu değil bu, siz bal gibi eşinizden korkuyorsunuz. Çünkü kv,eşinizi doldurmaya muktedir bir kadın,biliyorsunuz.

Siz eşinizi alıp kendi annenize gidebilir misiniz mesela?
Gidemezsiniz değil mi?

Halbuki siz kendi annenize gitmek şöyle dursun, bunu teklif dahi edemiyorsunuz...

Bu endişe ve sinmişlikle sinir hastası olursunuz siz. Bu kadarı da fazla artık.

demiş ve eşim benimle kavga etmişti seni ailene bile göndermem diye şimdi hiç gidesim ..
Yahu kuzum,sende bir anneden ve babadan doğmadın mi ?
Evlilikte kurulu olan ama gözle gorulemeyen bir denge vardır.Neden bu insanların o dengeyi bozmasına müsade edeyorsun.Pisirik olup sessiz durman,her şeyi yutup içine atman,ezildiginde ver hor görüldüğünde susman; seni bunların gözünde saygılı yapmaz.Kul yapar,pul yapar hatta köle yapar ama saygılı yapmaz.Ustunde baskı oluşturulmasına müsade etme.Hakliysan konuş.Alinan da alınsın.Beni ailemi gostermemekle tehdit edecek kişinin ağzını diz kapagina kadar yırtarım.

-siz birini arasanız ve size de birkaç kere acilmasa siz de kendinizi tuhaf hissedersiniz.
ben teyzemin kizini arayıp 2 dir acmadi, acikcasi bozuldum, mesaj yazdım birsey mi oldu diye meğerse ciddi sağlık sorunu varmış.
- baskasinin lavabosu olayı da degil cafe de hastanede vs gidilmiyor mu lavaboya mesela. siz gitmek istemiyorsunuz gibi..
--her ailede 1 gece kalınsa cozum olur mu.

Neden bu kadar yüzgöz oluyorsunuz anlamıyorum ki mahreminiz adetiniz çocuğunuz niye soruyorlar ? Bende sınır problemi yaşıyorum 1 seneye yakınım ama eşimin ailesinden kimse bu konu hakkında tek kelime edemez. Annemde sordu sen mi bakacaksın anne dedim. Eşinizede açıklama yapmayın psikolojinin temel kuralıdır bu. Seni ailene göndermem nedemek ya çocuk muyum ben ne biçim konuşuyorsun benimle diye tepki göstermediniz mi ?
Gösterdim tabi ki sonra o konuyu hallettik aylar sonra yine yatılı kalma meselesi çıktı ben de ben kendi ailemi özlüyorum sen git dedim bu arada sınırı koyuyorum gerçekten öyle ama kaynanam peşimi bırakmayan eski sevgilim gibi üst üste arar açmayınca eşime bir şey mi oldu der sanırsam bana aşık 🙄 yoksa eşimle sorunum yok kaynanam arada ağlıyor özledim diye hakkı da oğlu ama herkes kendi çocuğunu özler..

-siz birini arasanız ve size de birkaç kere acilmasa siz de kendinizi tuhaf hissedersiniz.
ben teyzemin kizini arayıp 2 dir acmadi, acikcasi bozuldum, mesaj yazdım birsey mi oldu diye meğerse ciddi sağlık sorunu varmış.
- baskasinin lavabosu olayı da degil cafe de vs gidilmiyor mu lavaboya mesela. siz gitmek istemiyorsunuz gibi..
--her ailede 1 gece kalınsa cozum olur mu.
Kuzum beş dakika ara ile değil ard arda aradı hemen döndüm zaten ama bu ilk değil kaçıncı oldu açmayınca hemen eşime soruyor belki de iyi niyetlidir.
Yok gerçekten Cafe de felan da giremiyorum belki sorundur ama olmuyor.
Eşim bey, bir geceyi az bulur özledim diyor hep hakkıdır da zaten bakalım ne olacak

Kuzum beş dakika ara ile değil ard arda aradı hemen döndüm zaten ama bu ilk değil kaçıncı oldu açmayınca hemen eşime soruyor belki de iyi niyetlidir.
Yok gerçekten Cafe de felan da giremiyorum belki sorundur ama olmuyor.
Eşim bey, bir geceyi az bulur özledim diyor hep hakkıdır da zaten bakalım ne olacak
hamileymişsiniz çocuğunuz olunca k valideyi de anlayacaksınız evladını görme isteme konusunda.
esim aylardır annesini görmüyor pandemiden dolayı. Yazık özlemiştir diyorum. çünkü bir çocuğun kolay buyumedigini ne emek oldugunu öyle anladım ki..

Eşiniz izne ayrılıyorsa gitmeseniz eşiniz size baksa olmuyor mu? Benim de düşük tehlikem vardı. Annem babam ameliyatlı olduğu için gelemedi bana gel dedi bende gitmedim. Sabah kalkıp kahvaltımı kendim hazırladım yedim. Kaynanam da akşam yemeğini getirdi eşimde hazırlayıp önümüze koydu veya eşim dışarıdan yemek getirdi bir şekilde süreci atlattık çok şükür. Ve benim tuvalet ihtiyacı harici yerimden kalkmam kesinlikle yasaktı ona rağmen gitmedim ne anneme ne kaynanama.
Zaten stres yasak üzüntü,sinir olmaması gerekiyor birde oraya gidip orada mı kalsak burada mı deyip insanların gönlünü etmeye çalışıp stres yapacaksın.

Gösterdim tabi ki sonra o konuyu hallettik aylar sonra yine yatılı kalma meselesi çıktı ben de ben kendi ailemi özlüyorum sen git dedim bu arada sınırı koyuyorum gerçekten öyle ama kaynanam peşimi bırakmayan eski sevgilim gibi üst üste arar açmayınca eşime bir şey mi oldu der sanırsam bana aşık 🙄 yoksa eşimle sorunum yok kaynanam arada ağlıyor özledim diye hakkı da oğlu ama herkes kendi çocuğunu özler..
Kaynana için eşinizle kötü olmayın

Bence de ayrı ayrı gitmeyin. 2 gün birinde 2 gün birinde kalın. Şahsen bu kalmalı durumlarda ben hep eşimde benle gelsin istiyorum. Belki adama bencillik yapıyorum ama
😁 Eşimde hep ben de geleyim istiyor ama kaynanam hep iş istiyor eşimle sahile bile inemiyorum hiç o yüzden gitmek istemiyorum kuzum neyse ki tartışmadan gidiyorsunuz şükret 🤲

Eşinizle bir hafta kayınvalidenize gidin sonra siz kendi annenize yalnız gidin. Olmuyor mu öyle? Adam izin zamanında ailesini görmek ister haklı olarak. Siz çalışmıyorsunuz anladığım kadarıyla. İzin gibi bir derdiniz yok.

Back