sadece köomen mi kullandın canımİğne vurulmadım ben normal denedim yumurtalıkları düzene sokuyo ya hani o yüzden mi erken oluyorum demek istedim normal de geç olurdum hatta
Femara estfroferm progestron kullandım canımanladım canım ek ilaç olarak neler kullandım
Benim arkadasım tüp bebek tedavisine basladı oda estfroferm kullanıyor kuzumFemara estfroferm progestron kullandım canım
Hmm inşallah olur rabbim hepimize versin bdnim ikinci iğne geçen ay çok belirti vardı ama olmadı bu ayda hiç yokBel agrım var bugun kasıklarım hiç ağrımıyor dün sanıyelık bir sancı yaşadım bıcak gibi kesti sanki sonra gitti ağrı kalçam ve belim ağrıyor suanlık
İkinci iğne denemeniz oldugu için vücut alışmıstır muhtemelen her ilaç bu sekılde olur cunkuHmm inşallah olur rabbim hepimize versin bdnim ikinci iğne geçen ay çok belirti vardı ama olmadı bu ayda hiç yok
İkinci iğne denemeniz oldugu için vücut alışmıstır muhtemelen her ilaç bu sekılde olur cunku
Hiçmi belirtiniz yok pekiBüyük ihtimalle
Sâdece iki gün mide yanma çok fazlaydı başka öyle bir belirgin birşey yok gazim çok ağrım pek yokHiçmi belirtiniz yok peki
Gaz bendede fazla evet en belirgin olarak bel agrım var benim arkama yastık destegı yapıp oturuyorumSâdece iki gün mide yanma çok fazlaydı başka öyle bir belirgin birşey yok gazim çok ağrım pek yok
Hmm inşallah olur canım gaz iğne yapıyor büyük ihtimalleGaz bendede fazla evet en belirgin olarak bel agrım var benim arkama yastık destegı yapıp oturuyorum
Evet iğne etkisi sen test neden yapmıyosun nasıl sabır ediyorsunHmm inşallah olur canım gaz iğne yapıyor büyük ihtimalle
Gecen ay her gün yaptım canım sonuç hüsran şimdi tutuyorum kendimi ümit cok baglamiyorum yinne hayal kırıklığı olucak gibi hissediyorumEvet iğne etkisi sen test neden yapmıyosun nasıl sabır ediyorsun
Hayır ben bişey kullanmadan deniyorum 1 kızım var çok şükür 2. Düşünüyorumsadece köomen mi kullandın canım
kacıncı gün negatife dönmüştünGecen ay her gün yaptım canım sonuç hüsran şimdi tutuyorum kendimi ümit cok baglamiyorum yinne hayal kırıklığı olucak gibi hissediyorum
AminKızlar merhaba ben de tedaviye başladım aşılama için 5 gün klomen kullandım sonra gonal f ile devam ettim 3 gün yarın kontrolüm var inşallah büyümüştür Rabbim bizleri en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin....
5.gun tamamen yoktu canımkacıncı gün negatife dönmüştün