Çarşamba günü tamamen belli olur kuzum aşırı aşırı silik çizgi var gene bakalım yarın ne olcakCanım tamamen silikleşmiş.İnşallah 3 gün sonra pozitif görürsün.Allahım dualarımızı kabul eylesin inşallah
Aynı gün vurulmuşuz canım ben geçen ay her gün yapıyordum bu ay hiç yapmadımÇarşamba günü tamamen belli olur kuzum aşırı aşırı silik çizgi var gene bakalım yarın ne olcakbide iğne günü sayılıyormuydu iğne gününü saymıyorsak 8.günde oluyorum sayarsak 9
2.iğnemdi canım femara kullandım bi sürü ek ilaçamin inşallahcanım çatlatma iğnesini o zaman birden fazla oldun öyle mi.
Ben saymamıştım canlarım bu iğnemde iğne günümü
Canım kesinlikle hamilesin kana git vallaEki Görüntüle 3195431
Kızlarr banada yardım eder misiniz bat 3 gün geçti 4 tane test yaptım hepsi böyle silik çıktı gebelik var mıdır sizce bakr mısınız testime
Teşekkür ederim canımm yarın gideceğim inşallah sağlıklı ilerlerCanım kesinlikle hamilesin kana git valla
Aminnn canım inşallah ama kesin bi 50 falan çıkarY
Teşekkür ederim canımm yarın gideceğim inşallah sağlıklı ilerlerçok şükür herkese nasip etsin Rabbim
İğne etkisini görmek için yapıyorum ben cunku ilk denemem bu olmazsa ikinciyi denedıgımde bilgim olsun diyeAynı gün vurulmuşuz canım ben geçen ay her gün yapıyordum bu ay hiç yapmadım
Amin insallah cnm bekliyoruz bakalımGüzel haberlerle gel inşallah kuzum
İğne etkisini görmek için yapıyorum ben cunku ilk denemem bu olmazsa ikinciyi denedıgımde bilgim olsun diye
Bel agrım var bugun kasıklarım hiç ağrımıyor dün sanıyelık bir sancı yaşadım bıcak gibi kesti sanki sonra gitti ağrı kalçam ve belim ağrıyor suanlıkHic belirtin varmı canım
Rabbim hayırlı sonuclar göstersin inşallah sizedeHerkese selam kızlar. Topiği görür görmez koştum. Hemen bahsedeyim. Öncelikle pcos luyum. Ilk hamileligim duphaston ile adet olmayı beklerken oldu. 9 haftalikken malesef boş gebelik ten kürtaj ile sonuçlandı. 5 ay sonra da doktor kontrolünde femara+ovitrella+progestan fitil ile şıp diye hamile kaldım. Ve fakat yine boş gebelik ten 9 haftalikken kürtaj oldum. Tabi tekrarlayan bos gebelikten ötürü genetik taramalar sperm testleri vs. Ne ararsaniz yaptirdik. Bende pihtilasma cikti. Esimde hic sorun yok elhamdülillah. 1 seneden sonra yeniden tedaviye başlıyoruz çok şükür. Doktorum ocean methyl balance, metafin, ve inostrol verdi ilaç olarak. Tarlusal a başladım bugün adetin 2nci günü gonal-f 300 verdi. Günlük 125 doz başlicam. Beni de dualarınızdan eksik etmeyin. Her gün tüm detaylarla buradayım:)
İğne etkisini görmek için yapıyorum ben cunku ilk denemem bu olmazsa ikinciyi denedıgımde bilgim olsun diye
İnşallah benimkisi gibi olacakBel agrım var bugun kasıklarım hiç ağrımıyor dün sanıyelık bir sancı yaşadım bıcak gibi kesti sanki sonra gitti ağrı kalçam ve belim ağrıyor suanlık
Artık belirtide aramıyor pek güzelBel agrım var bugun kasıklarım hiç ağrımıyor dün sanıyelık bir sancı yaşadım bıcak gibi kesti sanki sonra gitti ağrı kalçam ve belim ağrıyor suanlık
Ahhahaha aramıyorum kuzum saldımArtık belirtide aramıyor pek güzel
İnşallah kuşumm yaİnşallah benimkisi gibi olacak
anladım canım ek ilaç olarak neler kullandım2.iğnemdi canım femara kullandım bi sürü ek ilaç