Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bide dün tam tamına negatif değildi incdcik bir çizgi vardı ama bilmiyorumKızlar günaydın soldaki 9.gün testim sağdaki bu sabah bugun 10.günüm cok arada kaldım ümitlenip yıkılmak istemiyorum
Sizin fikrinizi merak ediyorum
Eki Görüntüle 3195802
Kızlar bide dün tam tamına negatif değildi incdcik bir çizgi vardı ama bilmiyorum
Canım ama şöyle de birşey var bende tam emin olamıyorum sen hem iğne gününü de sayarak 10.günün o yüzden kestiremiyorum hem dün 9.günün de de çizgi vardı yani silinip pozitife dönmesi lazım bildiğim ve gördüğüm kadarıyla ben yaparken test hiç iğne günümü saymamıştımKızlar günaydın soldaki 9.gün testim sağdaki bu sabah bugun 10.günüm cok arada kaldım ümitlenip yıkılmak istemiyorum
Eki Görüntüle 3195802
Bende o yüzden şüphedeyim kuzum o yüzden ümit baglamak istemiyorum hiç hemde salı çarşambayı beklicem o yüzdenCanım ama şöyle de birşey var bende tam emin olamıyorum sen hem iğne gününü de sayarak 10.günün o yüzden kestiremiyorum hem dün 9.günün de de çizgi vardı yani silinip pozitife dönmesi lazım bildiğim ve gördüğüm kadarıyla ben yaparken test hiç iğne günümü saymamıştım
Canım iğne günüyle birlikte mi 10.gün bugünKızlar günaydın soldaki 9.gün testim sağdaki bu sabah bugun 10.günüm cok arada kaldım ümitlenip yıkılmak istemiyorum
Eki Görüntüle 3195802
Evet kuzum iğneyle birlikteCanım iğne günüyle birlikte mi 10.gün bugün
Erken canım.Çünkü iğne günü ilişki olmuyor ya.dolasıyosla iğnenin ertesi günü Saymalısın benceEvet kuzum iğneyle birlikte
Benim iğneden 10saat öncede olmuştu kuzum ve iğnenin 24.Saatinden sonrada sık sıkErken canım.Çünkü iğne günü ilişki olmuyor ya.dolasıyosla iğnenin ertesi günü Saymalısın bence
Ama bilmiyorum tabı ıgne etkiside olabilir fakat dünki çizgi aşırı hayalettiBenim iğneden 10saat öncede olmuştu kuzum ve iğnenin 24.Saatinden sonrada sık sık
Anladım canım.Bunu net öğrenmek için yarın koyulaşmaya bak.Yarın koyulaşma olursa bilki gebelik varAma bilmiyorum tabı ıgne etkiside olabilir fakat dünki çizgi aşırı hayaletti
Ay içinde bi his var.sanki hepimiz hamile kalacaz bu ayÖyle yapıcam kzuum doktorumda öyle dedi bakalım şuan yokmuş gibi düşünüp ümit baglamıyorum sonra üzülmemek için
İnşallah kuzum ya hayırlısı olsun tabi herşeyin en büyük duam buAy içinde bi his var.sanki hepimiz hamile kalacaz bu ay
Evet 7 yaşında bir kızım var canımbir tane çocuğun vardı zaten demi canım
Allah bağıslasınEvet 7 yaşında bir kızım var canım
Benimde 2018 yılında bir kürtajım var bebek oluşmamıştı boştu ondan sonra zaten sprali taktırmıştım . Rabbim hayırlısını nasip etsin insan gerçekten etkileniyor bu streste hormonları etkiliyor tabiben 5 ay önce düşük yaptım birde bj ay klomen kullandım. düşük beni çok sarstı inşallah Rabbim sağlıklısından nasip eder tekrar herkese
Amin çok teşekkür ederım allahım isteyen herkese nasip etsin tabi şimdi bizde 2. Çocuk istiyoruz ama ne zaman hayırlısıysa gerçekten çok stres yapıyorum olmayacakmı diye .Allah bağıslasın
Benimde iğne öncesi ilişki olmuştu o yüzden bildiğim için seninde durumu olabilir diyorum ay çok heycanlı ama dur bakalım aynı benim gibi olcak ya işte iğne gününü yine de sayma sen bence saymadan ilerle daha iyi oluyor ben ilk iğnemde saydım çok yanıldımBenim iğneden 10saat öncede olmuştu kuzum ve iğnenin 24.Saatinden sonrada sık sık
inşallah canım yaaabakalım nası olcak ama saymamalı diye düşünüyorum bende iğne günü hariç bugün 9.günü ay hayırlısı ile inşallahAy içinde bi his var.sanki hepimiz hamile kalacaz bu ay
Canım yarın koyulaşma olursa daha da bence hamileBenimde iğne öncesi ilişki olmuştu o yüzden bildiğim için seninde durumu olabilir diyorum ay çok heycanlı ama dur bakalım aynı benim gibi olcak ya işte iğne gününü yine de sayma sen bence saymadan ilerle daha iyi oluyor ben ilk iğnemde saydım çok yanıldım
inşallah canım yaaabakalım nası olcak ama saymamalı diye düşünüyorum bende iğne günü hariç bugün 9.günü ay hayırlısı ile inşallah