Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Kızlar günaydın soldaki 9.gün testim sağdaki bu sabah bugun 10.günüm cok arada kaldım ümitlenip yıkılmak istemiyorum
Sizin fikrinizi merak ediyorum

Eklentiler

• Screenshot_2023-01-23-06-45-22-66_965bbf4d18d205f782c6b8409c5773a4.jpg
    44 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar bide dün tam tamına negatif değildi incdcik bir çizgi vardı ama bilmiyorum
Kızlar günaydın soldaki 9.gün testim sağdaki bu sabah bugun 10.günüm cok arada kaldım ümitlenip yıkılmak istemiyorum
Sizin fikrinizi merak ediyorum
Eki Görüntüle 3195802
Canım ama şöyle de birşey var bende tam emin olamıyorum sen hem iğne gününü de sayarak 10.günün o yüzden kestiremiyorum hem dün 9.günün de de çizgi vardı yani silinip pozitife dönmesi lazım bildiğim ve gördüğüm kadarıyla ben yaparken test hiç iğne günümü saymamıştım

Bende o yüzden şüphedeyim kuzum o yüzden ümit baglamak istemiyorum hiç hemde salı çarşambayı beklicem o yüzden

Öyle yapıcam kzuum doktorumda öyle dedi bakalım şuan yokmuş gibi düşünüp ümit baglamıyorum sonra üzülmemek için

ben 5 ay önce düşük yaptım birde bj ay klomen kullandım. düşük beni çok sarstı inşallah Rabbim sağlıklısından nasip eder tekrar herkese
Benimde 2018 yılında bir kürtajım var bebek oluşmamıştı boştu ondan sonra zaten sprali taktırmıştım . Rabbim hayırlısını nasip etsin insan gerçekten etkileniyor bu streste hormonları etkiliyor tabi

Benim iğneden 10saat öncede olmuştu kuzum ve iğnenin 24.Saatinden sonrada sık sık
Benimde iğne öncesi ilişki olmuştu o yüzden bildiğim için seninde durumu olabilir diyorum ay çok heycanlı ama dur bakalım aynı benim gibi olcak ya işte iğne gününü yine de sayma sen bence saymadan ilerle daha iyi oluyor ben ilk iğnemde saydım çok yanıldım
Ay içinde bi his var.sanki hepimiz hamile kalacaz bu ay
inşallah canım yaaabakalım nası olcak ama saymamalı diye düşünüyorum bende iğne günü hariç bugün 9.günü ay hayırlısı ile inşallah

Canım yarın koyulaşma olursa daha da bence hamile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…