Bilmiyorum güzel birşey bence ben onu hiç görmedim umarım koyulaşır9.gün bu
Canım sakın morelini bozma bende de 2.iğnemde çok belirtim olmamıştı en belirgin belirtim sivilce değişikliğiydi hatırlarsan söylemiştim yüzüme sivilce bastı diye sonra 5.gün iğnenin aşırı bir gün içerisinde oldu bu dediğim bir batma sol tarafımda kala kaldım anneme dedim bana bişi oluyo diye sonra geçti biliyosun negatife dönmüştüm sonra bel ağrım başladı kaba etlerim ağrıdı ve bi bacağım çekiyodu sol kasığımda hep sızı vardı yani sonra da 10.gün pozitife döndü 2.iğnede şans daha yüksek morel bozmayın belirtide aramayın benim gbeelik belirtilerim daha yeni başladı miğde bulantısı falan oda öyle sandığımız gibi değilmiş çok farklı bi miğde bulantısıBilmiyorum güzel birşey bence ben onu hiç görmedim umarım koyulaşır
Güzel olcak allahın izniyleBakalım hayırlı sonuclar alırız hepimiz inşallah
İnşallah canım valla iyice insan psikolojik olarak yıpranıyor test yapmadım hiç sen düşünCanım sakın morelini bozma bende de 2.iğnemde çok belirtim olmamıştı en belirgin belirtim sivilce değişikliğiydi hatırlarsan söylemiştim yüzüme sivilce bastı diye sonra 5.gün iğnenin aşırı bir gün içerisinde oldu bu dediğim bir batma sol tarafımda kala kaldım anneme dedim bana bişi oluyo diye sonra geçti biliyosun negatife dönmüştüm sonra bel ağrım başladı kaba etlerim ağrıdı ve bi bacağım çekiyodu sol kasığımda hep sızı vardı yani sonra da 10.gün pozitife döndü 2.iğnede şans daha yüksek morel bozmayın belirtide aramayın benim gbeelik belirtilerim daha yeni başladı miğde bulantısı falan oda öyle sandığımız gibi değilmiş çok farklı bi miğde bulantısı
Evettt mide bulantıları felan değer epey yüksekleşince geliyor benim arkadasım 2.Ayda baslamıştıCanım sakın morelini bozma bende de 2.iğnemde çok belirtim olmamıştı en belirgin belirtim sivilce değişikliğiydi hatırlarsan söylemiştim yüzüme sivilce bastı diye sonra 5.gün iğnenin aşırı bir gün içerisinde oldu bu dediğim bir batma sol tarafımda kala kaldım anneme dedim bana bişi oluyo diye sonra geçti biliyosun negatife dönmüştüm sonra bel ağrım başladı kaba etlerim ağrıdı ve bi bacağım çekiyodu sol kasığımda hep sızı vardı yani sonra da 10.gün pozitife döndü 2.iğnede şans daha yüksek morel bozmayın belirtide aramayın benim gbeelik belirtilerim daha yeni başladı miğde bulantısı falan oda öyle sandığımız gibi değilmiş çok farklı bi miğde bulantısı
Ysrın doktora gidiyorsun değil mi kuzuCanım sakın morelini bozma bende de 2.iğnemde çok belirtim olmamıştı en belirgin belirtim sivilce değişikliğiydi hatırlarsan söylemiştim yüzüme sivilce bastı diye sonra 5.gün iğnenin aşırı bir gün içerisinde oldu bu dediğim bir batma sol tarafımda kala kaldım anneme dedim bana bişi oluyo diye sonra geçti biliyosun negatife dönmüştüm sonra bel ağrım başladı kaba etlerim ağrıdı ve bi bacağım çekiyodu sol kasığımda hep sızı vardı yani sonra da 10.gün pozitife döndü 2.iğnede şans daha yüksek morel bozmayın belirtide aramayın benim gbeelik belirtilerim daha yeni başladı miğde bulantısı falan oda öyle sandığımız gibi değilmiş çok farklı bi miğde bulantısı
11.günü falan yapabilirsin ama kafandan dağıt belirti ile gerçekten belli olmuyo insanın psikolojisi daha çok bozuluyoİnşallah canım valla iyice insan psikolojik olarak yıpranıyor test yapmadım hiç sen düşün
Evet vallahiEvettt mide bulantıları felan değer epey yüksekleşince geliyor benim arkadasım 2.Ayda baslamıştı
Evet kuzum yarın gidiyorum doktoraY
Ysrın doktora gidiyorsun değil mi kuzu
Ay bende gidicem bir Umut’dur yaşamak dedi doktorum açıkça belki yumurtan oluşur bu bir haftada dedi ama bence öyle de olduEvet kuzum yarın gidiyorum doktora
Ay inşallah olmuştur canım femara cidden iyi bence benim 5 günde falan büyüyordu vallaAy bende gidicem bir Umut’dur yaşamak dedi doktorum açıkça belki yumurtan oluşur bu bir haftada dedi ama bence öyle de oldu
Yok bu ay saldım iyice takmıyorum kendimide dinlemiyorum geziyorum herşeyi yapıyorum Allah'ım nasip ederse olur11.günü falan yapabilirsin ama kafandan dağıt belirti ile gerçekten belli olmuyo insanın psikolojisi daha çok bozuluyo
Aynen öyle canım iyi yapıyosunYok bu ay saldım iyice takmıyorum kendimide dinlemiyorum geziyorum herşeyi yapıyorum Allah'ım nasip ederse olur
Doğru ben orasını karıştırdım belki olmuştur ya allahın izniyle yarın kaçta doktor?Femaraya daha başlamadım aşkım bu ay klomen kullanmıştım yumurta yoktu ama birhafta sonra tekrar bakalım olmazaa yumurtlama hormonu ilacı başlayıp regl olmanı sağlayacağım dedi femaraya regl gördükten sonra başlayacağım inşallah
benimde bir kızım var ikinci çok zor yaa çok yıpratıcı geçti. düşük yaptım sonra olmadı şimdi tedavi sürecindeyimHayır ben bişey kullanmadan deniyorum 1 kızım var çok şükür 2. Düşünüyorum